• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    WOODY_: tuhle kombinaci vyzkoušenou nemám, zrovna mě na vlasech nedělá moc problémů barvit jedno na druhý (jednak díky síle a druhak ježkovi to vážně nevadí), ale jinak bych to asi moc neriskovala. zkusila bych standartní dobu 3 týdnů .. a nevylezla ti ta červená ještě víc, když jsi tam dala chemii? ... chemie totiž otvírá vlasový vlákna a henna se tak dostává ještě víc k jádru vlasu a dýl tam zůstává ...
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    TEEAK: :-)) med i olej jsem pridala taky .. ale mozna je zakopanej pes v ty dobe, co jsem to nechala na hlave, tri hodiny jsou v pripade prvniho barveni asi fakt malo :-) sice mi henna jeste zbyva, ale nemam v planu si ji ted davat, spis by me zajimalo v pripade toho barviciho samponu a bezbarve henny, zda se musi ta doba mezi nejak dodrzovat nebo ne
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    WOODY_: skóřa taky dobrý, se hřebíčkem nemám zkušenost .. to je ale fakt divný. já teda ty od lushe poslední dobou dávám jen tak s trochou medu a olivovýho oleje. neb mi taky ty červený odlesky nedělají dobře ... a nikdy se mi tohle nepovedlo :-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    TEEAK: nene, myslim, ze hrebicek a skorici(?) .. papriku ale urcite ne:-)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    WOODY_: čaj a kafe dobrý, to ztmavuje :-) ale jestli jsi tam přidala třeba papriku, nebo něco co "zahřívá" tak ti to mohlo povzbudit tu červeň
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    TEEAK: [ WOODY_ @ H:E:N:N:A ]

    caj, kafe, nejaky koreni .. co jsem tak posbirala po ruznych diskuzich :-)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    WOODY_: to je mi divný že ti chytla světlejší. mě to vždycky ztmaví až skoro na "uhlí" přidávala jsi do ní něco?
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    ja uz se s ni dal nebarvila:-) ted mam zkouskove a vlasy jsem nechala zit si svym zivotem, ale je pravda, ze ty odsrosty byly dost videt a na mne ta zrz vypada fakt strasne:-) navic sama s ni nemam dost zkusenosti, nemam ten grif a proste se poradne nenabarvim, maminka od toho dava ruce pryc a kamaradky, ktere pripadaji v uvahu, maji zkusenosti s hennou tolik asi jako ja:-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    a rovnou se zeptam - po te me zkusenosti, kdy jsem po aplikaci cerne henny ziskala svetlejsi a nazrzly odstin, tak jsem ted sahla po barvicim samponu - ten na tech par umyti, ale koupila jsem si nejaky, ktery ma vydrzet 24 umyti a chci se zeptat, jestli v tomhle pripade muzu aplikovat obycejnou bezbarvou hennu kdykoli, nebo taky musim dodrzet ten odstup aspon ctyr tydnu jako u normalni barvy? vite nevite?:-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zrovna sem se chtela ptat estli chyta cerna henna skutecne cerna.. tak asi nee :D
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    IKARIE: tak snad priste:-) jak mi ta cerna henna chytla do zrz (proste vlasy zesvetlila), tak jsem zacala mit uz po mesici slusny tmavy odrosty a navic mi maminka tak nezne naznacila, ze vypadam s tou nazrzlou barvou fakt priserne, ze jsem sahla po barvicim samponu a chvili u nej zustanu :-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRA: Je to uplne jedno.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Jinak jeste mam posledni dotaz holky, prosimvas, k te Henne color neutral, dala jsem si ji myslim malo, tak nevite kdy je vhodny zopakovat barveni, je to jedno nebo neni?

    Diky Vam predem za odpoved, hezky den
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    Ahoj, co Khádí henna? Mátě někdo zkušenost??? Chystám se zakoupit hnědou... nejspíš tmavě hnědou, koukala jsem na ukázky barvení co mají na stránkách a celkem mě i překvapují výsledky... opravdu pěkné, lesklé barvy - řekla bych, že na zdravých vlasech dokonce i bez zrzavého efektu...
    TERRA
    TERRA --- ---
    FLOE: Hm, ja tenkrat kdyz jsem barvila cervenou, jsem mela na hlave pres noc a bylo to super- vlasy byly oziveny a obaleny, jinak to rict neda se...proste silnejsi a zaroven jemnejsi, coz se s touhle nautral taky, nicmene asi potvrzeno, ze dele, je lepe, protoze jsou obaleny jen malo.


    Navic me to zacalo nejak svedit,proto jsem to sundala predcasne nez bylo v planu, nevite nektera proc a jak je mozny, to svedeni?
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    pouzivam nejakych 7 let henne color a vymyva se trochu spise meni odstiny (zaplat bohum, sediny nebrat)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SKLIBA: mě se osvědčilo u barvení obočí si tu kůžičku okolo namazat hodně mastným krémem - nivea,indulona...ta mastnota nepustí barvu na kuží. Uchošťour je taky dobrý, zbytečně se nenapatláš kde nechceš, ale pro precizní vykreslení bych kombinovala s krémem. Já si občas obočí barvím speciální barvou na obočí, ale rychle se vymývá a já ráda nosím hodně výrazné oblouky. Lepší než tužka je matný stín. Mě všechny tužky chytaly do hněda, ale já potřebuju popelavé tmavé odstíny, takže mám stíny - aplikace štětečkem je jednoduchá a vypadá to absolutně přirozeně
    FLOE
    FLOE --- ---
    TERRA: Zkousela jsem ruzny casy a prijde mi, ze cim dyl tim je to nejak lepsi, ikdyz nebarvi. Ty vlasy jsou jiny. Ted jsem cca na 6-8 hodinach, podle toho jak mam cas. Pridavam akorat vajicko kvuli konzistenci, med a vonavy koreni.
    TERRA
    TERRA --- ---
    Cau holky, tak po asi 4 letech aplikuju Hennu, mam tu bezbarvou, presneji Henne color natural, timto diky za referenci ID Floe, a tesim se na vysledek, taky to nechavate zabaleny az do rana, nebo opravdu poctive 2-3 hodky, hennujete?

    Ja myslim, ze cim dele, tim lepe chytne a vstreba se...nic jsem nepridala, vy pridavate neco do naturalky ?:-)

    Diky predem za reakce a pak nahodim fotku...

    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SARICEK: záležitost půl minuty pro člověka s praxí, pro mě je maximum denního malování řasenka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam