KENKA: Od prvního barvení si neslibuj zázraky, vlasy sice dostanou stejný nádech, ale určitě nebudou barevně absolutně sjednocené. Na druhou stranu tomu můžeš dopomoci prodloužením doby barvení vlasů nebo například přidáním citrónové nebo pomerančové šťávy (přírodní kyselina, která pomůže henně lépe prostoupit do vlasů, nedoporučuju u citlivé pokožky hlavy). Opakovanám barvením se na sebe vrstvy henny budou nabalovat, takže výsledný odstín a stupeň sjednocení bude silnější a silnější :) Nejvíce zkušeností mám s tou levnou hennou z DM, kde jsem vyzkoušela skoro všechny odstíny, a s hennecolor, která je tedy viditelně kvalitnější. Chválu jsem četla i na hennu z Lush, na hennu z indických obchůdků se názory různí (také tam většinou seženeš jen omezený počet odstínů, někdy jen tu "pravou" hennovou zrz). A ještě jedno upozornění, pokud toužíš po chemickém chladném odstínu červené - ať jsem se o to pokoušela všemožným mícháním a kombinací přísad, vždycky ti na hlavě vzejde barva s teplými zrzavo zlatavými odlesky (pokud má někdo tip, jak se jich zbavit, tak jsem jedno velké ucho).