• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    A co nějaké fotky oblíbených a povedených odstínů? Kolik podob henna má...? :-)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PIKKMA: zalezi na tve puvodni barve, mne to vyslo tmave ale vlasy mam o sobe hnede

    SARICEK: nechej vic nez 3h
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    mam doma hnedou hennu od lushe, este sem ji nezkousela.. nevite chyta spis svetle hneda nebo spis tmava?
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    IKA: Díky za odpo, no přemýšlím hodit si na vlasy hennu v sobotu a v neděli do sauny, tak snad to horko ta čerstvá barva vydrží :-)
    IKA
    IKA --- ---
    ZUZANA: skusala som raz (asi po dvoch alebo troch umytiach vlasov od farbenia) a nic sa nestalo.:)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Ahoj všem, mám drobný dotaz - co čerstvě hennou nabarvená hlava v sauně? V pohodě nebo by s tím mohl být nějaký problém?

    (Filtr "sauna" v tomto klubu mlčí)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    určitě jí dej ještě jednu šanci :-) první barvení s novou hennou je kupříkladu pro mě vždycky hrozný dobrodružství. navíc taky aspon půlden po obarvení ještě pořád pracuje a oxiduje.. uvidíš. držim palce
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Dám jí teda ještě jednu šanci o víkendu, přímíchám co najdu, kakao, kafe, čaj, skořici - dělala jsem to u té logony. Myslela jsem, že u téhle směsi nebude vylepšováků zapotřebí... Vlasy jsem si po obarvení taky umyla šamponem (nějakým od welly, dělá mým vlasům dobře), ale stejně zůstaly rozježený a mastný. Před barvením byly den po umytí šamponem s hennou od logony... No nic, tak pak dám vědět, jak ta alchymie dopadla...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    já třeba na svoji původní světle hnědou (s nádechem do ledova skoro šeda) dávám caca rouge jednu kostku mixnutou právě s marron (přidávám tam papriku a citron abych posílila tu červeno-rezavku a trochu medu pro pocit :-)
    hlavu umyju vodou když jdu vařit barvu. nechávám 8 až deset hodin (v noci pod igelitem a čepicí) a ráno akorát smyju (šampukem New a nebo Love Juicy) a jdu.. barva mi většinou vyleze tmavší "teplá" hnědá a když do toho zasvítí tak se "obarví" do rezavo-červena
    na druhou stranu mám vlasy opravdu kratičké (2-5 cm max..)
    ale bez umytí šamponem bych měla vlasy taky nekoukatelné

    v té marron sama o sobě není jenom hnědá. u mě třeba víc podporuje zrz v tý červený. zkus přihodit kafe a skořici. nebo zalejt ne vodou ale černym čajem? možné je i to, že ti Lush-ácká henna prostě nesedí. mě třeba ze začátku přišlo, že mám naprosto jinou strukturu vlasů po ní..
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Konečně jsem se dočkala dlouho očekávaného Caca marron od Lush a jsem teda zklamaná. Předtím jsem barvila práškovou Logonou odstín ohnivě červená a problém nebyl. Cílem bylo přejít do středně hnědé barvy s rezavými, případně červenými odlesky. Ale zůstalo mi to rezavé jako předtím a navíc neuvěřitelně mastné :-/ Nanášela jsem teplé přímo z vodní lázně, konzistence takový jemně zcukernatělý med na suché vlasy. Na hlavě jsem to měla 3 hodiny pod igelitem a čepicí.. napadá vás, kde jsem případně mohla udělat chybu?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HELLEJU: tak tu pouzivam taky, ale vylejza mi tmavsi :))

    TALANKA: jeden cas jsem mela podobnej odstin taky, ale bohuzel prestali ten odstin vyrabet. Mne se hlavne nechce ke kadernikum, jednak je to drahy, druhak to zere cas a nervy :)) nejlepsi je si tu hlavu barvit v klidu domova :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    HITOMI: Smiř se s tím, že pokud neodbarvíš, tak nikdy tohle mít nebudeš (já se taky musela smířit :O) )
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    HITOMI: Je to tahle http://www.bugy.sk/static/produkt/7922 drzi dobre a s odstinem jsem maximalne spokojena:-)

    ELISHKA: Tak to je fajn, vypada to nadejne:-) Odstup od chemky by mel byt alespon 6 tydnu, jestli si to pamatuju dobre, snad se mi tu dlouhou dobu podari vydrzet:-)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    HELLEJU: moje původní barva byla světle hnědá (po chemce) a po nabarvení henne color měděnou mi vylezla podobná zrz, jako máš tady [ HELLEJU @ H:E:N:N:A ]
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HELLEJU: a tohle mas z jaky chemicky barvy? Presne takovy odstin bych chtela :) s hennou tohoto nedocilimm, protoze je muj prirodni odstin vlasu moc tmavy
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    TERRA: No tak treba takova ta obyc henna, kterou prodavaji v DM proste vyblita je, to mi nikdo nevymluvi, nebo jen blbe chyta:-) Ja kdysi pouzivala hennecolor hnedou, ale pak jsem presla na caca brun od Lush a s tou jsem byla naprosto spokojena. Ale jak rikam, ted se mi zalibilo v te zrzave a rada bych stejne intezivni odstin, jakym mam obarvene vlasy ted, tou chemickou barvou:-)
    JESTERKA_AIENE: Mas hezkou barvu, ta se mi libi, ja bych asi rada o neco svetlejsi, tak mozna bude resenim zkusit tu hennecolor medenou.
    Diky!
    TERRA
    TERRA --- ---
    HELLEJU: Myslis tu krasnou oranzovou;D...me neprijde nikdy henna "vyblita" nevim jestli jsem sama ale fakt o vyblitosti se da imho mluvit jen u tech barev chemickejch- tech prelivu...ja jsem ale blond spinava a cervena henna mi chytla tenkrat nadherne uplne zariva
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    HELLEJU: můžu přidat jen vlastní zkušenost - ze střední blond jsem se čistou hennou od MANIFEE dostala na tenhle odstín: FOTO (z maškarního pikniku, ale první fotka v denním světle, co byla po ruce)
    a nepřijde mi vyblitý. Ale už barvím dlouho, intenzita, pokud si to správně vybavuju, nebyla taková hned po prvním barvení.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IKA:
    MAGI: Diky, holky:-) Je mi jasny, ze mi nikdo nerekne, jestli dosahnu presne takoveho odstinu, spis mi jde o tu intenzitu, aby to nebyla takova ta vyblita zrz:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    HELLEJU: mam stredne hnede vlasy a hennecolor odstin medena mi (spolecne s dvema pytlicky kvalitni sušené papriky, skoro celym citronem, dvěma bílky a jedním žloutkem) chytl nejvýraznější zrz jaký jsem při svý tmavosti vlasů schopna doashnout řekla bych :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam