• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mohlo, ale moc často to neopakuj. Ona se ta rezavá opakováním vrství, a následně tmavne :)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    čau, mám dotaz- prakticky celý život se porůznu barvím hennou a chemicky barvené vlasy jsem měla někdy asi před 20 lety. Nicméně barevná henna mi vždycky udělala nějakou nevhodnou barvu- buď se mi nepozdával odstín anebo to bylo prostě moc rezavé. Tak posledních x let dávám jenom tu bezbarvou, co není henna, jenom na posílení a jako masku.
    Ovšem docela ráda bych těm vlasům dodala i trošku těch rezavých odlesků a oživenější odstín, ovšem ne klasickou rezavou barvu. Myslíte, že může fungovat, když do té bezbarvé přimíchám trošku té klasické a ve finále to způsobí jenom jemné oživení a odlesky? Mám takové středně hnědé vlasy
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    MAGI: Odbarvovala jsem naposled tak dva roky zpět, tak to už snad bude safe :) Díky moc!
    Je potřeba pak mýt vlasy něčim speciálním, resp. vyhnout se třeba nějaké přísadě v šampónech atd?
    MAGI
    MAGI --- ---
    TANGERINE: Chytne to šedozeleně v případě, že si odbarvíš vlasy a pak na to hned dáš nějakou hnědou směs henny :D .. jinak ale uplně pohoda, já to střídala a každopádně do toho jdi/pojď :)!

    Na net je spousta návodů na směsi, jak si připravit, co přimíchat abys podpořila tu nebo tu barvu/odstín - http://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema-henna-a-hennovani.html
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj vsem, budu mit asi takovej trapnej zacatecnickej dotaz, ale precejen - barvim se tak 9 let chemickejma barvama a premyslim, ze bych zkusila prejit na hennu.
    Je mozny, ze to chytne zelene, nebo to udela nejakou neplechu?
    A jeste se chci zeptat - cetla jsem tu nejake prispevky o tom, ze treba cervena nekomu chyta rude a nekomu zrz...vzhledem k tomu, ze se barvim na zrzavo, tak se trochu bojim, aby z toho pak nebyla cervena nebo hneda nebo buhvi co. Da se tomu nejak predejit?

    Diky moc! :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Kdyby se někomu hodilo... Nevím, která koza dala do regálu v řadě hnědých jednu černou :-/

    [ IDENTITY @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]

    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Ahoj, pardon za dotaz, kdyby se tu náhodou objevoval často. Nicméně: prosím, kde v Praze sehnat černou a kvalitní hennu na malování na tělo? Mám z minula blbý zkušenosti, páč nikdy nefungovala když jem ji koupila a to ani trochu. Teď jsem si řekla, že to zkusím znovu, že přece musí existovat obchod, kde to seženu. Za případný tipy díky! :)
    FIDORKA
    FIDORKA --- ---
    Prosim, mate nekdo napad kam jit v Praze za tetovanim hennou?
    Diky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KOCKKA: Nechytne ti to, i kdybys dala hennu na uz natrvalene vlasy, tak by ti je vyrovnala :)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Čauky. Dáváte si nekdo trvalou?barvim hennou tak jednou za dva měsíce a chci to zkusit myslim ze max mi to nechytne?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Zase mám hromadu henny z LUSH, minimálně dvě kostičky od každého odstínu.
    Krom černé (která je trochu archivní) jsou všechny fresh.
    Kostička za 50,-
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TICHTICZKA22: Doporučuju profi kadeřnici. Já chtěla po letech barvení hennou změnu. Kadeřnice mi dala nějakou barvu, co současně odbarvuje i barví a byla nějaká děsně šetrná a tak (a děsně drahá, ale co, do vlasů já investuju). Sdělila mi, že jestli chci fakt změnu, musí tu barvu dát minimálně dvakrát. Jenže po první aplikaci byly vlasy tak krásné - získaly jakýsi jahodový odstín, byly daleko zářivější a tak, že jsem si řekla, že si na to budu zase dávat hennu:-) Ráda bych si to dala znova, ale trochu se stydím říct kadeřnici, že její vifikundovanou barvu chci jen jako podklad pod hennu:-D
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    HIFI: henna se určitě netetuje jehlou pod kůži - takže pero opravdu netřeba (stačí obyčejná zakulacená špejle, párátko - nebo tenký štětec - dá se koupit v malířských potřebách, nebo použít štětec na oční linky) .. pak už jen záleží jakou máš/umícháš směs - samotná henna je na naší bílé kůži světle hnědo-červená, když přidáš indigo, půjde do modro-zelena .. ty černé radši ani nevím, z čeho se dělají (ale nic zdravého to asi nebude)
    HIFI
    HIFI --- ---
    Doporučení na tetování hennou? Buď nějaký salon v Pze nebo jsem si našla, že existují i taková pera s hennovou pastou. Děkuji!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Řekla byhc spíš měděná ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    nasla sem sve fotky ze 17nacti a libi se mi barva ale uz nevim jakou sem pouzivala tak prosim o radu :D je tohle medena? kastanova?



    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jojo jedine kadernice, pomalu tema jejich stahovacena to jde. Tmava henna do zrz a cervena do medena :)
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Ja mam peknou zkusenost s peroxidem, delala mi to kadernice.nevim jak silnej ale po 15 minutach mam pekny zrzounky melir( jinak vlasy barvy kastanu)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TICHTICZKA22: No, byla jsem pěkně nakrknutá, protože efekt nulový, ba záporný a pak jsem pro všechny jistoty stejně musela čekat dalších nejmíň čtrnáct dní, než jsem se odvážila dát po chemii hennu. Člověk by řekl, že ta pěšinka, když přece odrůstá a s hennou se v životě neviděla, normálně chytne. Ale ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam