• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    LOBOTOMKA: jsem přírodní blondýnka, hennou barvím už přes 5 let, vyzkoušela jsem leckterou, i ty, které měly být červené nebo hnědé... Po každém hennování je barva trochu jiná, vypadá taky různě na denním a umělém světle. Ale ještě žádná nebyla nezrzavá (foto - pigment z henny se na vlasech vrství, proto tmavnu). U henne color (práškové barvy) jsem ve výsledku nepoznala rozdíl mezi měděnou, burgundskou a hnědou, všechno téměř na chlup stejné. Takže se přiznám, že k růžovému nebo studeně červenému odstínu jsem dost skeptická.

    Takhle - obávám se, že napoprvé to pravděpodobně nebude odstínem a sytostí odpovídat tvé představě... mohlo by to být lepší po více barveních, teoreticky. Ale pak zas už tu hennu z vlasů asi nedostaneš - moc se nevymývá, nejde/nesmí se to odbarvit, nemělo by se to přebarvovat oxidační barvou... a vůbec, já už asi rok řeším, že chci změnu barvy, ale henna mě nepustí.
    (btw. První trochu nadějný pokus je hnědá Khádí, která aspoň trochu tlumí tu řvavou zrz.)

    Otázka je, jestli to s chemkou bude lepší... ve dvanácti na táboře jsem si, blbka, plácla na hlavu přeliv na tmavší vlasy, samozřejmě aniž bych si z toho omezení něco dělala, a skončila jsem oranžová na další rok. Ale to se dá aspoň přebarvit (ne že by mně tehdy rodiče dovolili, abych s těmi vlasy o něco dalšího pokoušela :))
    IKA
    IKA --- ---
    ANDREA23: Trochu do studena mi henna šla, keď som k nej pridávala mleté klinčeky (hřebíček). Ale neviem, či sa ti to bude zdať dosť.

    Je to (blbo.:) vidno tu - to bolo pred pár rokmi, nejak som nestíhala dofarbovať, takže úplne hore mám asi pôvodnú farbu vlasov, a čo ja viem polovica dĺžky vlasov je zafarbená. (Kamarátka v pozadí netuším čo mala na hlave.:))

    Bez tých klinčekov mi to viac chytá do teplej gaštanovej.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    LOBOTOMKA: nahoď foto odstínu, který myslíš...to mě zajímá.)
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SAMANOVA006: je mozny ze na moje vlasy by tak chytnout mohla.je fakt ze odstin ma dost takovej svetle cervenej, je to myslim Burgund.Vidim vtom spis odstin svetle ruzovy nez oranzovy
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    LOBOTOMKA: hennu do růžova jsem tedy ještě nikdy neviděla..ta červená jde případně spíš do oranžova..
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: posledni barveni mam asi mesic a pul,tkze pohoda, chtela sjem si dat ten preliv no. Probirala sem to s kamosem kadernikem a rikal ze ta bordo by mela byt snad v phoo, ze t svetlejsi by mi chytaly spis do ruzovy no..ja uz nevim tyjo :D
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    jj az budu tak opalena, ze si budu moct dovolit zase tmavou barvu, tak pujdu do ty cerny henny...mela jsem na hlave tizian, pze jsem to nechtela moc cerveny, no a dopadla jsem s nechutnou zrz :( kdyby to bordo chytalo do studenejch tonu, tak bych do toho sla asi na chvili taky, nekdo zkusenosti?
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    LOBOTOMKA: Tak práškovou hennu si na odbarvené vlasy určitě dávat nechceš, že jo? Jak dlouho jsi po posledním barvení? Tady ten přeliv se může dát i na barvené, ale určitě je dobrá časová prodleva. Já měla blond, takový skoro bílý melír, první hennu - tady ten přeliv - jsem si dala tak po necelých šesti týdnech od barvení a bylo to naprosto ok. Pak jsem přesla na práškovou a teď to střídám, podle času, nálady a financí. První jsem si dala hnědý přeliv. Jinak to, jak ti chytne henna vlastně dopředu nikdy neodhadneš, na jedno stranu je v tom to kouzlo :-). To tě asi moc nepotěšilo, co.
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: sem prirodni tmavsi blond ale mam to jeste zesvetleny, typ sem opravdu vybledly, zrovna jsem cetla zkusenosti na netu a nekdo tam pise,jakasi poradkyne primo na tech ofiko str,ze odbarvenym blondynam chytaji cervene odstiny do zelene.tak to me trochu vydesilo :D Chtela bych neco jako Bordo, ne uplne zarive cervenou ani ne do ruzova.
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    LOBOTOMKA: A ty jsi opravdu přírodní blondýnka, světlounká? A chceš červenou, vínovou nebo tak něco, jo? Pokud to budeš dávat napoprvé, tak se to smyje opravdu rychle, ale když ti ta barva nesedne, tak i těch avizovaných devět umytí ti může připadat jako věčnost. Jsou samozřejmě různé fígle, které mohou pomoci dostat tento přeliv z vlasů rychleji. Jinak já mám přírodní takové zlatavé vlasy s jemným nádechem do zrz a třeba všechny hnědé henny, co jsem doposud zkusila, mi chytaly celkem studeně (a nejlépe černá, ta mi vykouzlila krásnou studenou hnědou, bez viditelných červených či zrzavých odlesků), s červenou bohužel zatím zkušenost nemám.
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: nemam s hennou absolutne zkusenosti,barvim se minimalne, potrebuju to jen na chvilku a zaroven sem chtela zkusit jak v tom budu vypdat tak sem zvolila tyhle vyrobky
    ANDREA23: No andrej jj, pisou tam ze za 9 umyti by to melo byt uplne pryc tak doufam , ze maji pravdu, jen se prave bojim, jak to bude vypadat kdyz sem tak vyblita.chci to jen na chvilku, jestli vis o nakem prelivu s hezkym odstinem tak dej echo:)
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    LOBOTOMKA: kajo to chces pro sebe? ses takova krasna blondynka, aby si toho nelitovala...ja jsem taky studenej typ a bohuzel vsechny henny hazej teply odstiny a to mi proste nesluselo, jsem rada ze je to pryc...odmitam jakykoliv chemie na vlasy i co se tyce samponu apod. a vlasy se moc zlepsily, doufala jsem ze mi tohle vyresi barveni a bohuzel...kazdopadne napis jak to dopadlo:)
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    MAGRATKA: OBLINA: Díky, díky, vzala jsem si poučení z obojího a mám pocit, že už vidím první pozitivní výsledky.

    LOBOTOMKA: Přelivy od Henné Color používám a mně teda vyhovují, je to rychlé, vydrží na víc použití, dobře se nanáší a dělají hezké vlasy. Jen se rychle ji vymývají. A jinak osobně mám ještě o kousek raději tu jejich řadu Végétal.
    Nevím, odkud jsi, ale kde ji prodávají, můžeš zjistit třeba tady: http://hennecolor.patriotcaffe.cz/page.php?35
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s touhle kosmetiku, popr. kde bych ji mohla sehnat v kamenem shopu?

    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Nemáte někdo tip jak zesvětlit hennou barvené vlasy?
    Svoje přírodní odrosty mám takové oříškové, zbytek dlouho hennou barvených vlasů takový zrzavý kaštan. Barvím si měděnou Henné Color, chytá mi už jen vpodstatě na odrosty a jednou barvený pruh vlasů, zbytek vlasů má konstantně hodně zažranou hennovou barvu. Chtěla bych světle měděnou barvu.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Nabízím skoro celý Khadi prášek SHIKAKAI – přírodní KONDICIONÉR A INTENZIVNÍ VLASOVÁ KÚRA za 4-5 pěkně zralých kaki
    Khadí, přírodní kosmetika z Indie
    http://www.khadi-cz.cz/...859/c11407-sampony-a-kondicionery-z-bylin/khadi-prasek-shikakai-e2-80-93-prirodni-kondicioner-a-intenzivni-vlasova-kura.html
    Praha
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    SUZUKI: Spíš zkus užívat zinek + vitamín A. Jím ho asi měsíc a beru ho hlavně kvůli pleti, ale projevilo se to spíš hodně viditelně na kvalitě vlasů. A samozřejmě taky hennu - já používám Khadi a jsem s ní spokojená
    MAGRATKA
    MAGRATKA --- ---
    SUZUKI: Možná zkusit olejový zábal až po henně, třeba druhý den a pak kdykoliv mezi barvením. Používám olej Amla, ale našla jsem na stránkách obchodu tenhle, to by mohlo být to pravé http://www.khadi-cz.cz/cz/e-shop/330869/c11410-vlasove-oleje/khadi-vlasovy-olej-balzam-proti-lupum.html
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    Potřebovala bych poradit - chystám se dát si hennu, ale většinou mi mírně vlasy a pokožku tak jako vysuší (i s použitím kokosového oleje). Akorát s nástupem letošní zimy se mi pleť na obličeji a pokožka na hlavě zbláznily, vlasy se rychleji mastí, kůže svědí a dělají se mi na některých místech i lupy. Potřebovala bych, aby mi tentokrát henna vlasy nevysušila, spíš naopak. Poradíte prosím, co přidat nebo, naopak nedávat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam