• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    TICHTICZKA22: i lepší než hennecolor?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    se mate ja uz mam asi mesic a pul tu tm. hnedou hennu z nepalshop.cz do ktery sem pro jistotu pridala jeste trochu cerny a mam pocit ze to se jen tak nevymeje :D ale libi se mi tak v pohode ale na svetlejsi budu muset kdyztak nechat odrust zas..
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    KACHITA: za mě taky, Khádí nejlepší henna... pro mě teda určitě, no ale povim ti, že mně se vymyla celkem brzy, už jsem hennovala znovu. Odstín vydržel tak 4 umytí a byl úplně fuč...
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    tak zkušenost s Khadi.. koupila jsem světle hnědou, vzhledem k fotkám na netu jsem ji tam nechala na zkoušku krátce (necelou půl hodinu)... výsledkem je krásná hnědá!! Namíchala jsem ji ještě s kaštanem od hennecolor, tže nějaké rezaté odlesky tam jsou, ale to bylo cílem. Každopádně se s ní nádherně pracuje - udělá jemnou pastu, která se krásně roztírá a vymývá.... jsem zvědavá, jak vydrží (vzhledem k té krátké době působené).. ale obávám se, že dlouho ji na hlavě nechávat nebudu, pže chytá fakt rychle a pěkně... takže za mě 1* :)
    VEVER
    VEVER --- ---
    BOSSORKA: Mně zhruba tohle leze celkem ze všeho, a to se vytrvale snažím o co nejčervenější odstín :) Zkoušela jsem henne color mahagon a měděně červenou tuším. Postupně. Do toho citron a červenou papriku, možná i trochu skořice jsem tam někdy dala...Na vlasech mám původní takovou tu klasickou středoevropskou světle hnědou.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    líbila by se mi barva, co má slečna na titulce:
    Henne Color: Novinky
    http://hennecolor.patriotcaffe.cz/news.php

    lze toho docílit hennou a jaký odstín byste doporučily? :-) nechci nic do červena
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Dokonce existují speciální šampony myslím od Lavery nebo Logony, které dobře připraví vlasy na barvení hennou. Pokud by nepomohly šampony bez silikonu a vysazení kondicioneru...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEVENA: Cokoliv, co vlas nějak obaluje, ztěžuje barvení. Ať už jde o šampon se silikony, nebo třeba i o obyčejný kondicionér. Dřív jsem kondicionéry nepoužívala, a když jsem jednoho dne začala, byla jsem po barvení dost ošklivě překvapená. Doporučuje se tři umytí před barvením použít jen obyč šampon.
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    NEVENA: to jo než hennuješ, tak si nemyj vlasy ničím chemickým, buď prostě jen omej vodou, nebo šampony bez silikonů, nebo lávu. Ten silikon způsobuje, že se henna nemůže uchytit. Všechno je to těžce individuální, mně to chytalo i přes silikony...., ale každopádně se toto doporučuje a může to být ten důvod. Nebo mě napadá ještě jedna věc, kterou jsem dříve s oblibou dělávala.. - nepřidávat oleje do směsi.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NEVENA: silikony nevymývají, silikony obalují a henna pak nechytá. Vymývá sls :)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    NEVENA: rozhodne, silikon se obaluje kolem vlasu jako henna, tudiz konkurence je jasna.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    ADELHAIDA: To se musím kouknou, nepamatuju si to... vím že to rychleji vymývá hennu, ale jaký to bude mít výsledek na to zda henna chytí?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEVENA: Nemeješ si hlavu nějakým silikonovým šamponem například?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    PIKKMA: Mám ještě červenou od MANIFEE
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    NEVENA: jakou hennu pouzivas?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Poslední dvě tři hennování, s odstupem kolem 3 měsíců, mám pocit že vůbec nezaznamenávám žádnou změnu barvy :-/ Zalívám vařící vodou, neměla jsem posledně čas nechat to den uležet, ale jindy ano...
    Co přidat?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    DRAIG_ENAID: tak to urcite mrazak.
    DRAIG_ENAID
    DRAIG_ENAID --- ---
    GRETKA: to už bylo namíchaný, jenom jsem nějak neodhadla, že má kamarádka míň vlasů, než já....
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    DRAIG_ENAID: jestli kupujes prasek, neni nutne ho davat ani do lednicky ani do mrazaku.
    Jestli kupujes v tube od Logony tak taky ne. Jestli ji to pripravujes dopredu, tak proste prestan, a vysvetli ji tak udelat smes a at si ji udela sama ;) ale mrazak se urcite da pouzit, toho, ze prijde henna o ucinnost uplne bych se nebala, spis cim starsi tim mene ucinna, jedno jestli ceka v prasku ve skrini nebo v mrazaku.
    TERRA
    TERRA --- ---
    VAMPYRCIK: Jasny, uplne meni konzistenci medu teplota vody...tkz nejdriv asi opatrne s hennou... radeji nejdriv min a postupne pridavat...uuuz se tesim.
    :-)dik;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam