• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SARICEK: Kadeřnice obecně mají tendenci henně přisuzovat víc špatných vlastností, než má (má-li jaký). Takže záleží na tom, jaká kadeřnice to říká ;) A řekla bych, že tak dva tři měsíce po poslední henně by se trvalá zkusit dala.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    AETHER: Tak mám na hlavě hennu s medem :) Mj. je ta kašička více vazká, takže se mi s ní líp pracuje. Fakt díky.
    Jinak jsem co do přísad dost krotká. Snažím se tlumit červenou a mít co nejvíc hnědou, takže kakao. Káva i zalití silným černým čajem mě zklamaly. Citrón nedávám, protože nechci zesvětlovat, zato dávám pár kapek aromaoleje, obvykle levandule.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    LARAINEMARGOT: I další pokusy skončily ranním mytím hlavy... dneska jsem uvažovala, že si budu mýt vlasy denně, ale když jsem vyčesala lupy, zjstila jsem, že jinak jsou lesklé a pěkné...

    A gumičkování na noc pomolo, díky za tip!
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    kakao, kávu (mletou i louhovanou:D), silný výluh černého čaje kvůli hnědé barvě, drcený hřebíček

    olivový olej, kokosový olej, zkoušela jsem i jogurt

    kamarádka, co barví na červeno, dává červené víno, grilovací koření, papriku...
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    IDENTITY: Tak kadeřnice mi tvrdí, že trvalá přes hennu nechytne :-( Natočený mi to vydrží sotva půl dne. Asi se budu muset smířit s tim, že nebudu princezna, sakryš :-D
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    AETHER: jednou mi ujela ruka ve "špajzce" a už jsem si snad hennu nikdy neuvařila jinak :-) trochu experimentů v rozumné rovině nezaškodí ...

    co vůbec do henny všechno dáváte? ať naberem trochu inspirace ;-)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    AETHER: Med! Díky za tip, nutně musím hňácat v nejbližších dnech...
    AETHER
    AETHER --- ---
    V nedeli jsem experimentovala a oproti jindy (oliv. olej, kakao, henna, citron) jsem k henne pridala vedle olivoveho oleje a citronu lzici skorice a lzici medu. Holky ja mam vlasy jak hedvabne a to mi je predtim brutalne znicilo odbarveni (sla jsem kvuli tomu radeji ke kadernici a skoncilo to chemlonem stejne). Takze jdete do medu:)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SARICEK: Podle mě tam platí stejný časový rozestupy jako u chemický barvy. Mám dojem, že jsem to i v návodech různě čítávala. S tím, že já osobně bych asi dodržovala maximum, nikoli nutný minimum.
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Začala jsem si pohrávat s myšlenkou, že bych si hodila na vlasy trvalou - jenže nevím, jak se ta kyselinka snáší s hennu - nemáte někdo zkušenost?
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    NEVENA: ja osobne mám radeji ten kokosovy, olivovy byl moc mastny
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Tak zmuchlané vlasy vedou :-/ Sice jsem na ně dala olej, ale ráno se probuidla s šíleně mastnou hlavou, ono to snad vůbec nevsaklo...
    Použila jsem kokosový olej, je olivový lepší?
    _DOMINIKA
    _DOMINIKA --- ---
    Zdravím, kdyby měl někdo zájem-vyměním 4 zbývající kostičky caca marron od Lushe za caca brun, přeci jen je to na mně moc světlé;)
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    moje přírodní barva je oříšková, henna nechytá na odrosty, ale na zbytku je úžasná barva, jenže u té hlavy mi to vadí
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    LARAINEMARGOT: v tom případě by ale efekt měl být přírodně vypadající ne? .. henna není klasická krycí barva. jenom tónuje.. čili pokud tvoje původní barva vlasů je různorodá henna ti jí nesjednotí :-/
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    NEVENA: Stačí jen kapička protřít v dlaních, předklonit a vetřít do vlasů, rozčesat.. Já tam ten olej dávám když jsou vlasy ještě vlhké a vůbec to není znát, nesmí se to přehnat, taky se mi už povedlo ty vlasy pěkně přemastit:))
    Tak zkus na noc cop.. Mě se od té doby co mastim a spim s vlasy v culíku skoro vůbec necuchají. Ještě před rokem jsem každou chvíli musela rozplítat nechutný chuchvalce.
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    TEEAK: praveze jde o prirodni odrosty
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    LARAINEMARGOT: jestli nemáš odrosty přírodní.. tak nic. je to prostě narušená struktura vlasu odbarvovačem (otevřený vlasový vlákno) a do toho se henna dostává jednodušeji než do chemicky neošetřeného..
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    TURMAWEN: Vsákne se to do rána? zatím jsem dávala jen větší množství spolu s henou, a pak to vymývala dva dny
    TURMAWEN: Nemám tak dlouhé vlasy jako slečna na videu, ale struktura je přibližně stejná, akorát ona je má asi neprostříhané.
    Docela mě to štve, přijde mi, že v létě, když jsem měla vlasy po lopatky, mi to nedělalo. U toho ještě lupy :-P ani henna z Kataru to nespravila, tak jsem zkusila vyměnit šampon, holt přírodní hned nemusí znamenat kvalitní...
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    Ahoj, co dělám, špatně když mi henna nechytá na odrosty? Momentálně henna od Lush, ale předtím i Hennecolor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam