Ahojky, mám to přesně tak jak popisuje
HELLEJU:, hennuju vlasy už asi 15-18 let měděnou hennou, několikrát barvené vlasy mi dost tmavnou, nejde odbarvit ani chemkou (fakt že pár let jsem už ani nezkoušela, ale dřív to nešlo), svoje vlasy mám špinavý blond nebo světle hnědé a u hlavy mi to s hodně citronem chytá do zlato-měděna, výrazný zlatý odlesk.
Chtěla bych si vlasy zesvětlit, víc se mi to líbí světlejší, a taky abych si nemusela hennovat 2-3 x u hlavy než dosáhnu jakž-takž podobný odstín s ostatními vlasy.
Četla jsem tady čím by to mohlo jít zesvětlit, nakoupila jsem si sodu-bikarbornu, citrony, ocet, jogurt + jedu za týden na dovolenou a plánuju být hodně na sluníčku. Pak po zesvětlení si chci znovu nabarvit vlasy měděnou hennou.
Jediné co mi chybí jsou rady a recepty jak zmíněné ingredience použít aby došlo k nějakému zesvětlení.
Poradíte někdo? Nebo hodíte link?
Asi je rozdíl kolik čeho použiju, jak dlouhou dobu to nechám působit a jak často to naplácám na hlavu...
No, jak to tady čtu, docela se obávám že to jen tak nepůjde, ale naděje umírá poslední, ještě bych to zkusila...