• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIKKMA: jo super :-) diky ...

    a jeste prosim te jedna otazka, kde to kupujes? a kolik baleni cca vystaci na stredne dlouhy vlasy (tak po lopatky)?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KRKA: trochu se vymejva, ale zustane to tam.. cim vic barvis tim vic se vrstvi mi prijde :) ale nevymyjes to do puvodni barvy urcite..
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIKKMA: a jak dlouho ta barva vydrzi prosim te? vymyje se uplne nebo odrusta?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Vcera som si kupila nejaku hennu podobnu hennecolor v carefoure vo FR. Za 1,85EUR. Som zvedava na vysledok. :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KRKA: mam to podobny, barvila sem chemkou tm. odstinem, ted barvim uz par mesicu hennou, na odrostech chyta tmavsi, ale uz je to lepsi po nekolikaty aplikaci henny :) pridavam do ni hodne kafe to podle me taky ztmavuje, na ztmaveni pry dobry i orechovy listi ale to sem nezkousela.. este chci zkusit mix hnedy a cerny henny by mohlo jit.. ale i kdyz mam ruzny odstiny na hlave, prechod to dela tak nejak plynulej tak to ani neni tak napadny..
    aplikaci davam sama (i kdyz mam tea hennu vsude po koupelne :D)
    KRKA
    KRKA --- ---
    muzete mi prosim poradit?

    celej zivot si barvim vlasy normalne barvou u kadernice, ted nemam cas chodit ke kadernici a priznam se ani moc finance.. chtela sem zkusit si obarvit vlasy hennou. Muzu to normalne zkusit na chemicky obarvene vlasy? Samozrejme s nejakym odstupem cca 2 mesice od posledniho barveni.. Mam tmave vlasy a trochu se i bojim aby mi na odrostle korinky ta barva nechytla svetleji - kdyz si vyberu tmavy odstin, bude urcite tmavy?? :-) asi blba otazka, ale bojim se, abych pak nemela dvoubarevnou hlavu :) A jak dlouho ta barva na vlasech vydrzi, vymyva se hodne?

    a posledni dotaz, zvladnu tu aplikaci sama?

    moc dekuji!
    AETHER
    AETHER --- ---
    KATRINN: ja jsem ten Tvuj pocit totiz asi pochopila uplne spatne, zmatla jsi me tim zaporem:)
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    AETHER: mě jen zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenosti eventuálně jaký...oproti normální henně i henne color je ten průběh lehce překvapující...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    AETHER: Ja prave podla popisu nyslim ze to cista henna nebude. Preto o tom pise.
    AETHER
    AETHER --- ---
    KATRINN: já nějak nechápu, v čem je problém? Když si dám čistou hennu a ne henné color, tak mi z vlasů neteče červená voda, ale taková lehce nazelenalá. Stejně tak se po zalití horkou vodou hned nezbarví a výraznost odstínu s chemkou bych taky nesrovnávala... co se pokynů týče, tak to asi bude nějaký mizerný, ale na druhou stranu to imho nic nevypovídá o kvalitě henny. Důležité je, jestli je to čistá henna, pokud ano, tak si najdi návod na netu (nebo tady v klubu) na čistou hennu a řiď se tím.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KATRINN: Urcite by som to druhykrat neskusala.
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    MYJKA: pro doplnění - doba působené pouze hodina...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KATRINN: Tak to vypada divne. Hodne divne.
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    MYJKA: no zpravidla když to zaleješ, nezbarví se to okamžitě do barvy višně, po dvou dnech a dvou umytích z toho neteče krvavá voda, neudělá to stejně výrazný odstín jako chemka a už vůbec v návodu nebývá voda bez určení teploty a jako jediná další přísada kondicionér, a pokyn nechte na hlavě dokud nezaschne...složení jsem nenašla, pravděpodobně se nachází v části textu, kterou bych označila jako rozsypaný čaj...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KATRINN: Jak zmiseny?
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    Zkoušely jste někdo royal hennu ze Spálený od arabů? Já z toho mám teda dost smíšený pocity....
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    GRETKA: jako svoji mam takovou svetle hnedou, ale dlouho sem barvila tm. hnedou chemkou takze ted to vypada tak ze dole to mam tm. hnedy temer cerny a nahore tu sv. hnedou ruzne odstiny do toho s cervenyma odleskama bomba :D ale je fakt ze cim castejc ji davam vypada to lip ale u hlavy furt stejne svetly.. uz mam na vlasech tak 5 ruznejch odstinu minimalne :))
    jj poprvy sem dala jen lush ale to mi docela mastilo vlasy tak sem zacla mixovat s hnedou henne color, mozna zkusim misto toho tu cernou...
    vcera jsem koupila na zkousku logonu nejaka umbrijska hneda tam dam vedet.. :)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PIKKMA: ony to nejsou az tak prirodni barvy jak se tvarej...

    jinak mne to taky hazelo vzdycky medeny odlesky ve slunicku, takhle na fotce to je jen trosku videt kdyz se podivas kriticky ;) A to jsi zkousela i tu hnedou od Lushe?
    Urcite bys mohla zkusit michat hnedou s cernou. Navic ma zkusenost mi rika, ze cim vickrat hennu nanasim tim sytejsi barva.
    Dalsi vec je co mas za zakladni barvu..

    DRAIG_ENAID: 1 cely pytlik = dve policka nebo pulka, tedy tri policka... cca. taky zalezi zda davas na mokre ci suche vlasy, jakou konzistenci hledas a jestli pridavas dalsi veci!!! kdyz davas 1 pytlik ale pridavas ja nevim 1/4 hrnicku oleje, ci vino, ci kafe je to take o necem jinem..
    DRAIG_ENAID
    DRAIG_ENAID --- ---
    když jste tu mluvili o tom lushi - dostala jsem kostku. Jakej mám počítat rozdíl, když jsem zvyklá vážit prášek?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    bo zkousel nekdo mixovat cernou a hnedou hennu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam