• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: A na to si prisel jak?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    A hlavne se dvojcata opravovala postupne vzdy zakryte kus patra nekolik mesicu pred 911. Mozna namitnete, ze by si ochranka neceho vsimla, jak dovnitr nosi trhaviny, ale potiz je ta, ze tu ochranku vlastni bracha Bushe.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Je rizeny odstrel a rizeny odstrel. Pokud nekdo likviduje barak v centru mesta a zalezi mu na okoli, musi do detailu simulovat nosniky a rozmistit velky mnozstvi malych nalozi. Pokud to je potreba jen sundat bez ohledu na to, ze kus baraku odleti pres ulici, tak se s tim zdaleka tak babrat nemuseli - stacilo odpalit hlavni nosniky. Po tom soku z narazu letadel uz byly odletujici trosky akceptovany bez problemu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ROGER_WILCO: Pouzil jsi to spravne slovo - "veris". Na konspiraci, nebo oficialni verzi se da leda "verit". Jako nejpravdepodobnejsi varianta mi prijde, ze o tom proste nekdo proste nekdo predem v US establishmentu vedel a nechal to proklouznout. Diky tomu mohl proskocit patriot act a nove oziveni zbrojniho prumyslu, nova naleziste ropy, investice a tak...
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    Venezuelané křečkují jídlo, režim bude v obchodech brát otisky prstů - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...34_zahranicni_im#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    DOOMBRINGER: počkej, ale pokud věříš konspiraci, tak všude se mluví o řízenym odstřelu. na videí vidíš jak to dělá BOOM BOOM BOOM v jednotlivejch patrech. pokud chtěli rozjet válku proti džihádu, tak to nemuselo ani spadnout, ne?

    a nebo to byl pojistnej podvod? nebo konspirátoři konspirovali dohromady ;) přišel silverstain za cheynym a říka, hele bro, já tu mam dva baráky, musel bych do toho narvat hrozně peněz kuli azbestu, vy zase potřebujete válku, co domluvíme se? ;))
    MTO
    MTO --- ---
    Zednářský Měsíc- Astronauti Apolla byli zednáři. | Street Žurnál
    http://streetzurnal.cz/zednarsky-mesic-astronauti-apolla-byli-zednari/

    "Měsíc nadále zůstává nedořešenou hádankou a co se na něm opravdu nachází, nemůžeme s určitostí říci. Těžko bychom hledali pravdu od členů tajných společností, kteří přísahají slibem mlčenlivosti hned při iniciačním rituálu."
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    CDR: Tady teda asi zrovna srovnavas jablka s hruskama. :) Jedna vec je provest profesionalni demolici a druha vec je neco podminovat tak, aby to "proste spadlo"... Ale jinak s tebou v zasade souhlasim v tom, ze slepe prijimat nejakou teorii je hloupost.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: otázka může znít útočně, argumentační faul nevidím. Uvedl si 9/11 jako příklad konspirační teorie, která se stala pravdou. Nemohu si pomoci, je to stále jen konspirační teorie.
    Není nikde žádný svědek, který vypovídal o opaku, takto monstrózní akce by trpěla průsaky, vždy s najde nějaký snowden.
    A oblíbená occamova břitva mi říká, že banda arabů s paspartovými noži je pravděpobnější, než dokonale utajený řízený odstřel organizovaný americkými tajnými organizacemi.

    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: I když je tvá otázka útočná a svým způsobem se jedná o druh argumentačního faulu, přesto jsem ti na ni už dříve odpověděl. Přečti si to prosím znova.
    Myslím, že další debatou bychom tu ztráceli čas.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: je tak těžké odpovědět na otázku "co je tak jasné"?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: Já jsem psal, že to tady nechci všechno rozepisovat. Nemá to smysl a nebylo to ani mým záměrem, byl to jeden z příkladů.
    Pokud se ovšem podíváš na název tohohle auditka, a přitom ti 9/11 a konspirace obecně přijdou ujetý a házíš to všechno do jednoho pytle, pak nevím, jestli sis nespletl klub.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    How crazy am I to think I actually know where that Malaysia Airlines plane is?*
    How Crazy Am I to Think I Know Where MH370 Is? -- NYMag
    http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/02/jeff-wise-mh370-theory.html


    What Jeff Wise has learned about MH370 since 2/23

    My Crazy Theory About MH370 Went Viral Worldwide -- NYMag
    My Crazy Theory About MH370 Went Viral Worldwide -- NYMag
    http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/03/my-crazy-theory-about-mh370-went-viral-worldwide.html
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: takže je jasný, že si to američani udělali sami. Nebo mossad? Nebo ilumináti?
    Vše bylo podminováno, ale dodnes se nenašel ni jeden člověk, který by minérské práce vykonávala a zmínil se o tom? Třeba své ženě, příbuzným... Nebo všechny dělníky potom NSA popravila?

    jenom menší srovnání
    odstřel OP Prostějov

    K úspěšnému odstřelu skeletu budov došlo v sobotu 28. června 2014, spotřebovali při tom 2404 neelektrických náloží, 856 elektrických náloží, 1193 kg dynamitu, téměř čtyři a půl tisíce rozbušek a kilometry drátů. Příprava odstřelu trvala 3 měsíce, nabíjení 3 dny. Zachována zůstala pouze hlavní budova, komín a k němu přilehlá bývalá kotelna.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: Ježišmarja, snad radši ani ne. Ty informace jsou dostupný, to sem mám vypisovat seminární práce? A co ty zbylý dva uvedený příklady? Na to už nikdo nereaguje, že jo…

    S tou Occamovou břitvou to máš trochu zjednodušený. On je totiž ten problém, že člověk s množstvím X informací při použití břitvy dojde k výsledku X1. Člověk s množstvím XY informací dojde k výsledku XY1, kterej je správnej – protože i při použití břitvy prostě vycházel z většího množství informací, a tudíž je nevyhnutelně pravdě blíž. Já jsem si k informacím, který jsme všichni v televizi slyšeli, přidal kvanta jinejch, který jsem si sám našel, a tudíž břitva sem, břitva tam, vychází mi úplně jinej výsledek, než jak udává ta oficiální propaganda. To, že ta skutečná realita může bejt neuvěřitelná a šokující, je věc jiná, ale na těch informacích to nic nemění.
    Všechno je to o informacích, který si ale člověk musí hledat sám, nikdo ti je podstrkovat nebude. Masmédia maj dneska až nebezpečně velkou moc, i když to taky nebude trvat navěky…
    No nic.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: můžu vědět, co je jasný u 9.11. ????
    Hlavní problém konspirátorů je, že věří v navzájem protichůdné teorie a nepříliš se kamarádí s logikou occamova břitva je největší nepřítel většiny konspiračních teorií, zároveň je to jeden z nejmocnějších instrumentů pro filtrování nesmyslů) . Také je příznačné, že většina lidí věřích v konspirační teorie není schopna připustit, že některé věci se mohou dít spontánně.
    MTO
    MTO --- ---
    dobre 3sat :-)

    Německý satirik - To USA ve světě podporují všechny svině a zločince Titulky CZ
    https://www.youtube.com/watch?v=vMD6dLpyoC0
    GORG
    GORG --- ---
    Omezit svobodu slova na obranu před propagandou Ruska? Bude to nezbytně nutné, říká rozhlasový expert Alexander Tolčinský | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...o-nezbytne-nutne-rika-rozhlasovy-expert-Alexander-Tolcinsky-363208
    GORG
    GORG --- ---
    Bývalý ředitel americké Národní agentury pro bezpečnost (NSA) Keith Alexander je přesvědčen o tom, že někdejší zaměstnanec této agentury Edward Snowden je pod kontrolou ruských tajných služeb. Je to nejspíš pravděpodobné.

    ...

    Snowden, pokud si chce zachránit kůži, bude muset jít Rusům na ruku. Jde o to, jestli může být skutečně užitečný, nebo už provedl všechno, co by pro Rusy mohlo být užitečné. O něj teď ale ani tolik nejde.

    Spíše jeho případ vede k úvaze, kolik asi ruských agentů může být mezi námi. Tajné služby se nezabývají charitou, dělají svou práci. Naznačit, že jsou jejich agenti i u nás, vyvolává ale tak prudkou reakci na internetových debatách, že se to zdá být mimoděk potvrzeno. Autor takového názoru je hned označen za paranoika, který vidí agenta na každém rohu a obviněn z propagandy podobné té, která všude viděla agenty CIA. Jenomže oni tu prostě jsou a budou to ty samé typy jako vždycky.


    Snowden si přátelstvím s Rusy naběhl. Místo svobody ho ovládají ruské tajné služby | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...-pratelstvim-s-rusy-nabehl-misto-svobody-ho-ovladaji-ruske-tajne-sluzby.html

    // Chodí mezi námi. Je to nejspíš pravděpodobné. :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Venezuela imposes mandatory visas for all US citizens, bans for Bush & Cheney — RT News
    http://rt.com/news/236541-venezuela-imposes-visas-usa/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GAISAKA: já jen tak :)
    The Rothschild 1901 – 1919: The secret creators of World War 1 | As The Days Of Noah Were...
    https://thedaysofnoah.wordpress.com/.../the-rothschild-1901-1919-the-secret-creators-of-world-war-1/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam