• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    PIKKMA: Měla jsem před pár lety - trvalá - měkké vlny - v těch délkách už mi moje nedržely tak pěkně.

    V praxi - 6 týdnů před trvalou poslední henna a totéž po trvalé, takže 3 m bez henny. Pak už zase co měsíc až dva dobarvování odrostů. Vlasy v pohodě, rozhodně jsem musela používat masky a nečesat!!! Pouze po umytí, ještě mokré, pak je to u vlnitých vlasů tabu. Pro úpravu jsem měla matující bahno přímo od kadeřnice z profi řady - přidané minerály a vitamíny - původně pro chlapi, ale fungovalo dobře.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    porad tak nejak premyslim o jemnejsi objemovy trvaly protoze ty moje jemny zplihlotiny nejak nezachranuje ani henna :/ ale nachazim dost malo a dost ruznorodejch zkusenosti ohledne kombinace trvaly a henny...
    nevite nebo nezkousel nekdo?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    PIKKMA: Já akorát těsně před barvením použiju přírodní šampon. Jinak to taky střídám a henna chytá furt stejně (když náhodou nechytne, tak je v tom jiná alchymie než šampon) :)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    PIKKMA: ja nevim co plati obecne, ale mne khadi chyta uplne stejne at pouziju jejich sampon (tekutej i prasek) nebo nejakou silikonovou sracku ala wella (to casteji).
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    LAUDAM: mega dekuju! v to sem vubec nedoufala:)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jak moc velkej pruser je zacit pouzivat sampony se silikonama? chtela bych vyzkouset jednu radu od welly.. henna bude ale pak hur chytat ze?
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    PISISKVOR: Z Khadi jsem přešla na medovou z Ekokozy.cz, házela mě moc do ryšava. Barví velmi dobře, jinak voní, ale dá se zvyknout. Šediny nemám, jen pár úplně bílých vlasů u jizev a ty jsou obarvené vždy dobře. Ségra šediny má (hodně) a mahagonová jí vše překryla na první dobrou.

    https://eshop.ekokoza.cz/...=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=henna&submit_search=
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    vsimla jsem si, ze khadi podrazila (220,-). z tech, co jsem vyzkousela, mi khadi prijde nejlepsi, akorat na celej globus spotrebuju 2 baleni, a i kdyz davam jen na odrosty, takze 1 baleni, tak stejne musim barvit zhruba po 2-3 tydnech, pokud to ma nejak vypadat (vlasy mi rostou hodne rychle plus ty sediny mi to uplne nezakreje, ani kdyz pod to dam cervenou, takze jedinym resenim pro me je barvit casteji).
    mate nekdo aktualne zkusenosti s nejakou levnejsi, ale zaroven hodne kvalitni hennou?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Mam na prodej hennu z LUSH, cervenou, celou, za 300,- , pak z C'osmetica ash blond - dam za 200,- a cassii - tu za 120,-

    Vse nove, nerozbalene/nepouzite.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Můžu poprosit o radu? posledních 8 let v kuse se barvím jenom hennou, různé druhý - Lush, Khádí, Hennecolor, DM henna. Vždycky chytala krásně, házela neuvěřitelně zrzavý odlesky, vypadala svěže, ale řekla bych, že poslední cca rok se obarvím a prakticky to není poznat, jen zmizí odrosty. Čím to může být? Můžou být vlasy jakože přesycený hennou? Nikdy jsem to neměla. Zpětně si uvědomuju, že se mi to děje od doby, kdy jsem přestala kojit. Mrzí mě to, protože jsem si barvení vždycky užívala, přidávala různé ingredience, těšila se na výsledek. Naposledy jsem zkusila dát do henny jenom olivový olej a nic víc a stejně to prostě chytlo tak nějak vyblitě.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    PIKKMA: Hm, dimethicone, xanthanová guma, benzylalkohol? To bych asi na vlasy nechtěla. Krémová henna nikdy nebude čistá henna, jako když vezmeš prášek a zaleješ ho prostě vodou. Vždycky v tom bude nějaký sajrajt. Ale za vyzkoušení nic nedáš...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Bála bych se, že do toho nacpou něco, co na obalu nepřiznaj, ale snad to bude dobrý.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    IDENTITY: ja mam prave s ruskou kosmetikou celkove dobry zkusenosti tak to asi v brzke dobe risknu :) pak poreferuju..
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PIKKMA: Týjo! Nemám a budu s tebou nedočkavě vyhlížet, co k tomu kdo ví.
    Kdysi hluboko v osmdesátkách, kdy tady nebyla henna vůbec žádná, jsme měli od ruských dizoušů mj. jako dárek иранская хна. Což byly pytlíky z ohavného papíru s ohavným potiskem, nicméně obsah držel neuvěřitelně dobře a chytal neuvěřitelně rychle.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    má někdo zkušenost s touhle ruskou? http://www.organic-beauty.cz/....kremova-henna-v-hotovem-stavu-s-lopuchovym-olejem-horka-cokolada-1/

    hledám něco už předmíchaného, vrátila jsem se asi po dvou letech k henne a už mě ta alchymie a složitý nanášení uplně nebaví :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ADELHAIDA: Jenomže khádí, hnědé odstíny a zakrytí šedin, jak se tu na to ptala PISISKVOR jsou imho neslučitelné.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PISISKVOR: Khádí myslím jakoukoliv Khádí:-) Přijde mi to jako zatím nejlepší značka, co jsem ozkoušela, včetně henn dovezených z Egypta, koupených v arabských krámcích a pod.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ADELHAIDA: jj, ten trik s kremem jasna vec, mne jde spis o tu kuzi primo pod porostem:) kdyz mi tmavy barvy nechaji nejakej zbytek, tak to taky nepotesi, ale nevadi, v tmavych vlasech se to schova, ale ta mrkvova hlava, to nejak nemuzu prezit:) ale jak psala identity, kdyz to nahazu po sobe, tak se to prebije.
    Khadi myslis jako rovnou hnedou, bez te ciste nejdriv?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PISISKVOR: Mně teda Khádí chytá už po dvou hodinách, když dodržím takový ty zásady typu nedávat si na vlasy aspoň tři umytí před barvením kondicionér, umejt si vlasy dvakrát po sobě a tak.

    Na pěšinku nevím, co by zabralo, ale kdysi jsem se tady dozvěděla trik na čelo, uši atd. - namazat danou část kůže mastným krémem, třeba Niveou. Barva pak tolik nedrží.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    IDENTITY: diky moc!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam