MORGYSZ: Díky moc za rady.
Tak od konce: já mám teda velké podezření, že henna se mi z mého "kokosu" nevymývá vůbec, ale vůbec, jen se mi do vlasů zažírá a zažírá. No pravda, po prvním - druhém umytí čerstvě po nahennování se něco vymeje, odtéká barevnější voda, ale to je nic... No já když hennuju, tak hennuju skoro jen odrosty, na zbytek vlasů jen trochu rozčešu a ty odrosty u hlavy barvím na 2-3x než chytnou podobný odstín jako zbytek.
Píšeš že nebarvit měděnou... no já chci vlasy trochu do zrz, takové do oranžova, klidně se zlatým odleskem, oranžovo-žluté :-) Něco jako na této fotce, kterou jsem sem kdysi dávala a stěžovala si že jsou moc blond :-))) Čím tedy barvit? Netuším co by udělala blonďatá henna, nikdy jsem nezkoušela, chytá i ona do zrz? Bezbarvku ne, potřebuju barvit, dost velký rozdíl odrosty a zbytek, pochybuju že bych zesvětlila na podobnou barvu mých přírodních vlasů. Byl by rozumný kompromis půlka měděné a půlka zlaté blond?
Zkusím ten sprej z dm - je to moc velká chemka? Chtěla bych zkusit zesvětlit tak nějak šetrněji, jako peroxidem ne.
To smíchání jogurt s olejem, medem a citronem - kolik čeho asi zhruba a jaký nejlépe použít olej, nebo je jedno? Jak často to dělat?
Ještě jednou díky za rady, budu zkoušet a referovat kdyby to někoho zajímalo.