• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    ADENYX: peroxid funguje tak, že se dostane dovnitř do struktury vlasu a tam "sežere" pigmentová zrna. na hennu (většinou) nefunguje, jak má. a kadeřníci se ho bojí z dobrých důvodů (si myslím já) protože henna nepřebarvuje pigmentová zrna (jako klasická barva), ale uzavírá strukturu vlasu, a obaluje ho "z venku" - čili pokud se peroxid dostane (přes hennu) dovnitř a sežere tvoje vlastní pigmety ve vlasu, jediný výsledek, kterého dosáhneš, bude zesílení odstínů, které dala henna.
    pokud máš obalený vlas hennou tak důkladně, že se peroxid dovnitř nedostane, nic se nestane :-)
    BlaHo 55 – Profesorka Blanka a barvy - Autor: blaho, Video na Stream.cz (ID: 138753)
    http://www.stream.cz/uservideo/138753-blaho-55-profesorka-blanka-a-barvy
    tady se sice nemluví o henně, ale krásně člověk pochopí, jak to s tou barvou funguje

    mimochodem jsem naprosto v šoku. můj muž mi po včerejším barvení položil nevinnou otázku: čím to voníš? to je hezký :-D a já si bláhová myslela, jak bude trpět :-D
    IKA
    IKA --- ---
    MORGYSZ: To tiež.:)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    IKA: Kadeřníci ji nemají rádi i z mnoha jiných důvodů, které jsou často bludy.
    IKA
    IKA --- ---
    ADENYX: To je jeden z dôvodov, prečo kaderníci obvykle nemajú hennu radi. Proste to nejde odfarbiť.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGYSZ: ooo :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ADENYX: Tak se to pokus co nejvíc zesvětlit přírodnějšími prostředky, často to pomůže. Pár stránek dozadu jsem házela tipy, plus mám jeden nový - mýt si hlavu sodou bikarbonou a splachovat po ní rozředěným octem (krom stahování barvy budeš mít lesk jak blesk a vraj nadýchané vlasy) :)
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    PIKKMA: tak to není potěšující..nechat to odrůstat je nerálný,vypadala bych děsně:) tak leda na ježka:D to bude ještě zajímavý ..čekala sem že je peroxid teda mocnější no..ale díky holky,aspon si nedělám iluze..
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ADENYX: najednou z toho blond urcite nebude.. segra kdysi barvila medenou hennecolor (i kdyz khadi drzi podle me jeste o dost vic) a chodila ke kadernici na blond melir, nejdriv ani moc videt nebyl, pak uz jo, asi po roce uz byla blond :) i kdyz myslim ze nejaky naznaky tam stejnak byli tak ze to muselo odrust, ale aspon ten prechod nebyl tak vyraznej
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    fakt to nešlo odbarvit jo? já právě myslela,že to půjde..že peroxid je dost síla a ten vlas to prostě odbarví i když je na něm henna..tak to je dost blbý no
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    ADENYX: ja osobně jsem nedávno zkoušela odbarvit si jeden pruh vlasů na blond, a přes tu khadi hennu to vubec nešlo. Vzala jsem to 4x peroxidem a vubec nic.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: o tak jsem si myla hlavu 4x a pořád když se podrbu ve vlasech mám modrý nehty :/
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    To nepujde prebarvit, jenom ODbarvit. Nebo odrust, nebo stahovac atd.
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    máte zde někdo zkušenost s přebarvením mahagonové barvy Khadi na blond? co myslíte půjde to? ja myslim ze by mohlo,ne?:)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGYSZ: ee zkoušela jsem experiment s indigem, abych moc nezměnila barvu svých vlasů. No tak smyto, vyfoukáno a tedy krom toho, že po foukání jsem měla úplně modro černou ruku, což šlo naštěstí smýt, tak to mám tmavší než jsem chtěla, ale uvidíme co to udělá do zítra :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    BUdeš jak rudá záře nad Kladnem :D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    a jdeme henit :) jdu porvé na vlastní kůži vyzkoušek Khadi :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dámy, farbite si niektoré hennou aj chlpky na ohanbi? Dnes som viedla zaujimavy rozhovor a udajne arabske zeny si chlpky farbia aby boli jemnejsie. :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak tu mám ještě Khadi tmavě hnědou a Indigo, nechce někdo? Obě načaté, ale myslím, že jsou tam obě přes půlku. Kdyžtak pošta.
    TERRA
    TERRA --- ---
    MAGI: Joo to jsem delala na slunci u vody, jenze to proste asi naleptava strukturu a tak ty vlasy byly celkove pak jiny i kdyz svetlejsi..
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    IDENTITY: přesně tak, taky jsem začala používat Khádí, a má výborné barvící výsledky a dobře se nanáší. Ale zdá se mi, že Henné color více regeneruje než Khádí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam