• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Minister obrany Ukrajiny vie písať zatvoreným perom
    https://www.youtube.com/watch?v=IPtzJHHDQbI


    What was that?! New Ukrainian Def Min ‘signs’ his oath… with capped pen — RT News
    http://rt.com/news/170308-ukraine-minister-oath-pen/

    huh? ,)
    MTO
    MTO --- ---
    CHINA: THE KEY TO THE NEW WORLD ORDER -- James Corbett
    https://www.youtube.com/watch?v=tLlDVpPhROU#t=1955


    Investigative Journalist James Corbett of the Corbett Report joins me with some very bad news about the New World Order. James says that despite the formation of the BRICS Banks, the Shanghai Gold Exchange and the new Asia Infrastructure Investment Bank (AIIB), the International Banker's plans to usher in their New World Order remain firmly in place and on track. How could that be when the evidence suggest that the world is moving away from the Dollar as wealth moves from West to East? Because, James says, "At the very top of this Bankster pyramid, the Chinese elite is connected directly in with the U.S. Western elite."

    James has carefully documented the "8 Immortal Families" in his report on China and the New World Order which shows how the 8 Immortals are totally connected to Henry Kissinger and the Rockefeller-Rothschikld banking elite. This is the way they will lead us into a New WORLD Order.

    "The West is being engineered into a world system of governance and government that can only come about through the rise of the East. It's been puppeteered from the very start. There is no doubt that China's rise right now is something that has been long planned for and carefully engineered."
    GORG
    GORG --- ---
    CDR: Flame se da rozpoutat na cemkoliv. Ted se dva lidi pobodali pri hadce, jestli je lepsi Android nebo iOS :-)
    CDR
    CDR --- ---
    GORG: zvláštní, polarizované vidění si představuji jinak. Svůj pohled beru za střízlivý. Na rozdíl od spousty lidí vím, že zde se nefandí fotbalovým týmům.
    Ovšem samozřejmě, pokud jde o to, že nefandím snahám některých lidí naši zemi vytrhnout z euroatlantického prostoru a EU a nacpat ji kamsi k Unii Euroasijské.. Tak zde zřejmě polarizované vidění mám.

    BTW. doporučoval bych toto téma omezit, protože od něho je blízko už jen ke konspirační teorii odstřelovače placeného Polskem (v jiné variantě to je placeno a domluveno EU) a může se zde strhnout velmi ostrý flame...
    :P

    zlatý chemtrails!!
    GORG
    GORG --- ---
    CDR: Nejsem priznivec takhle polarizovaneho videni. Muset si vybrat proruske nebo proamericke/prozapadni postoje - oboje je zaujate. Atmosfera studenne valky mi prijde smesna. Svet se dost posunul, kdyz jsme ji nechali za sebou.

    Na pujcky od MMF (jako takove) mam svuj nazor. Pujcit si na zbrane a budovani prikopu zdi co to chteji stavet na ruske hranici je imho dobra cesta, aby se Ukrajina uz nikdy ze spatne hospodarske/ekonomicke situace nevyhrabala. A mohla se tak postavit po bok vykradenych zemi jako je Indonesie...
    CDR
    CDR --- ---
    GORG: to že parlamentní listy šíří ruskou propagandu není konspirace, ale realita.
    To že Klaus a Zeman zastávají silně proruské postoje je taky realita a nikoliv konspirace. Agenty zřejmě nebudou, ale jsou konspirační teorie, kdy jak Klaus, tak Zeman měli býti spolupracovníky STB. Někteří lidé přímo tvrdili, že Klaus je agentem FSB, mně se to zdá přitažené za vlasy, Klaus bytostně nesnáší projekt sjednocenné Evropy a toho postrkuje směrem k našemu východnímu sousedovi.
    Dále zde je patrné, že Zemanovu kampaň přinejmenším částečně finacoval Lukoil. Konspirace?
    Co je bohužel opět speklulativní a neprokazatelné... Cože to Zeman podepsal v Bambergu? O tom se moc nemluví.

    Dostáváme se na úplně jinou rovinu, ale to že země použije půjčku na nákup zbraní, aby pomohla své podfinancované a rozkradené armádě, která čelí nepočetným, za to elitním jednotkám své sousedské země - agresora... To možná je rozumné. Tedy až na procento, co se z toho rozkrade, to bude samozřejmě nemalé...

    ETC...
    GORG
    GORG --- ---
    Porošenko prý slíbil vynaložit na nákup zbraní 3,8 z pěti miliard dolarů od Mezinárodního měnového fondu. "Čímž potvrdil, že peníze od MMF obyčejným Ukrajincům kromě války a umírání nic nepřinesou,“ podotýká novinářka.

    Spencerová skládá pozoruhodné zprávy k Ukrajině: Toto se děje v Zakarpatí. A až Merkelová zjistí... | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...y-k-Ukrajine-Toto-se-deje-v-Zakarpati-A-az-Merkelova-zjisti-366697

    zdroj:
    Ukraine plant Milliarden-Ausgaben für Waffen-Käufe | DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/.../ukraine-plant-milliarden-ausgaben-fuer-waffen-kaeufe/

    // VAROVÁNÍ : nutno ignorovat, že kliknutím na server parlamentnilisty.cz vstupujete na server šírící proruskou propagandu pravděpodobně řízený agenty z Kremlu, odkud přichází zřejmě i finance. Důkazů netřeba. Stačí se trochu začíst. Podobně prezidenti Klaus, Zeman jsou agenti Ruska. Je to ohromná konspirace. Nicméně většinu peněz (půjčky!) z MMF použít na nákup zbraní je velice rozumné.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Britští miliardáři během finanční krize více než zdvojnásobili svůj majetek | 27. 4. 2015 | Britské listy
    http://www.blisty.cz/art/77246.html
    Recession rich: Britain's wealthiest double net worth since crisis | Business | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...-britains-wealthiest-double-net-worth-since-crisis?CMP=EMCNEWEML6619I2
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: Zaorálek dal bartuškovi za uši.
    Zaorálek připomněl nutnost pomoci Ukrajině a zkritizoval podřízeného — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...zaoralek-pripomnel-nutnost-pomoci-ukrajine-a-zkritizoval-podrizeneho/
    GORG
    GORG --- ---
    Diplomat Bartuška: Nemějte iluze. Putin se na Ukrajině nezastaví – Neovlivní – investigativní deník o vlivu a lidech
    http://neovlivni.cz/diplomat-bartuska-nemejte-iluze-putin-se-na-ukrajine-nezastavi/

    Rusko chce zpátky to, čemu říká životní prostor, Hitler tomu říkal Lebensraum. Rusko udělá vše pro to, aby si ho mohlo vzít zpátky. A vezme si to, co se nechá vzít.

    // Ten samý ČR diplomat taky řekl, že proruské separatisty (či koho) je správné upálit či prostě jakkoliv zabíjet za každou cenu bránit svobodu (před ruskou hrozbou). Dost lidí tím šokoval. Navíc je byl vůdce komise pro vyšetřování událostí 11. listopadu, studentské opozice... (tehdy dost štoural do těch konspirací kolem toho, že to bylo zincenované někým ze zahraničí než mu začali z STB vyhrožovat, že ať do toho moc neštourá a užije si slávu)

    Václav Bartuška má konečně Jasno. Já také | Outsider Media
    http://outsidermedia.cz/vaclav-bartuska-ma-konecne-jasno-ja-take/

    Četla jsem si ho zcela zkonsternovaná několikrát po sobě a nemohla jsem pořád věřit. Slova Bartušky „…Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid…“ se mě velmi negativně dotkla.
    GORG
    GORG --- ---
    KOCOURMIKES: Vždy mě nad těhle rozčílených anti-alternativcech fascinuje, jak jsou jim na srdci děti cizích lidí.
    A jak se bije na poplach z jednání naprosté minority populace - domácí porody jsou dost raritní* a osobně nikoho takovýho neznám, kdo by takhle rodil, neznám ani nikoho, kdo by odmítal dávat dětem vakcíny atd.

    * statisticky se pohybují řádově v desítkách.. okolo 200 z celkového počtu přes 100 000 porodů v nemocnici - tj. 0,2% z celkového počtu porodů
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Konspirační biomatky jako nejnebezpečnější sekta současnosti! - Adam Vašina (blog.idnes.cz)
    http://adamvasina.blog.idnes.cz/...matky-jako-nejnebezpecnejsi-sekta-soucasnosti.html?ref=viacbloger
    GORG
    GORG --- ---
    Comeback národní coury. Královna blowjobu bez jobu | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...ka/comeback-narodni-coury-kralovna-blowjobu-bez-jobu_340705.html#.VToo3CHtmkp

    // Jsem tam zahlídl, a čtu si, jak to hrozně řešej, a jak je z ní couro/hvězda -- prostě nemanželský sex je jakoby prioritnější než Clintonovo bombardování Sudánu bez vyhlášení války.. statisíce mrtvých na malárii (vymbardovali továrnu na léky - prej se tam měl nacházet Usama parchant).
    Bohužel Česká média odmítají vysílat proruskou propagandu, takže už se k tomu nikdo nevrací. Ono by se přitom teoreticky dalo uvažovat o porušení mezinárodního práva (minimálně).

    I když chápu.. ono v těch US akcích to už jako pak splývá, že je možné útočit na libovolnou zemi, bez vyhlášení války či mandátu OSN. :-) Nic nového.. Amíci jen shodili pár bomb na civilní budovu. (Největší výrobnu léků v Súdánu sužovanýho sankcemi, takže si je nemohl dovolit koupit ze zahraničí)
    No nebudeme si tím kazit pátek :) Jen mě dostává, jak je sex a tahle bulvarizace jakoby důležitější než násilí, války a spol. Nevybavuju si snad v podstatě nikdy, že by se k tomu kdy vrátili, ačkoliv "aféra Lewinská" občas vybublává dodnes. (Já o tom ani nevěděl, než jsem to zahlídl v dokumentu o Usamovi)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Němci prý pomáhali Američanům s odposlechy v Evropě | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/.../nemci-pry-pomahali-americanum-s-odposlechy-v-evrope_340756.html#.VTogCSHtlBc
    MTO
    MTO --- ---
    ne ze bych s conti nejak nesouhlasil. ale imho je dulezity to "uvedomeni" neco je spatne pro celou spolecnost. myslis to dobre s informacemi. ale mozna to bude fungovat ve meste. kde lide maji na to koupit si bio produkty.

    na vesnici je ale cil vyhodit z okna televizi a zacit zit...

    po dlouhy dobe sem si dal takovy delsi video. stoji za zkouknuti.

    V. Pjakin, Otázky a odpovědi - speciální díl o GP a struktuře elit (z 7.8.2014)
    https://www.youtube.com/watch?v=tzFVEuZibes
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    GORG: Ano, to je přesně ono...

    Díky, že jsi zmínil xenoestrogeny, ty sem velice patří, protože to je další taková naprosto šílená věc, o které by se podle v tomto klubu mělo mluvit - protože se nás všech bezprostředně týká a pokud o ní víme a bereme ji vážně, MůŽEME alespoň něco dělat - můžeme se co nejvíc vyhýbat produktům, které je obsahují, a můžeme šířit informace....

    Patří mezi ně např. látka "sodium lauryl sulfate", která je obsažena prakticky ve veškeré konvenční kosmetice a všech možných prostředcích pro domácnost.
    Používá se v nich pořád dál, nic se na tom nemění, přestože se o problému ví, o xenoestrogenech jsem poprvé viděla prezentaci už asi před 10 lety...
    Proč se používá? Pěkně pění ... :(
    Přitom pěnění samozřejmě je možno dosáhnout alternativními způsoby...nebo se bez něj obejít...
    To je jeden z celé řady dobrých důvodů, proč je dobrý nápad prostě nepoužívat konvenční kosmetiku. Naštěstí žijeme v zemi, kde je dostatečná nabídka bioproduktů, kam se to nedává, a myslím si, že vyhnout se těmhle nebezpečným sračkám stojí rozhodně za to, že člověk zaplatí o něco více, respektive bude těchto produktů používat méně (jinak teda konvenční kosmetika obsahuje běžně spousty dalších prokázaně škodlivých či dráždivých látek, není problém vygooglit).

    Tady je článek plnej dalších praktických informací k tématu.
    XENOESTROGENS | Vitality Magazine | Toronto Canada alternative health, natural medicine and green living
    http://vitalitymagazine.com/article/xenoestrogens/

    Líbilo by se mi, kdyby se tady objevovalo víc takovýchle věcí, které nejsou zcela mimo naši sféru vlivu (jako plány iluminátů či chemtrails), ale můžeme je vzít na vědomí a zařídit se podle nich v každodenním životě....
    Mám pocit, že lidé se raději baví o věcech, které nemohou ovlivnit, protože uvědomit si, že opravdu, reálně je možné, a dokonce jasně a dložené, že nám kam se podíváme běžně prodávají úplně absurdní jedy jako spotřební zboží, je daleko nepříjemnější než spekulovat o něčem obrovském a vzdálené....
    Ale myslím si, že nám v zásadě nic nebrání to změnit a začít tyhlety praktické informace víc sdílet :)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Hvězda smrti v softwarové galaxii - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...ftwarove-galaxii-dr9-/forum.aspx?c=A150419_211955_pozice-forum_lube

    (..) po zveřejnění dokumentů, jež Edward Snowden vynesl z americké Národní bezpečnostní agentury (NSA), se zdálo, že se objevily dílky, které chyběly v důkazu, že USA elektronicky sledují celý svět.
    Na vlastním území, kde je omezují americké zákony, pak USA pomáhají rozvědky anglicky mluvících zemí sdružených v alianci Five Eyes – spolu s nimi Austrálie, Kanady, Nového Zélandu a Spojeného království.

    Mnohem hlubší význam informačních dílků vynesených Snowdenem nedávno zjistila mezinárodní softwarová společnost Kaspersky Lab se sídlem v Moskvě a registrovaná ve Velké Británii, jež se specializuje na antiviry a bezpečnostní software. Její zaměstnanci patří v tomto oboru k nejlepším na světě a pravidelně informují o nejnovějším vývoji v kybernetické špionáži. Po více než 1,5 roce od Snowdenových odhalení objevili špionážní software, který je svou kvalitou nesrovnatelný s ničím dosud známým.

    Kaspersky Lab o něm říká, že jde o „hvězdu smrti v softwarové galaxii“. Na několika stovkách počítačů po celém světě odhalila osm nových programů, které představila ve své zprávě z letošního února. Jejich původ sice není jasný, ale „rukopis“ nasvědčuje, že pocházejí z dílny některé skupiny pracující pro NSA.

    (..) Nápadité je šíření tohoto škodlivého viru, například jeden vědecký pracovník jej dostal na CD, které obsahovalo fotografie a materiály z konference, které se zúčastnil. Jeho sofistikovanou kvalitou je „nesmrtelnost“ – po infiltraci počítače se „uhnízdí“ v softwaru pevného disku a vzdoruje jeho vymazání i nové instalaci. Škodlivého viru se lze zbavit pouze fyzickou likvidací pevného disku.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    MTO: zadny sirsi kontext, jen ten obrazek?
    MTO
    MTO --- ---


    Noviny jsou, jak je nahoře vidět, z 23. března a letadlo spadlo 24 března 2015.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam