• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ADENYX: najednou z toho blond urcite nebude.. segra kdysi barvila medenou hennecolor (i kdyz khadi drzi podle me jeste o dost vic) a chodila ke kadernici na blond melir, nejdriv ani moc videt nebyl, pak uz jo, asi po roce uz byla blond :) i kdyz myslim ze nejaky naznaky tam stejnak byli tak ze to muselo odrust, ale aspon ten prechod nebyl tak vyraznej
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    fakt to nešlo odbarvit jo? já právě myslela,že to půjde..že peroxid je dost síla a ten vlas to prostě odbarví i když je na něm henna..tak to je dost blbý no
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    ADENYX: ja osobně jsem nedávno zkoušela odbarvit si jeden pruh vlasů na blond, a přes tu khadi hennu to vubec nešlo. Vzala jsem to 4x peroxidem a vubec nic.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: o tak jsem si myla hlavu 4x a pořád když se podrbu ve vlasech mám modrý nehty :/
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    To nepujde prebarvit, jenom ODbarvit. Nebo odrust, nebo stahovac atd.
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    máte zde někdo zkušenost s přebarvením mahagonové barvy Khadi na blond? co myslíte půjde to? ja myslim ze by mohlo,ne?:)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGYSZ: ee zkoušela jsem experiment s indigem, abych moc nezměnila barvu svých vlasů. No tak smyto, vyfoukáno a tedy krom toho, že po foukání jsem měla úplně modro černou ruku, což šlo naštěstí smýt, tak to mám tmavší než jsem chtěla, ale uvidíme co to udělá do zítra :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    BUdeš jak rudá záře nad Kladnem :D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    a jdeme henit :) jdu porvé na vlastní kůži vyzkoušek Khadi :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dámy, farbite si niektoré hennou aj chlpky na ohanbi? Dnes som viedla zaujimavy rozhovor a udajne arabske zeny si chlpky farbia aby boli jemnejsie. :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak tu mám ještě Khadi tmavě hnědou a Indigo, nechce někdo? Obě načaté, ale myslím, že jsou tam obě přes půlku. Kdyžtak pošta.
    TERRA
    TERRA --- ---
    MAGI: Joo to jsem delala na slunci u vody, jenze to proste asi naleptava strukturu a tak ty vlasy byly celkove pak jiny i kdyz svetlejsi..
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    IDENTITY: přesně tak, taky jsem začala používat Khádí, a má výborné barvící výsledky a dobře se nanáší. Ale zdá se mi, že Henné color více regeneruje než Khádí
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    OBLINA: S přelivem mám tu samou zkušenost. Ostatně i prášková henna (od Henné Color) mi vždycky chytala líp červená než hnědá, kterou jsem chtěla víc. Naštěstí to vyřešila khádí :)
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Díky za rady:) Něco vyzkoušim, ale teď zase potřebuju ten přeliv:))
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    KYNCLACZ: mě na zesílení červených tónů vždycky pomohlo tu směs "zahřát" takže pálivá paprika, trocha zázvoru .. stabilně přidávám citrón (zesvětlující), med a trošku oleje. skořice taky pomáhá :-) no a pak to už jenom vydržet (zatím jsem to nikdy nepřehnala a hlava mě nepálila ani jsem nikdy neměla podrážděnou kůži - ale chce to s rozmyslem) :-)
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    KYNCLACZ: hmm tak to tam to kafe klidně můžeš přidat :-) Každopádně vidím to co doporučovaly holky jako lepší volbu... to perníkové koření a tak... No máš pravdu, ale tuhle alchymii shledávám docela za zábavnou :-))
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    TICHTICZKA22 : Nyní používám Henne color měděnou, ale mám zkušenosti i s tím přelivem a ten si nemohu vynachválit. Co je jedinej problém, že je docela drahý a vydrží málo. Ale řekla jsem si, že to budu střídat, jak tady již někdo psal. Perníkové koření zní hodně dobře:) Je to věčná alchymie:)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Já k zesvětlení..

    kondicionéry obecne docela vymejvaj barvu. Zvlášť když se použije jako maska. Prostě sem ho tak hodku nechala na vlasech, hodila na to igelit a pak člověk při mytí viděl, jak vymývá dost barvy.

    koupit si peroxid a míchat ho s šamponem a při každém umytí to bude vždy o trochu světlejší.

    všechny ty citrony a heřmánky apod.. (já mám zkušenost jen se samotnym citronem) nanést na vlasy a šup do solárka. To bylo fakt rychly.. ale vážně to docela dost vysušuje..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jinak k tomu stahování henny - udělala jsem takový výcuc, co by mohl pomoct, ať je to pokupě:

    - směska citron+vodka+letní slunko= nechat působit pár hodin.
    - zábal med+citron/ med+jogurt/ jogurt
    - přelívat vlasy heřmánkem
    - heřmánek a citron 1:1, po smytí nanést kondicionér, bo směska lehce vysušuje (1/2 citronu, 1/2 litru výluhu)
    - gestil wonder (maska, dá se splašit přes aukro, stojí kolem 200,- á 300 ml) - mě osobně vysušovala vlasy, takže nic.
    - zesvětlovač.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam