• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ZÁPACH? :D ja dycky cmucham jak to voni.. záleží jakou používáš barvu, já tm. hnědou a přidávám do toho vždycky kafe a kakao kdyz je a voní to spíš po tom.. řešila bych nějakou voňavou příměsí
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    Nějaké rady čím přebít zápach heny na vlasech? Poslední dobou mi je ještě tak týden po barvení nevolno z toho zápachu :/
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    ELSPETH: Jakou máš původní barvu vlasů? To vypadá, že by se mi to hodilo smíchat s kaštanem a hodilo by to to, co hledám... :-) Vypadá to moc dobře.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Krása :)
    ELSPETH
    ELSPETH --- ---
    Henné colour Bordó

    IKA
    IKA --- ---
    HELLBUNNY: Osobnú skúsenosť nemám, (pretože mi odtiene do červena vyhovujú:), ale podľa toho, čo sa dá nájsť na internetoch, sa zdá, že ak použiješ hennu s pridaným indigom, dosiahneš maximálne tak tmavú hnedú. Pre čiernu to treba urobiť dvojfázovo, najprv hennu, potom čisté indigo.

    Príklady tu:
    Henna for Hair:Dafne's technique for dying hair black withindigo and henna .... safe, beautiful, healthy!
    http://www.hennaforhair.com/mixes/dafne/
    Henna for Hair: Natural dyes for beautiful hair!
    http://www.hennaforhair.com/mixes/walker/
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    TEEAK: nene barvím se už 6let na černo..takže blond už dlouho nejsem a ani chtít nechci..akorád to nechci pořád barvit chemkou:) takže černou henu na černý vlasy plus tedy blond odrosty..a barvila jsem se naposledy před cca 3ma měsícema.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    HELLBUNNY: černá na černou barvu bude nejspíš v pohodě (jestli tvoje vlasy běžně barvy přijímají dobře, není se asi čeho bát) jen si dobře vyber hennu, neboť na blond vlasy je to vždycky trochu překvápko, co z toho nakonec bude

    henna sama o sobě barví do červeno-rezava (mahagonova) prostě tónuje (takže tipuju, že na blond by ti z toho černá na poprvé spíš nevyšla) ale když dobře vybereš něco s vysokým podílem indiga, tak by to mohlo klapnout ... navíc pokud budeš barvit častěji, tak henna "vrství" čili všechno bude pomalu tmavnout (jen jestli máš sklony často měnit barvy, tak černou hennu jen tak z vlasů nedostaneš - většina ji musí nechat odrůst)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    HELLBUNNY: Takže z původní blond nebarvíš na černou tři měsíce? Jak dlouhý máš odrosty, smím-li se ptát? Mně osobně to připadá, že by to už mohlo jít, ale barvit černou hennou blond odrosty... nevím, nevím.
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    TEEAK: Ahoj díky:)
    no nebarvím už přes 3 měsíce ...barvila jsem černou a hci zas černou jsem blondýna a tou být nechci:)
    a mám dva roky sundáné dready po 7letech tak si kvalitu umíme vč´šichni představit...vím že jsi se nepatal ale já se ptám jestli myslíš,že by to mohlo bejt fpoho:)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    PIKKMA: barvila z hnědé čistou hennu. ale celkově od přírody má hodně jemné vlasy a denně používala kulmu nebo žehličku čili je měla hodně zničené (hennu začla používat aby je trochu posílila - no nedopadlo to) teď má trvalou :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Prostě nejjistější je zkusit si nabarvit něaký spodní pramen. řípadně vyčesané vlasy z kartáče. A stejně počkat minimálně měsíc.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja barvila asi po trech tejdnech a zeleny to urcite nebylo.. to je jen v pripade ze predtim barvi chemicky na blond ne? nebo je to i u jinejch barev??
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    HELLBUNNY: vím, že to asi nebude to, co bys chtěla slyšet, ale je to těžce individuální. moje vlasy v pohodě přijaly hennu po 3 týdnech po barvení chemií a kamarádka měla zelený vlasy i po půl roce ... čili 1) jak tvoje vlasy přijímají nové barvy (a jaká je tvoje výchozí a cílová barva), 2) jaký používáš šampon (parabeny, a hlavně silikony v nich) a 3) v jaké kondici vlasy máš

    to se neptám, jen si to tak v hlavě dej dohromady, a jestli i pak budeš mít pocit, že to bude v pohodě, tak bude :-) pak hoď výsledek a držím palce
    IKA
    IKA --- ---
    HELLBUNNY: 6 týždňov? Alebo si sprav najprv test na nejakom skrytom pramienku vlasov.
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    Ahoj holky:)
    mám na vás dotaz chci si barvit hennou,ale barvila jsem se chemickejma barvama po jaký době od posledního chemického barvení mohu použít hennu?
    díky
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    ADELHAIDA: jj díky,taky si myslím,že to pak na hnědou pujde dobře..tak děkuju,jmenkovkyně;)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADENYX: Hlavně až je budeš mít zrzavé, snadněji pak dalším barvením docílíš hnědší barvy. Henna docela vrství.
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    Děkuji,tušila sem takovou odpověd;)no asi udělám změnu na rezavo a uvidím,třeba se to trochu vymyje a nebude to tak strašné,je fakt že na mé hnědé to chytá docela zajímavě..tak budu muset pophnat vlásky,at rychlej rostou;) ale kdyby se tu našel někdo,kdo prodá zbytek hnědé henny,tak bych brala;)
    IKA
    IKA --- ---
    ADENYX: Nikto ti nepovie presne, každé vlasy sú iné, každá henna je iná, výsledok môže byť akýkoľvek. Takže najlepšie buď to znova otestovať (na jednom pruhu vlasov, alebo na vlasoch vyčesaných a pozbieraných z hrebeňa), alebo proste risknúť.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam