• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    ADENYX
    ADENYX --- ---
    mám tu asi tak polovinu khadi henny+amla+jantropa,tak kdo by chtěl,piště mi do zprav..a ještě zbytek mahagonove henné color..a tak nějakou drobnost mi za to dát můžete ;))
    IKA
    IKA --- ---
    MORGYSZ: Naopak, henna má priaznivý účinok aj na pokožku, napríklad pomáha proti lupinám.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Aha. Akorát henna se neusazuje na pokožce hlavy, tak jí nedělá tak zle :) A Gestil pokud vím, jsme tu zmiňovali hlavně jako prostředek ke stahování henny, ny?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    budu henit poprvé "bezbarvou" hennou nehennou - nějaké typy? nebo rozděůat jako klasickou hennu?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    CAMELLA: já teda vůbec nechápu, proč na vlasy po henně cpát další regenerační věci (když se mi zdají divné, henuju znovu - regenerují se hennou). ale chápu to tak, že u světlých ta "ředěná henna" nemá takovou sílu
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MORGYSZ: henna obaluje vlasy a činí je vzhledově zdravější. Gestil je plny silikonů, které dělají to samé. Logicky je tedy kombinace henny a gestilu jaksi zbytečná...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    CAMELLA: Nechápu tu větu, že ti přijde gestil zbytečný, když henna funguje stejně - stejně jako co? K čemu se to vztahuje?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MORGYSZ: bohužel není blbost, sama jsem měla problém s chytáním henny po použití přímo gestilu. A hlavně mi přijde gestil zbytečný když henna funguje stejně :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Žeby? Nevím, nemělo to nikdy vliv. V počátcích hennění jsem teda myla přírodníma šamponama jenom, ale pak jednou došly a musela jsem mýt silikoňákem a nemělo to vliv. Podle hlášení ostatních hennařek v tom nejsem sama teda :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    MORGYSZ: to máš ale velké štěstí, s těma silikonama. já jsem si svoje tmavší (celkem zdravé vlasy) umyla párkrát šamponem se silikonama na táboře a po návratu domů jsem musela drhnout vlasy minimálně třikrát šamponem bez nich, aby mi henna vůbec chytila - je to těžce individuální ... a už z toho, jak se na vlas váže henna a jak silikony vyplývá, že dohromady to nebude většinou ono
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    CAMELLA: Hele blbost, na chytání henny u mě silikony neměly nikdy vliv :)
    BOBULE: Já ho zkoušela asi dvakrát, na moje vlasy (jemné a lítající) nebyl úplně košer, strašně vysušoval, nicméně u nás na fóru si ho ženské dost chválí. Hele - henníš a ráda bys vlasům dopřála ještě větší regeneraci než hennu? :D Muf a zesvětlovací věci jsem tu psala nedávno ve zkratce a dávněji (asi půl roku) obšírněji, zkus najít ;). A jestli můžu poradit, tak DMková henna je strašlivě neekonomický nákup - platíš v přepočtu na gramy zbytečně moc, Hennécolor je levnější.

    Co mě napadá z vyživujících masek - vajíčko, mlíko, banán, med, jogurt, tvaroh.
    TERRA
    TERRA --- ---
    BOBULE: Ahoj, doporucim Ti hermankovou masku od znacky, mmnt zapomela jsem nazev, uz vim :Klorane, v lekarne ke koupi...docela zesvetluje myslim si, predtim muzes pouzit Fructis sampon a ono to pujde :-)kazdopadne ted to slunce bude jistit:-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BOBULE: gestil je hlavně plný silikonů, takže ti pak nebude henna moc chytat..
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ADELHAIDA: jo, to dává smysl :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SKLIBA: No právě:-) Když se to to "povede" o půlodstín světlejší, tak už to na tmavých vlasech neuvidíš, kdežto když barvíš světlejší vlasy, může ti být jedno, jestli tam dáš, nebo nedáš přísadu, která maličko snižuje efekt barvení.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ADELHAIDA: jako fakt? já doteď žila v tom, že když jsou vlasy hodně tmavé, tak se naopak už nějaký ten půlodstín naopak celkem ztratí :-) tak jsem zase o něco chytřejší
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MORGYSZ: to je taky pravda.. :))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SKLIBA: No jo, z myšiblond ti to jde dobře:-) Já mám vlasy skoro černé, a tam je každý půlodstín znát.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No tak to nebude dredama :D Já občas ještě dva dni po hennění se podrbu v hlavě a mám zelené nehty :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja sem jeste kdyz je mela, barvila dready jenom hennou, rozhodne lepsi nez kde jaka chemka, tak je to nejak pekne stahlo, sice oplachovala dycky tak 2 hodiny a stejne to z nich jeste par dni pote padalo ale tak co..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam