• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    VEVER
    VEVER --- ---
    MASCHA_DUDU: Výhledově, až se dostanu k foťáku :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    DA_NIELA: máš jí vyzkoušenou? ta by mě možná taky zajímala :-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DIABOLUS: Cassia obovata zvaná též "bezbarvá henna". http://www.prodejbylin.cz/henna_neutral_list_mlety/index.html
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KACHITA: tak bordo se nakonec nekoná, ale momentálně sedím zaigelitovaná s dvojitou čepicí a čekám, co vznine z komba kaštan hennecolor+mahagon hennecolor... držte palce! :)
    MASCHA_DUDU
    MASCHA_DUDU --- ---
    VEVER: Můžu tě poprosti o fotku? O rezavou se totiž taky (bezúspěšně) pokouším.
    VEVER
    VEVER --- ---
    Tak jsem včera barvila, půl na půl henne color mahagon a zlatá blond, dovést k varu, nechat cca hodinu odstát, pak tam narvat ten jogurt a zase ohřát. Kromě toho tam bylo trochu citronu a troška papriky (došla). Měla jsem to na hlavě asi tři hodiny a výsledkem je docela pěkná rezavá. Po červené ani stopy.
    STRIX
    STRIX --- ---
    DIABOLUS: ja jsem začátečník, ale pravě jak jsem o tom různě četla tak sem četla i o bezbarvé henně právě jen na výživu
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Děvčata nějaké typy, aby henna nebyrvila moc červeně? Chtěla bych ji jen pro výživu spíš než na obarvení. Svoji barvu vlasů mám moc ráda a nechce se mi ji měnit. Párkrát jsem si už hennou barvila a rozmíchávala jsem ji třeba silným odvarem z černého čaje bez citronu a bylo to lepší, ale stejně do červena. Jde to vůbec? Díky za ohlasy..

    a pardon jestli už se tu o tom siskutovalo, nějak jsem nenašla :/...
    STRIX
    STRIX --- ---
    díky za typy,.. no kazdopadne ted mam na hlave tu z DM, spolubydlici mi to pomahal napatlat na vlasy,.. no sem na to zvedava,.. doufam ze to mam vsude kde to ma byt :) a hrozne hezky mi to vonelo,.. :) asi to necham pres noc,.. sna dmi neslezou vlasy :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    STRIX: vyzkousela jsem jich docela hodne, mivala jsem hodne rada tu od Lushe, ale je dost draha a navic tedy to rozdelavani me nebavilo, zase po ni byly krasne vlasy, protoze v ni jsou i vyzivovaci slozky. No a ted asi pouzivam nejradeji Henne Color - ty barvy jsou krasne akdyz se k ni prida trocha oleje a medu, tak ty vlasy jsou taky viditelne lepe vyzivene.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ELODY_MELODY:
    AETHER:
    já jsem právě včera narazila na tenhle odkaz: http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?p=277696

    tam jsou různé tipy a triky pro hennování... doporučuju :)

    Tak já zkusím jogurt, pokud se zas nezaleknu a nevzdám to :)
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    STRIX: já vyzkoušela Henne Color a Lush, víc mi vyhovuje Lush, protože už do toho nemusím nic míchat pokud nechci
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    STRIX: TOP značka za mě: vyzkoušela jsem asi tak tři až čtyři značky za život, nejvíc mi vyhovuje Henné Color, ale to samozřejmě neznamená, že je nejlepší. Značek jsou možná desítky, určitě je jich víc, než kolik jsem já (za víc než 20 let) vyzkoušela. Dělat žebříček hennových značek je dost vošajslich. Henna je věc výsostně individuální, abych tak řekla. Přesto si dovolím tvrdit:

    strach u henny z DM můžeš mít nanejvýš z toho, že ti špatně chytne, rychle se vymeje, případně obojí. Rozhodně neměj strach, že po téhle henně budeš mít havraní vlasy. Poslední dobou jsem musela z přízemních důvodů nějakou dobu používat hennu z DM, ale kromě konzistence to stálo za bačkoru... Fakt jen na překlepání nejhoršího obodobí.
    STRIX
    STRIX --- ---
    ještě jeden dotaz:

    jakou značku byste dali jako nejvíc TOP

    koupila jsem si tu z drogerky DM, a mám trochu strach :D dnes na to du, tak sem zvedava, jak to dopadne, za tipy a rady ohledne značky děkuju,..



    AETHER
    AETHER --- ---
    KACHITA: jestli to chces do cervena, pridej bily jogurt a vlasy s hennou pak zabal do igelitu
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    KACHITA: ocet sám od sebe nic nezčervená, funguje jako kyselina a barva lépe chytá. Odhadnout směs různých hen je podle mě věštění z koule, ale šla bych do toho, je to dobrodružství :)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahojte... prosim vas, co myslíte, že by mohlo vzniknout z kombinace kaštanu od Henne color a bordó z dm henny? ráda bych něco do červena.. ale né nic moc tmavého.... a mám právě jeden balíček henne color (samotný kaštan mi chytl docela dost do oranžova).. nebo by pomohl vinny ocet k zcervenani?
    AETHER
    AETHER --- ---
    STRIX: to mi kdysi delal nejaky hennovy sampon. Ale henna jako takova se vymyva maximalne jeste pri druhem myti hlavy a to tak, ze je ta voda lehce zelenohneda. Neplati to u Henne Color, protoze ta ty odstiny ma nahnane jeste dalsimi latkami, takze pri myti se barva skutecne jeste nekolik myti vymyva, ALE nikdy se mi to nestalo pri desti.
    STRIX
    STRIX --- ---
    ještě jeden dotaz, ted mi v praci kolegne rekly, ze henna je na prd protože když prší nebo tak, tak se vymejva a čůrá vám to barvu po obličeji,.. nebo prý pokaždy když si umyjete hlavu tak se zas kus vymeje,.. nejaky info o tomto? díky
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    AETHER: Pečující účinky henny můžu jen potvrdit - před chvílí si mi zoufalá kadeřnice stěžovala, že mám až moc kvalitní vlasy (a tudíž si dělají co chtějí a brání se jejím snahám vytvořit mi něco na hlavě) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam