• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    a ted kdyz koukam na vzornik Logony - Sahara chyta asi hodne do zrz, co?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    MISHA73: aha, diky za popis... ja mam taky puvodni mysi sed, barvenou prave tou DMkovou... Chapu, ze te to nastvalo, ale zas Logona aspon vydrzi dyl nez DMka - tak to ber tak :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MASCHA_DUDU: Já poslední rok nechávám hennu odstávat aspoň půl dne na topení a barví mi to mnohem líp než když jsem ji jen zalila horkou vodou a hned nanášela. Ale může bejt víc důvodů, proč ti henna nechytla - důležité je například aspoň při třech posledních umytích vlasů před barvením nepoužívat kondicionér, nepoužívat na vlasy šampon se silikony... a některá děvčata tady přísahají, že během menstruace chytá henna hůř, což se mi teda nepotvrdilo.
    FLOE
    FLOE --- ---
    MISHA73: jsem se nejak ztratila v tom ktera dela co...
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    KACHITA: mě to právě naštvalo že jsem vyhodila tolik peněz za Logonu a má to stejnou barvu jako henna z DM za pade....
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    KACHITA:

    dala jsem si Logonu Zlatá blond...a měla jsem zrovna blond melír...a úplně mi to ztmavlo...je v tom hodně ibišku.... není to do červena, ale není to úplně jako oříšek z DM ikdyž nemá to k tomu moc daleko....ze světlých vlasů to ten ořech udělá...

    Ale pokud chceš vyloženě oříšek tak teď jsem si dávala Logonu - přírodní hnědou a to mě právě úplně naštvalo, protože ta má právě stejný odstín jako hnědá z DM která právě vůbec hnědá není ale jen taková ani hnědá ani rezvá, je to tomu ořechu hodně podobný....a to mám teď ty své vlasy myší šeď, tak místo aby je to nabarvilo na hnědo, tak mi to spíš zesvětlilo - teda dalo ten ořech nádech...

    záleží jakou máš barvu a jak dlouho si to chceš nechat....spíš bych ti doporučila tu přírodní hnědou ale raději si ji poprvé nechej jen půl až hoďku je trochu silnější než ta blond....tu zlatou blond musíš nechat dýt ale efekt bude podobnej........

    Logona barva na vlasy – hnědá přírodní, 100g - Lavanda.cz - přírodní kosmetika a aromaterapie
    http://www.lavanda.cz/logona-barva-na-vlasy-hneda-prirodni-100g/d-69480/

    KACHITA
    KACHITA --- ---
    MISHA73: Logona dela oriskove hnedou? Nemas nahodou foto? Ja ji shanim a barevne mi to ladi leda DMkova henna... ale ta je na prd... takze bych kvalitni orisek fakt ocenila :)
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    Ahojte nepoužíváte někdo blond henu ?
    Mám své vlasy odstín šedá myš, kdysi jsem si dala blond od Logony, ale oni pak nějak změnili recepturu a už to nechytá do blond, ale spíš do oříškova....tak mě úplně naštvali od táý doby jsem nenašla hennu která by dělala tak hezkou blond...Hennecolor - ji dělá žlutou jak pochcaná sláma....nezkoušeli jste někdo ještě něco jiného ? Třeba egyptskou hennu ? ...nebo nemáte nějaké zkušenosti s blond ?
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Znovu nabizim bezbarvou hennu na vlasy, cca 200g za 100 (odebrana asi lzice, pouzivam nakonec jen barevnou). Pak se mu tu povaluji nacate henny od Hennecolor - mahagon (jen trochu) a cerna (jen nacata) - obe tyhle za 100 dohromady. A klidne vam prihodin zadarmo jednu hennu z DM, pripadne par sacku chemickych smyvatelnych prelivu XD
    DRYADKA
    DRYADKA --- ---
    Tak jsem si právě napatlala tu neznámou hennu, tak jsem zvědavá, co to udělá :-D hrozně mi to nabarvilo ruce, což se mi normálně neděje, to jsem trochu nevychytala, hahaha
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Já míchala Logonu s tou obyčejnou drogerkovou hennou, jindy zase Logonu s LUSHem a nikdy nebyl problém. Trochu alchymie neuškodí. Akorát pak budeš těžko znovu chytat odstín, když se ti náhodou mix extrémě vydaří :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    DRYADKA: micham pomerne bezne, kdyz mam treba nekde zbytek a bez problemu, stejne je to vzdycky alchymie;)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    DRYADKA: Podle mě můžeš. Při nejhorším ti to nechytne nebo chytne hůř, ale překvapení typu zelenofialový vlasy se určitě konat nebude.
    DRYADKA
    DRYADKA --- ---
    Ahoj,myslíte, že mohu smíchat hennu od různých značek dohromady? Mám doma Hennecolor měděnou, jedenm pytlíček DM měděnou a ještě hennu neznámého původu, kterou jsem našla v bytě po sestře:-D Tu jdu zrovna zkusit, to bude překvápko :-)
    MASCHA_DUDU
    MASCHA_DUDU --- ---
    PIKKMA: Mně to právě taky překvapilo, že mě to nabarvilo tu kůži tak málo. Dneska dám ještě jeden pokus.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    uz to vidiiim! :)
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    pikkma: je to někde dole, házela jsem to sem celkem nedávno:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MASCHA_DUDU: tak ty svetle obecne chytaji blbe a chce to dat vice vrstev, plati, ze s nimi nikdy vlasy nezesvetlis.

    Jinak odstatou hennu podle konzistence bud zredim horkou vodou, nebo jen ohreju.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MASCHA_DUDU: malinko? me kdyz se henna omylem dostane na kuzi mam tam syte oranzovy flek jeste dva tejdny po tom :D
    MASCHA_DUDU
    MASCHA_DUDU --- ---
    AETHER: Hennecolor. Barvila jsem si dva prameny - jeden měděnou a jeden 1:1 měděná s blond.

    Dělala jsem si i zkoušku na kůži kvůli snášenlivosti. Dala jsem hennu na náplast, nalepila na vnitřní stranu nadloktí a nechala přes noc. A tu kůži mi obarvila fakt malinko.

    A jak dlouho čekáš? Rozřeďuješ před použitím znovu horkou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam