CDR: Ježišmarja, snad radši ani ne. Ty informace jsou dostupný, to sem mám vypisovat seminární práce? A co ty zbylý dva uvedený příklady? Na to už nikdo nereaguje, že jo…
S tou Occamovou břitvou to máš trochu zjednodušený. On je totiž ten problém, že člověk s množstvím X informací při použití břitvy dojde k výsledku X1. Člověk s množstvím XY informací dojde k výsledku XY1, kterej je správnej – protože i při použití břitvy prostě vycházel z většího množství informací, a tudíž je nevyhnutelně pravdě blíž. Já jsem si k informacím, který jsme všichni v televizi slyšeli, přidal kvanta jinejch, který jsem si sám našel, a tudíž břitva sem, břitva tam, vychází mi úplně jinej výsledek, než jak udává ta oficiální propaganda. To, že ta skutečná realita může bejt neuvěřitelná a šokující, je věc jiná, ale na těch informacích to nic nemění.
Všechno je to o informacích, který si ale člověk musí hledat sám, nikdo ti je podstrkovat nebude. Masmédia maj dneska až nebezpečně velkou moc, i když to taky nebude trvat navěky…
No nic.