• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    PRIVATE PRISON or 'CORONA' / 'CLIMATE' CONCENTRATION CAMP?
    https://www.bitchute.com/video/7o6CpuIpDMn2/
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Aldous Huxley & Deep State Predictive Programming
    https://youtu.be/yncGq-sYAww


    Who Will Be Brave in Huxley’s New World? — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/news/2021/10/17/who-will-be-brave-in-huxley-new-world/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: proto píšu o debilech. Nikoho jiného nenapadne vést před svým děckem takovouhle žabomyší válku, kterou a.)nemůže vyhrát b.)tím to děcko ztraumatizuje.
    I hooligans tohle chápou a když narazej na igráčka s jinejma barvama dresu a děckama, tak jenom kývnou, že příště.
    GORG
    GORG --- ---
    a vem si lidi co je treba dusili nahubkjy pri znasiulneni nebo z jineho duvodu se to nebere jako argument

    takovych lidi bylo zjevne mraky dle zprav z medii... mam to dohledat?
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: jo.. ale vem si to z pohledu toho ditete. tomu muze byt v prdeli, co chtel tata dokazovat nebo ne... ja si vzpominam, ze jsem s e v tom veku ztratil na chvili ve meste a desne jsem z toho byl chvili zoufalej, nez se objevil tata... ale byt v tehle situaci... no :)

    co to ditete s tim ma spolecnyho, co si tata myslel?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: madness je akorát vyignorovat měšťáka, co tě lustruje, začít odcházet, a myslet si, že to projde. Když si chci hrát na protisystémovýho bojovníka, měl bych mít dostatečnej skillset, aby mě nerozsekal nejnižší dráb, co vybírá pokuty za parkování. To už zjistila spousta lumenů, z hlavy mě napadá ten, co ho zalehli, když přecházel na červenou.

    VIDEO: Policista v civilu zaklekl na dlažbě chodce, který šel na červenou - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou.A150414_161128_pardubice-zpravy_msv
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: tak asi je lepsi ukazat radeji obcanku ale tyhle veci imho ukazujou madness
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: když si debil, vyhraješ akorát debilní cenu... a jak velkej debil musíš bejt, aby ses šel prát s měšťákama kvůli kravině, když máš s sebou vlastní děcko?
    GORG
    GORG --- ---
    Povalili otce bez roušky před zděšeným dítětem. Nepřiměřené, míní starosta - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-covid-koronavirus-epidemicke-opatreni-rousky.A210311_094234_domaci_knn

    kdo chce pohonit :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: tak pustit očkovaný do oběhu je snad cíl každý vakcinace ne? Prostě věřej, že už maj tolik naočkovanejch, že zvládnou oléčit všechny, co to v další vlně chytnou, aniž by museli omezovat cokoliv.
    GORG
    GORG --- ---
    nejlip je na tom asi to decko, kteryho pekle zaklekli fotrika... ja si normalne u toho vyhonil pero..

    normalne decko.. asi 5 let... a ttatinek ma krk pod nohou policajty.. dite breci jak turek.. a pak ho nejaka random zenska, co jde okolo, zkousi utesit, ze mu tam zaklekavaji tatinka za to, ze nema venku ve meste respirator. si to zaslouzil zmrd antivaxerskej.. hnusak :) NOSIT VENKU RESPIRATOR JE SZAKLADA KAZDY SPRAVNY RODINY. a kdo je proti je ZRADCE
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: ano, dokonce jsem i vedel, ze na to nekdo bude upozornovat. ja jsem proste asi dokonalej.
    protoze nektere veci jsou tak predvidatelne a primitivni, ze jsou videt na nekolik dalek

    dokonce jsem to pane i psal , protoze jsem prave presne vedel... presne jsem vedel, co je podstatne... takze jsem napsal i vetu "tak ted reknem, ze po proockovani populace bude promorovani lepsi"

    popravde premyslel jsem, jak to udelat.. clovek nechce mit kilometrovy prispevky, protoze lidi neradi ctou.. lidi nemaji radi dlouhe veci.. proste nechteji cist... a asi si ji prave ani neprecetli

    ze to kouzlo po dvou letech je , ze promorime ockovany, kterym prestava ucinnost :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: a všim sis toho, že to navrhujou jenom pro očkovaný?
    GORG
    GORG --- ---
    Izrael zvažuje promořit obyvatelstvo koronavirem - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/ockovani-je-na-omikron-kratke-izrael-zvazuje-jit-cestou-promoreni-obyvatelstva-54288

    Izrael podobně jako zbytek světa svádí lítý boj s novou variantou koronaviru. Země na východním pobřeží Středozemního moře měla dosud nálepku premianta, který si skvěle poradil s předešlými mutacemi a stihl přitom očkovat velkou část populace. Situace se však začíná měnit. Izrael hlásí čím dál více nakažených a zvažuje i změnu taktiky. Místo dalších dávek očkování by mohl začít sázet na promoření obyvatel.

    O zvažovaném kroku izraelské vlády informovala tamní média. Podle nich se na ministerstvu zdravotnictví čile hovoří o přechodu na „model hromadné nákazy“, tedy vystavení viru širokým vrstvám populace, které už jsou ale naočkovány.

    Podle úředníků z resortu žádný jiný model není ve hře, protože se v zemi začíná zpomalovat proces očkování dětí a lidé jsou čím dál více proti lockdownům a dalším restrikcím.

    Krok směrem k promoření kvituje i izraelský imunolog Cyrille Cohen. „Pouze přes přirozené vystavení nákaze za ochrany vakcínami se virus stane endemickým,“ řekl Cohen deníku Jerusalem Post. Virus by podle něj sice i nadále koloval ve společnosti, ale už by nebyl původcem epidemie.

    Cohen na druhou stranu říká, že by lidem nedoporučoval účast na akcích, pro které se vžilo označení „covid párty“. Jde o akce, na kterých se nachází aspoň jeden nakažený člověk, za kterým přijdou další, aby se sami nakazili a získali tak přirozenou imunitu.


    tak nevim, jestli jsem blazen, ale mluvit o promorovani jsme si prece zakazali na samotnem pocatku, ne? :-) i ti soucasni experti jako Madar, Prymula rikali uz v dubnu 2020, ze je potreba zacit promorovat, protoze nejde dlouhodobe uzavrit spolecnost, i kdyz ted mluvi naopak. tak ted reknem, ze po proockovani populace bude promorovani lepsi a vlastne vhodny.... nez se zas ozve jiny expert, ze precejen naopak izolovat vsechny a vsechno. neboli technokracie.
    RIVA
    RIVA --- ---
    PRIESTS, NASA And The ALIENS / Hugo Talks / lockdown – Hugo Talks
    https://hugotalks.com/2021/12/30/priests-nasa-and-the-aliens-hugo-talks-lockdown/
    GORG
    GORG --- ---
    Jak je to ve skutěcnosti s vysokými covid čísly. Vládní dezinformace o covidu.
    https://www.vimo.sk/watch/Lxc8Kf3EiwrM3Pl
    GORG
    GORG --- ---
    Začíná to spíše více vypadat jako genocida...
    https://www.vimo.sk/watch/ln8oHdAp6t3gHJW
    GORG
    GORG --- ---
    Reduce the population Scene from 'One by One' Rik Mayall's last film release before his sudden death
    https://www.bitchute.com/video/geWZrXYTMgQK/

    Rik Mayall - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rik_Mayall

    Richard Michael Mayall (7 March 1958 – 9 June 2014) was an English actor, stand-up comedian and writer. He formed a close partnership with Ade Edmondson while they were students at Manchester University and was a pioneer of alternative comedy in the 1980s.

    Mayall starred in numerous cult classic sitcoms throughout his career, including The Young Ones, The Comic Strip Presents..., Blackadder, Filthy Rich & Catflap, The New Statesman, Bottom and Believe Nothing. Mayall also starred in the comedy films Drop Dead Fred and Guest House Paradiso, and won a Primetime Emmy Award for his voice-over work in The Willows in Winter. His comedic style was described as energetic "post-punk".[1]

    Mayall died suddenly at his home in London on 9 June 2014 at the age of 56. BBC Television director Danny Cohen praised him as a "truly brilliant" comedian with a unique stage presence, whose "fireball creativity" and approach to sitcom had inspired a generation of comedy stars.

    2014 One by One Ernest

    On 9 June 2014, Mayall died at his home in Barnes, Richmond-upon-Thames, London, following a sudden heart attack after a morning jog. He was 56 years old.[54][55]
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: hmm ten psychiatr furt tocil, ze jsme vcas zastavili schizofrenii a jestli bych se tam nedal ubytovat, cemuz jsem se musel smat predstave, ze by to necemu pomohlo :) kdzy jsem mu pak rekl, ze koncim s tema praskama, tak tvrdil, ze to pravdepodobne povede do hospitalizace, ale naopak mi bylo lip

    ale teda uz prvne na nejakym openair festivalu jsem daval nejake houby a nekdy v prubehu noci jdu kamsi smerem od stage a najednou cvak se noc promenila v den.. rano... parilo slunicko a ja si rikam cuze.. tak si rozepinam bundu pac je uz i teplo.. nak mi prijde, ze se mi to nekdy stava ale hlavne na alkaci, ze to nejsou takovy ty klasicky okna... i kdyz asi zas tak ne uplne netypicky pro alkac, ale precejen jako treba jeste vloni mi rikala kamoska barmanka, ze jsem namisto do privolanyho Bolta vlezl do uplne jinyho auta, kde se nejaci lidi zrovna chystali nekam jet.. a ze jsem hodne trval na tom ze "jedem" :D a to byl myslim zrovna zakaz vychazeni.
    ono to zpetne umi byt vtipny, ale je to to znepokojivy..takz odmita platit :) i pokud ma narvanou penezenku prachama.. mozna si vzpomenu na stare zidovske koreny :) jednou prej uz vyhrozovali policii.. zpetne jsem se pak s nima udobril

    trochu jsem odbocil ale docela mi ty ruzny psychofarmaka i ladi do konspiracniho reviru.. a zajima vec (a ja to bral jen rok.. puvodne chtel zkusit AD, pac me rozcilovala prace.. delal jsem webstranky a totalne me sraly prohlizece... sic brat pilulky od iluminatu se nezdalo byt dobry napad) .. ty AP naopak zhorsovaly afektivitu i paranoiu. jakože teprve u AP jsem zažil skutečně lokální paranoiu, do který jsem zatáhl rodiče i kámoše, když jsem byl zkouřenej... dávalo to dokonalý smysl.. než jsem vystřízlivěl ,)
    když jsem to pak řekl psycholožce se smála a že prej "to raději panu psychiatrovi neříkejte, když má o vás takové obavy" :)

    já to bral relativně krátce, ale jedna kámoška, co si nějak kdysi na teku rozjela z pika toxickou psychózu to bere dodnes.. prošla si nějaký detox pobyt a ty první roky, když u mě někdy přespávala, něco povídala ze spánku.. trochu znepokojivé.. nevím možná to někomu může pomoct... já ale prostě nejsem fanda a že je teď z tenounky modelky tlustá koule mi prijde jako z těch méně závažným změn.

    jak jsem ted shlednul tohle video , asi ty biomedikace zapadaji do rozsahlejsiho ramce

    Oficiálně zveřejněný plán NASA pro kontrolu lidstva. Tento dokument by měl vidět každý, uvedla Deborah Tavares | AC24.cz
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/oficialne-zverejneny-plan-nasa-na-zniceni-lidstva-tento-dokument-by-mel-videt-kazdy-uvedla-deborah-tavares/

    https://fas.org/man/eprint/FutureWarfare.ppt

    jinak ta psycholozka byla taky pekny cislo.. nekteri ji tady mozna taky znaji... ohledne NWO mi rikala, ze je to uplne v pohode, pokud neztratim ze zretele svuj osobni pribeh. k 11. zari mela zajimavy poznatek, ze pry mela opakujici se sen o letadlech narazejicich do baraku ci co, ktery se ji zdat prestal toho 2001 v zari ,) a mela i vlastni konspiracni teorie o te fakulte, kde je profesorkou psychologie. blazni asi pritahuji blazny :-) ze prej byla bita za komancu a ze jdou po ni i ted
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam