• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    AETHER
    AETHER --- ---
    SNELA: Přidat skořici, kakao či kávu - prostě něco aromatického (pozor ale na změny odstínu) přímo do barvení. A opláchnout octem, ten dost ničí pachy.
    SNELA
    SNELA --- ---
    TEEAK: to mě právě zajímá :D ja mám poměrně dlouhý vlasy a ten smrad mi neni moc přijemnej a ani asi pro lidi, co se ke mě hodně přiblížej. Včera jsem se barvila a zkusila si pak ještě udělat masku z oleje a medu, je to citit miň, ale furt to citim.

    Jinak jak dlouho vám vydrží než se vymyje? Mě předešlé barvení vydrželo dost krátce, tak nevím proč.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SNELA: časem :) ono to jde i jinak? :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Jak se zbavujete "smradu" z barveni khadi z vlasu?
    ISCH
    ISCH --- ---
    KOCKKA: když nebarvis obdivem, tak nemá co zezelenat :)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Chci se podělit o zkušenost, barvim léeeeta hennou, po dredech me kadeřnice uvrtala do permanentní barvy (na hennu) a pohoda, nicméně me to neoslovilo takze sem barvila hennou vesele dal , ted uz dva měsíce nic mezi tim sem hodila přeliv na 24 úmrtí z drogerie a včera jsme zkusili s kadeřníka peroxid jen na proužky a pohoda, nemám to do běla jak sem chtěla ake do hodne vysvětlena a měděná tak jeste par krát a na tu bílou taky dojde.
    Každopádně žádná zelena se nekonala, čehož se kadeřnice bála víc než ja.)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Dobre:)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak zase stahuju hennu, sázky jak to dopadne? :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Alpik. cz, na Zborovske.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Ahoj. Muj oblibeny obchod jiz nema v nabidce "mou" hennu. Kala kola. Na netu jsem ji nenasla, bud neni, nebo neumim hledat. Mam pekelne odrosty a pisek z DM moc nefunguje. :( Mate nekdo tip na obchod v Ostrave, ci odzkouseny internetovy obchod? Diky moc. ;)
    SIRRAH
    SIRRAH --- ---
    Ahoj, ráda bych vás zde poprosila o radu. I když se nejedná přímo o barvení vlasů hennou, pouštím se teď do tetování a zajímají mne vaše zkušenosti ohledně tmavosti barvy. Ráda bych docílila co možná nejtmavšího výsledku, ale moje pokusy zatím končí světle oranžovou (i když jsem prášek rozmíchala s citronovou šťávou, přidala eukalyptový olej a barvu nechala na těle přes 6 hodin). Díky za odpovědi :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Olejové zábaly s medem, nějaký šetrný stahovač barvy...
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Barvim uz asi 8 let na zrz a rada bych po porodu zmenu. Rozzareni. Takovou nejakou medovou blond. Mate nekdo zkusenost? Pac obyc (bezbarva) henna s tim nezrobi asi nic, ze a do chemie nejdu. ;)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    VEVER: naštěstí se nejedná o moji hlavu (můj muž projevil zájem, když mi henna pomohla od lupů, ale nechce rudou hlavu - proto ta otázka na "bezbarvu") .. když sebere odvahu, tak uděláme dlouhodobý test a pak poreferuju .. jen mě zajímalo, jestli s tím už někdo nemá zkušenost :)
    TURF: přírodního nic vhodného pro razítkovací metodu neznám .. ale docela slušně funguje inkoust, nebo tuš ;)
    VEVER
    VEVER --- ---
    TEEAK: Já mám ve vlasech atopický exém, a henna na to působí tak jako nijak až lehce pozitivně...furt si nejsem jistá :) Možná kdyby si to člověk na hlavu patlal častěji, jednou za několik měsíců to moc efektu mít nemůže. Očekávala bych že to u tebe bude podobné.
    TURF
    TURF --- ---
    TEEAK: /ot a doporucite jiny vhodny barvivo na kuzi, ktery lze nanaset razitkem?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    TURF: nemyslím si, že to bude úplně fungovat .. henny je potřeba trošku nános, který by měl na kůži zaschnout .. čehož se pomocí razítka dosahuje velmi blbě .. ale za zkoušku asi nic nedáš

    btw: máte někdo zkušenosti se sennou/cassiou v kombinaci se seboretickou dermatitidou? jde o přírodní pokus o zlepšení aktuálního stavu, beze změny barvy původních vlasů (barvy tmavší blond, místy do rezava) .. dermatoložka pravila, že s tím zkušenosti nemá, ale nezaklínala se .. :)
    TURF
    TURF --- ---
    ahoj, rad bych pomoci razitek tisknul hennou na telo. je to mozny, ppr poradite jak na to? :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak marron zbývají čtyři kostky, černé dvě tabulky...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ISCH: Já bych brala brun i marron, kolik toho tak máš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam