• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: a vedle te castecne chem.zrz z toho prelivu je to sakra videt:/ takze bud teda zpet k bahynku nebo nic...
    SASODEMETER
    SASODEMETER --- ---
    KACHITA: Alverde má všechny výrobky čistě přírodní, bez chemie, a můžu potvrdit (po Xletech co se lupů snažím zbavit), že jedině tenhle zabírá. Používám ho už dost dlouho a nevyměním ho nikdy! ;)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    KACHITA: holka nevim..ale jako kolem a kolem ti pokozku hlavy muze rozdrazdit cokoli...staci stres.....nevim ..
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    STARAKRYSA: to je dobra zprava :) Ale nekde jsem kdysi slysela, ze pokud clovek netrpi na lupy a zacne pouzivat sampon na lupy, tak se mu zacnou delat? Je to pravda, nebo nejaka fama? Je fakt, ze jsem po tom nikdy nepatrala...
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    ahoj:) hennovala jsem se naposled nekdy v listopadu a zkusila sem alverdi sampon na lupy (pisou ze je to vhodne i na barvene vlasy) a svete div se!:) i po nekolika mesicich nebarveni se hennou mi ta barva po umyti timhle samponem vykoukla:)) doporucuju :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TEEAK: Jojo, moje bývalá kolegyně, která na sebe děsně dbá (kadeřník a manikůra jednou týdně atd) , se mě ptala, jestli mi kadeřnice dělá melír na jednotlivý vlasy:-) Vypadá to překrásně.
    MASOO
    MASOO --- ---
    PIKKMA:
    KRKA:
    jojo, sedoevropska hneda;) taky mam
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    já se naopak kvůli henně skoro těším, až mi začne hlava stříbrnatět. rudé nitky mezi jinak tmavě hnědými vlasy .. to bude balada :-)
    VEVER
    VEVER --- ---
    Tak bezva :) sice doufám, že mě šedivé vlasy nečekají ještě dlouho, ale je dobré vědět že nebude třeba sáhnout po nějaké chemii.
    MASCHA_DUDU
    MASCHA_DUDU --- ---
    VEVER: Teď jsem se vrátila z Indie, kde si hennou barví hodně lidí, co mají šedé vlasy. Takže tam běhalo plno strašně moc zrzavých babiček a dědečků :-) Ti si barví i vousy. Takže henna na šedé vlasy chytá a krásně :-)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    VEVER: Mezi "nechytá" a "nekryje" je ten rozdíl ;) Chytá, ale šedivý vlasy jsou po obarvení např. odstínem bordó od Henné color červený, nikoli temně rudý jako bordeaux. A jinak na krabičkách se píše poměrně dost dezifnormací, ať už z důvodu možných stížností nebo proto, že henna je opravdu vysoce individuální záležitost.

    TALANKA: Tím líp pro tebe, když ti vlastně stačí tři hodiny. U mě je rozdíl tři hodiny, nebo celou noc na výsledku dost vidět. I ten film, který henna na vlasech vytváří, je po celonoční aplikaci výrazně silnější.


    PETAW: Díky :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Jinak já jsem měla hennu na hlavě přes noc jednou jedinkrát a krom toho, že to nebyl žádný rozdíl oproti mým běžným třem hodinám, tak to byla poměrně pruz noc, igelit šustil, pořád jsem to cítila na hlavě, a pak to začalo i během noci i týct, čepice nečepice, takže tohle už fakt ne-e
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    VEVER: Někdo tady psal, že na šedé vasy naopak chytá nádherně :o)
    VEVER
    VEVER --- ---
    IDENTITY: Jsem někde četla (asi na balíčku) že na šedé vlasy henna nechytá. Nevím proč, ale psali to.
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIKKMA: to mam presne ja, takovou tu mysi vyblitou .. :( horka cokolada, jezis to bych tak chtela!!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zavidim puvodni barvu horke cokolady! :) ja mam mysi hnedou a s tou to moc zazraky nedela.. nebo jako tejden mozna to jakztakz vypada..
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PIKKMA: Hnědá jakože hnědá nezrzavá chytá obecně blbě, pokud ji nedáváš na vlasy nejmíň o dva odstíny světlejší. Mám s tím svou zkušenost. Tolik jsem toužila po svojí původní barvě hořký čokolády místo začínajících šedin, ale s hennou to nejde. Nebo možná jde, ale už je to taková alchymie, že na to nemám čas/energii/přísady...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KRKA: jj zkusim to vychytat, pro priste doporucuju pridat hodne kafe, to mi hodilo lepsi sytejsi odstin, lush hennu a kdyz se prida orechovy listi (ztmavuje) tak to je asi nejvic co sem schopna vymyslet :D zkusim nejaky prirodni barvy krome henny, pak poreferuju..
    KRKA
    KRKA --- ---
    jezisi aha :-))) ja si to davala na hlavu poprvy v zivote, tak dik za upozorneni ..


    PIKKMA: ja to prave chtela zkusit z toho duvodu, ze kdyz si barvim hlavu sama doma normalni barvou z drogerie, tak mi to hrozne nici vlasy, kdyz du ke kadernikovi, tak je to dobry, ale jelikoz sem na matersky a muj financi prijem se dost omezil :) tak fakt nehodlam davat prachy kadernikovi kazdych 6 tydnu za barvu.. tak az neco vymyslis, tak mi dej prosim vedet :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam