• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    kdyby se někdo chtěl zapojit do diskuse
    [ SCHWEPZ @ Globální ekonomická krize Eurokrize ]
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a jedna aktuální
    Soros Hedge Fund Charged For Bringing Down Greek Banks
    http://www.valuewalk.com/2015/06/soros-national-bank-of-greece/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Myron C Fagan: The Illuminati and the CFR [1967]
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ForvEyNABs8
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: dík :^)
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak ad seznam proruských webů od Juraj Smatana ... zajímavé, že vždy je zmiňováno, že je to angažovaný učitel aktivista... Nikdy nezmínili, že pracoval pro slovenskou premiérku, viz. vládní web SK, že byl poradcem.
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: Jo dost se to opakuje. Mě teda zaujalo, že prý západní propaganda na rozdíl od ruské používá pravdu a média jsou transparentní
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    GORG: pěkná holka, ale informačně velmi ploché, prakticky jen papouškuje teze jiných a nic převratného nebo nového se člověk nedovídá. Expertka. Dnes jsou všichni experti. Na parlamentních listech nedávno psali, že Rusové a Němci "v posledních dnech války uzavřeli smlouvu, Hitler se Stalinem" jako paralelu k dnešku - že si Němci a Rusové "zase sednou" (a USA z toho budou smutné).
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: To myslím popisuješ myšlenky Leo Strausse
    Leo Strauss – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Leo_Strauss
    MATT
    MATT --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MATT: buď tak laskav a něco si o programech PRISMA A TEMPORA nastuduj, nebo běž trollit jinam.

    A ten zbytek no comment, po těch letech studia sociologie a psychologie na to asi nemám trpělivost ,)
    MATT
    MATT --- ---
    SCHWEPZ: a rozdíl mezi pozorováním počasí a geoengineeringem vnímáš? ;)

    neřikám, že by se měli lidi ovládat, ale že pokud hraješ tu velkou hru, tak to asi jinak nejde. ve chvíli kdy jsou schopný uvěřit jakýkoli blbosti, tak je lepší, když věřej tý tvojí. volání po vládě tvrdé ruky, např. ve spojitosti s uprchlíky, jde už i téměř mainsteamem. spousta lidí čeká, že se jim řekne, co je správné, nechtějí přemýšlet, hledat a dělat si svůj názor.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MATT: nezacílený sběr soukromé komunikace tajnými službami USA (NSA) těžko lze chápat jako "sběr dat". že na tom "nevidíš nic špatného" je zřejmě - a nechci ti křivdit - nedostatek informací. Otázka využití...mno...nebuďme naivní.

    A ta pseudo-sociologická teze, že lidi je potřeba ovládat, že to vyžadují...(většina), tak to ani nebudu nějak rozebírat, ale díky za názor, skutečně jsi nás obohatil.
    MATT
    MATT --- ---
    Ruské dezinformace zaplavují Česko a zamlžují pravdu, tvrdí analytička - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...pu-i-cesko-dezinformacemi-flc-/zpr_nato.aspx?c=A150619_171622_zpr_nato_inc
    „Jejich prokremelská sdělení zesiluje rozsáhlá aktivita na sociálních sítích a organizace veřejných shromáždění. Ruská propagandistická síť je sofistikovaná, využívající k šíření svých zpráv úředníky, novináře, komentátory a internetové ‚troly‘,“ shrnuje ve své studii Smoleňová.
    MATT
    MATT --- ---
    SCHWEPZ: sledování je sběr dat, na tom nic špatnýho nevidim, zvlášť pokud by byly anonymní. záleží na jejich dalším využití. s využitím dat k např. k ovládání již nesouhlasím. bohužel spousta lidí jsou opravdu jen ovečky a je potřeba, někteří to dokonce vyžadují, je ovládat. nebo budou ovládáni protihráčem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Nebezpečné očkování? Vyvracíme mýty a konspirační teorie z reportáže ČT - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...d-nedej-se-utajena-data-ockovani-fii-/veda.aspx?c=A150618_185307_veda_pka
    Konspirační teorie
    Zopakujme si, čím se vyznačuje konspirační teorie: je to hypotéza nebo skupina více či méně navazujících hypotéz, která z nějakého důvodu předpokládá existenci „velkého spiknutí“, např. vlády, korporací, mimozemšťanů apod. Tato mocná organizace podle nich má zájem na tom, aby se důkazy o jejím spiknutí na veřejnosti neobjevily, a má zároveň prostředky, jak zmanipulovat jakékoli (oficiální i neoficiální) zdroje informací.

    Z toho vyplývá, že zastánce konspirační teorie podrobí zdrcující kritice vše, co jeho názor popírá (“To je přesně to, co ONI chtějí, abychom si mysleli!“) a naopak se chytá každého náznaku, z jakéhokoli zdroje, který k němu i přes domnělou spikleneckou manipulaci mocných pronikl (“Pokud se někdo odváží říci pravdu o přistání na Měsíci, okamžitě jej začne vláda zesměšňovat nebo mu vyhrožovat.“)



    jak poznat konspiracni web:

    Podle čeho lze poznat, že se tyto weby účastní zamlžování pravdy, prosazováním jednostranné agendy a velmi volného vykládání reality?

    1.Předpokládají velké spiknutí - přestože nelze existenci spiknutí vyloučit, je nutné si uvědomit, že závažné tvrzení potřebuje závažné důkazy. Předpokládat spiknutí proto, aby měl jejich názor vůbec nějakou šanci, je špatný začátek.

    2. Kultovní chování - na webech, které hlásají „pravdu“, ať už jde o očkování, nebo přistání na Měsíci, se setkáte s chováním typickým pro sekty. Správný názor je podporován, špatný zesměšňován (“probuďte se ovčané“), démonizován (“nenažrané korporace“) a označen za neinformovaný (“když si o tom něco zjistíte, uvidíte, že jste byli podvedeni“). Nováčci se učí tento přístup od těch, kteří jsou v komunitě uznávaní. Komunitní odborníci se těší velké popularitě a mohou si na ní i založit živnost.

    3.Selektivní práce s důkazy - zastánci spikleneckých teorií se odhalí ve chvíli, kdy pracují s daty z různých zdrojů. Pokud například stanice BBC označí nějakou teorii za konspirační, okamžitě se zastánci shodnou na tom, že „mainstreamová média jsou nástrojem mocných k potlačení pravdy“. Pokud ale stejná BBC byť jen zmíní, že existuje „alternativní teorie“, okamžitě tyto spřízněné weby zastánců konspirací chválí „nejdůvěryhodnější televizní stanici, která se nebojí ukázat, jak se věci mají“. Jinými slovy, cokoli řekne BBC proti konspirační teorii, je bráno jako potvrzení konspirační teorie. Cokoli řekne pro konspirační teorii, je rovněž považováno za důkaz o její pravdivosti (viz text o potvrzujícím omylu - confirmation bias).

    4.Nedůvěra k autoritám - je naprosto v pořádku pochybovat o vyjádřeních autorit (doktorů, vlád, organizací) a chtít po nich důkazy. Problém nastává ve chvíli, kdy neexistuje důkaz, který by vás uspokojil. Pak se totiž definitivně stáváte zastáncem konspirační teorie: cokoli, co nesouhlasí s vaším názorem, je výsledkem spiknutí mocných, a vy bojujete svatou válku za pravdu.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    EXCLUSIVE: Baron Rothschild indicted in France over fraud case | Spain's Latest News
    http://www.theolivepress.es/.../06/18/exclusive-baron-rothschild-indicted-in-france-over-fraud-case/
    MTO
    MTO --- ---


    In 1973, as soon as he returned from visiting Vietnam, #fidel #castro was in an international press
    conference. The cold war was at its peak, and the reporter Brian Davis asked:

    -“When do you think relations between Cuba and the United States could be restored, two countries are far away from each other [ideologically], despite the geographical proximity?”

    Fidel Castro stared at him and said to all who were in the room: #united #states will come to talk to us when they have a #black #president and the #world has a #latin #american #pope".

    Some journalists hid behind an ironic grin and others, among whom was Davis, made gestures of moderate unbelievers. The conference continued as if Davis’ question had been stupid. They were more interested in Vietnam.

    (z Geraspory)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    9/11 tolik obrázků pohromadě, slušná práce :)
    Hints About 9/11 in the Media Since 1975 | Deus Nexus
    https://deusnexus.wordpress.com/2015/06/20/hints-911-in-media/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam