• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Díky za rady:) Něco vyzkoušim, ale teď zase potřebuju ten přeliv:))
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    KYNCLACZ: mě na zesílení červených tónů vždycky pomohlo tu směs "zahřát" takže pálivá paprika, trocha zázvoru .. stabilně přidávám citrón (zesvětlující), med a trošku oleje. skořice taky pomáhá :-) no a pak to už jenom vydržet (zatím jsem to nikdy nepřehnala a hlava mě nepálila ani jsem nikdy neměla podrážděnou kůži - ale chce to s rozmyslem) :-)
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    KYNCLACZ: hmm tak to tam to kafe klidně můžeš přidat :-) Každopádně vidím to co doporučovaly holky jako lepší volbu... to perníkové koření a tak... No máš pravdu, ale tuhle alchymii shledávám docela za zábavnou :-))
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    TICHTICZKA22 : Nyní používám Henne color měděnou, ale mám zkušenosti i s tím přelivem a ten si nemohu vynachválit. Co je jedinej problém, že je docela drahý a vydrží málo. Ale řekla jsem si, že to budu střídat, jak tady již někdo psal. Perníkové koření zní hodně dobře:) Je to věčná alchymie:)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Já k zesvětlení..

    kondicionéry obecne docela vymejvaj barvu. Zvlášť když se použije jako maska. Prostě sem ho tak hodku nechala na vlasech, hodila na to igelit a pak člověk při mytí viděl, jak vymývá dost barvy.

    koupit si peroxid a míchat ho s šamponem a při každém umytí to bude vždy o trochu světlejší.

    všechny ty citrony a heřmánky apod.. (já mám zkušenost jen se samotnym citronem) nanést na vlasy a šup do solárka. To bylo fakt rychly.. ale vážně to docela dost vysušuje..
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jinak k tomu stahování henny - udělala jsem takový výcuc, co by mohl pomoct, ať je to pokupě:

    - směska citron+vodka+letní slunko= nechat působit pár hodin.
    - zábal med+citron/ med+jogurt/ jogurt
    - přelívat vlasy heřmánkem
    - heřmánek a citron 1:1, po smytí nanést kondicionér, bo směska lehce vysušuje (1/2 citronu, 1/2 litru výluhu)
    - gestil wonder (maska, dá se splašit přes aukro, stojí kolem 200,- á 300 ml) - mě osobně vysušovala vlasy, takže nic.
    - zesvětlovač.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Přímo.

    Mě teda henna moc fajn voní, ale i tak jsem experimentovala s vunema.
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    MORGYSZ: skořici dávám, určitě voní úžasně, ale zda to fakt přebije, to si nějak nevybavuji... perníkové koření určitě vyzkouším, to zní dobře :-) Jo tak tyhle olejíčky...a to dáváte přímo do henny?
    VEVER
    VEVER --- ---
    MAGI: Hm...tušíš který konkrétně hází barvu do červena? Se o ní už nějaký čas snažím a pomalu je čas na další kolo :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    MORGYSZ: skořici dávám pokaždé :) probudí vlasový cibulky a vlasy pak spíš porostou :).. jinak eterický oleje házej barvu do víc do červena než do zrzava a na podporu lesku je skvělej Ylang Ylang. Mne osobne i dost voni :) .. ale jinak bych využila i takových výhod, jakože když se někomu mastěj vlasy tak bych tam dala nějakej citrusovej olejíček apod. :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    TICHTICZKA22: Vonave olejiky fungujou tak, ze tam proste prikapes tolik, kolik tvemu nosu prebije vuni henny.
    Pripadne se tam jeste da prisypat skorice (ktera i prohriva hlavu, tak je to docela prijemne) nebo pernikove koreni (a vonet jako pernicky taky neni k zahozeni) :).
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    KYNCLACZ: A jakou dáváš značku a odstín? O voňavých olejíčcích nic nevím teda... max si normálně dělám olejový zábal potom, ale pach nebo vůni té henny nepřebije teda...aspoň u mě.
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    CAMELLA: aha, tak mě právě neudělá téměř nic, ale to bude možná tím, že si barvím hnědými odstíny. Nevím jakým odstínem si barvíš ty, a jakou máš původní barvu vlasů, ale mě vždy méně chytaly tmavé a víc červené. Ty červené se jakoby "zažraly" a držely déle. Hnědé se mi hned vymývaly.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OBLINA: tak to teda nevím, já ten přeliv používám dost často a barví jako čert :).
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    KYNCLACZ: Mě taky henna příliš nevoní, ale když jsem použila krémovou hennu od henne color, tak v té je levandule a moc hezky voní - avšak barvící výsledek téměř žádný. Takže jsem to dělala tak, že jsem vzala práškovou hennu + tu krémovou s levandulí a dobře se to nanášelo i vonělo
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    TICHTICZKA22: Já se právě bála, aby to pak nebylo moc tmavé. Mě prostě henna nevoní:( a fakt v tom bazenu je to dost cítit. Já ještě někde četla o nějakých voňavých olejíčcích. Nemáte s tim zkušenost?
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    KYNCLACZ: já jsem si kafe dávala a když je řeč o "vůni" připadala jsem si jako chodící kofein... :-) Takže nevim co je lepší, ale mně teda ten odér henny nevadí. Co se týče barvy, nazrzlá je i když přidáš kafe, záleží na ostínu té henny hlavně. Ale jako že by to nějak zásadně změnilo, to prostě ne.
    IKA
    IKA --- ---
    ANDREA23: nebol to konkrétny odtieň, bola to nejaká henna, ktorá sa proste predávala len v jednej verzii. V zložení nebolo spomínané nič iné, len lawsonia inermis.
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    AETHER : áha tak díky:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    KYNCLACZ: tak můžeš zkusit přidat jogurt, víno, citrón, ty to trochu zvrátí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam