• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    ISCH
    ISCH --- ---
    ISCH: Kdo ví :D
    DANAE
    DANAE --- ---
    ISCH: a po odbarvení? :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    DANAE: Henna neodbarvuje. Takže ne.
    DANAE
    DANAE --- ---
    myslíte, že se dá s hennou a přimícháním citrónové šťávy nebo nějakého koření docílit tenhle odstín oranžové na nebarvených tmavě hnedých vlasech? http://25.media.tumblr.com/8fa5f8636728732ec0818e0fb48bcd17/tumblr_mkr0b6goU81r7z66ao1_500.jpg
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ALONSIA:
    MORGYSZ: díky děvčata za rady :)pokud to vyjde tak si ji ve čtvrtek napatlam :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    DIABOLUS: Jojo, s nebarevnou zacházej stejně jako s barevnou ;)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    DIABOLUS: Ahoj, kdysi jsem se léta barvila ohnivou červení, pak léta nic a ted už asi rok se barvím jen bezbarvou. Přidávám do směsi trochu barevné henny (hnědá nebo lawsonie=drcená kytička. Prý je víc ochranná nebo regenerační než cassie=bezbarvá henna). Připravuju jí stejně jako barevnou, přidávám lžíci medu - příjemně se pak nanáší/konzistence a lžíci olivového oleje. Postup uplně stejný jako u barevné. Mám pocit, že snad cassie neni tak citlivá na teplotu jako henna, myslím, že snese teplejší vodu,ale už si nejsem 100% jistá. Snad to bude k něčemu, zkazit se na tom nic nedá:-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: nikdo s tím tu nemá zkušenosti? :(
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    mám tu asi tak polovinu khadi henny+amla+jantropa,tak kdo by chtěl,piště mi do zprav..a ještě zbytek mahagonove henné color..a tak nějakou drobnost mi za to dát můžete ;))
    IKA
    IKA --- ---
    MORGYSZ: Naopak, henna má priaznivý účinok aj na pokožku, napríklad pomáha proti lupinám.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Aha. Akorát henna se neusazuje na pokožce hlavy, tak jí nedělá tak zle :) A Gestil pokud vím, jsme tu zmiňovali hlavně jako prostředek ke stahování henny, ny?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    budu henit poprvé "bezbarvou" hennou nehennou - nějaké typy? nebo rozděůat jako klasickou hennu?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    CAMELLA: já teda vůbec nechápu, proč na vlasy po henně cpát další regenerační věci (když se mi zdají divné, henuju znovu - regenerují se hennou). ale chápu to tak, že u světlých ta "ředěná henna" nemá takovou sílu
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MORGYSZ: henna obaluje vlasy a činí je vzhledově zdravější. Gestil je plny silikonů, které dělají to samé. Logicky je tedy kombinace henny a gestilu jaksi zbytečná...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    CAMELLA: Nechápu tu větu, že ti přijde gestil zbytečný, když henna funguje stejně - stejně jako co? K čemu se to vztahuje?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MORGYSZ: bohužel není blbost, sama jsem měla problém s chytáním henny po použití přímo gestilu. A hlavně mi přijde gestil zbytečný když henna funguje stejně :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Žeby? Nevím, nemělo to nikdy vliv. V počátcích hennění jsem teda myla přírodníma šamponama jenom, ale pak jednou došly a musela jsem mýt silikoňákem a nemělo to vliv. Podle hlášení ostatních hennařek v tom nejsem sama teda :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    MORGYSZ: to máš ale velké štěstí, s těma silikonama. já jsem si svoje tmavší (celkem zdravé vlasy) umyla párkrát šamponem se silikonama na táboře a po návratu domů jsem musela drhnout vlasy minimálně třikrát šamponem bez nich, aby mi henna vůbec chytila - je to těžce individuální ... a už z toho, jak se na vlas váže henna a jak silikony vyplývá, že dohromady to nebude většinou ono
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    CAMELLA: Hele blbost, na chytání henny u mě silikony neměly nikdy vliv :)
    BOBULE: Já ho zkoušela asi dvakrát, na moje vlasy (jemné a lítající) nebyl úplně košer, strašně vysušoval, nicméně u nás na fóru si ho ženské dost chválí. Hele - henníš a ráda bys vlasům dopřála ještě větší regeneraci než hennu? :D Muf a zesvětlovací věci jsem tu psala nedávno ve zkratce a dávněji (asi půl roku) obšírněji, zkus najít ;). A jestli můžu poradit, tak DMková henna je strašlivě neekonomický nákup - platíš v přepočtu na gramy zbytečně moc, Hennécolor je levnější.

    Co mě napadá z vyživujících masek - vajíčko, mlíko, banán, med, jogurt, tvaroh.
    TERRA
    TERRA --- ---
    BOBULE: Ahoj, doporucim Ti hermankovou masku od znacky, mmnt zapomela jsem nazev, uz vim :Klorane, v lekarne ke koupi...docela zesvetluje myslim si, predtim muzes pouzit Fructis sampon a ono to pujde :-)kazdopadne ted to slunce bude jistit:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam