• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    AETHER : no to se právě bojim, že to bude dost do hněda ne? Já se snažim o zrz, i když jsem poměrně tmavá brunetka.
    AETHER
    AETHER --- ---
    a pochopitelně to taky trochu ovlivní barvu...
    AETHER
    AETHER --- ---
    KYNCLACZ: poměrně výrazně vůni ovlivní, když hennu zaleješ silnou kávou:) Zároveň by to mělo povzbudit růst vlasů, jen si dokážu představit, že to někoho může dráždit.
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Holky co vše dáváte do henny aby tolik nebyla cítit? Já zkoušela skořicia tea tree, ale stejně to není ono:(( Vadí mi když si jdu zaplavat a zmoklé seno cejtí celej bazén:))
    ISCH
    ISCH --- ---
    Já teď dělám experiment se sundaváním henny a indiga. Ze skoročerné se chci propracovat k červené. A ano, mám krátké vlasy a jsem ochotna jich ještě kus obětovat. Až doexperimentím, dám vědět.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jasně, že jde henna dolů nebo přebarvit. Ale musí se doddržobst časový rozestup. Na stažení barvy existují různé masky s jogurtem, medem, olejem. Pár lidí používá i slabý peroxid, nebo citronovou šťávu s vodou a hurá na sluníčko. Sice to trvá déle, než když vám to odpicne nějakým sajrajtem kadeřnice, ale taky to jde. Přinejhorším nechat odrůst postupně.
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    LOBOTOMKA: jsem přírodní blondýnka, hennou barvím už přes 5 let, vyzkoušela jsem leckterou, i ty, které měly být červené nebo hnědé... Po každém hennování je barva trochu jiná, vypadá taky různě na denním a umělém světle. Ale ještě žádná nebyla nezrzavá (foto - pigment z henny se na vlasech vrství, proto tmavnu). U henne color (práškové barvy) jsem ve výsledku nepoznala rozdíl mezi měděnou, burgundskou a hnědou, všechno téměř na chlup stejné. Takže se přiznám, že k růžovému nebo studeně červenému odstínu jsem dost skeptická.

    Takhle - obávám se, že napoprvé to pravděpodobně nebude odstínem a sytostí odpovídat tvé představě... mohlo by to být lepší po více barveních, teoreticky. Ale pak zas už tu hennu z vlasů asi nedostaneš - moc se nevymývá, nejde/nesmí se to odbarvit, nemělo by se to přebarvovat oxidační barvou... a vůbec, já už asi rok řeším, že chci změnu barvy, ale henna mě nepustí.
    (btw. První trochu nadějný pokus je hnědá Khádí, která aspoň trochu tlumí tu řvavou zrz.)

    Otázka je, jestli to s chemkou bude lepší... ve dvanácti na táboře jsem si, blbka, plácla na hlavu přeliv na tmavší vlasy, samozřejmě aniž bych si z toho omezení něco dělala, a skončila jsem oranžová na další rok. Ale to se dá aspoň přebarvit (ne že by mně tehdy rodiče dovolili, abych s těmi vlasy o něco dalšího pokoušela :))
    IKA
    IKA --- ---
    ANDREA23: Trochu do studena mi henna šla, keď som k nej pridávala mleté klinčeky (hřebíček). Ale neviem, či sa ti to bude zdať dosť.

    Je to (blbo.:) vidno tu - to bolo pred pár rokmi, nejak som nestíhala dofarbovať, takže úplne hore mám asi pôvodnú farbu vlasov, a čo ja viem polovica dĺžky vlasov je zafarbená. (Kamarátka v pozadí netuším čo mala na hlave.:))

    Bez tých klinčekov mi to viac chytá do teplej gaštanovej.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    LOBOTOMKA: nahoď foto odstínu, který myslíš...to mě zajímá.)
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SAMANOVA006: je mozny ze na moje vlasy by tak chytnout mohla.je fakt ze odstin ma dost takovej svetle cervenej, je to myslim Burgund.Vidim vtom spis odstin svetle ruzovy nez oranzovy
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    LOBOTOMKA: hennu do růžova jsem tedy ještě nikdy neviděla..ta červená jde případně spíš do oranžova..
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: posledni barveni mam asi mesic a pul,tkze pohoda, chtela sjem si dat ten preliv no. Probirala sem to s kamosem kadernikem a rikal ze ta bordo by mela byt snad v phoo, ze t svetlejsi by mi chytaly spis do ruzovy no..ja uz nevim tyjo :D
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    jj az budu tak opalena, ze si budu moct dovolit zase tmavou barvu, tak pujdu do ty cerny henny...mela jsem na hlave tizian, pze jsem to nechtela moc cerveny, no a dopadla jsem s nechutnou zrz :( kdyby to bordo chytalo do studenejch tonu, tak bych do toho sla asi na chvili taky, nekdo zkusenosti?
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    LOBOTOMKA: Tak práškovou hennu si na odbarvené vlasy určitě dávat nechceš, že jo? Jak dlouho jsi po posledním barvení? Tady ten přeliv se může dát i na barvené, ale určitě je dobrá časová prodleva. Já měla blond, takový skoro bílý melír, první hennu - tady ten přeliv - jsem si dala tak po necelých šesti týdnech od barvení a bylo to naprosto ok. Pak jsem přesla na práškovou a teď to střídám, podle času, nálady a financí. První jsem si dala hnědý přeliv. Jinak to, jak ti chytne henna vlastně dopředu nikdy neodhadneš, na jedno stranu je v tom to kouzlo :-). To tě asi moc nepotěšilo, co.
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: sem prirodni tmavsi blond ale mam to jeste zesvetleny, typ sem opravdu vybledly, zrovna jsem cetla zkusenosti na netu a nekdo tam pise,jakasi poradkyne primo na tech ofiko str,ze odbarvenym blondynam chytaji cervene odstiny do zelene.tak to me trochu vydesilo :D Chtela bych neco jako Bordo, ne uplne zarive cervenou ani ne do ruzova.
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    LOBOTOMKA: A ty jsi opravdu přírodní blondýnka, světlounká? A chceš červenou, vínovou nebo tak něco, jo? Pokud to budeš dávat napoprvé, tak se to smyje opravdu rychle, ale když ti ta barva nesedne, tak i těch avizovaných devět umytí ti může připadat jako věčnost. Jsou samozřejmě různé fígle, které mohou pomoci dostat tento přeliv z vlasů rychleji. Jinak já mám přírodní takové zlatavé vlasy s jemným nádechem do zrz a třeba všechny hnědé henny, co jsem doposud zkusila, mi chytaly celkem studeně (a nejlépe černá, ta mi vykouzlila krásnou studenou hnědou, bez viditelných červených či zrzavých odlesků), s červenou bohužel zatím zkušenost nemám.
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    SUZUKI: nemam s hennou absolutne zkusenosti,barvim se minimalne, potrebuju to jen na chvilku a zaroven sem chtela zkusit jak v tom budu vypdat tak sem zvolila tyhle vyrobky
    ANDREA23: No andrej jj, pisou tam ze za 9 umyti by to melo byt uplne pryc tak doufam , ze maji pravdu, jen se prave bojim, jak to bude vypadat kdyz sem tak vyblita.chci to jen na chvilku, jestli vis o nakem prelivu s hezkym odstinem tak dej echo:)
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    LOBOTOMKA: kajo to chces pro sebe? ses takova krasna blondynka, aby si toho nelitovala...ja jsem taky studenej typ a bohuzel vsechny henny hazej teply odstiny a to mi proste nesluselo, jsem rada ze je to pryc...odmitam jakykoliv chemie na vlasy i co se tyce samponu apod. a vlasy se moc zlepsily, doufala jsem ze mi tohle vyresi barveni a bohuzel...kazdopadne napis jak to dopadlo:)
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    MAGRATKA: OBLINA: Díky, díky, vzala jsem si poučení z obojího a mám pocit, že už vidím první pozitivní výsledky.

    LOBOTOMKA: Přelivy od Henné Color používám a mně teda vyhovují, je to rychlé, vydrží na víc použití, dobře se nanáší a dělají hezké vlasy. Jen se rychle ji vymývají. A jinak osobně mám ještě o kousek raději tu jejich řadu Végétal.
    Nevím, odkud jsi, ale kde ji prodávají, můžeš zjistit třeba tady: http://hennecolor.patriotcaffe.cz/page.php?35
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s touhle kosmetiku, popr. kde bych ji mohla sehnat v kamenem shopu?

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam