MATT: Taky je dobré si položit otázku, jestli politici vůbec někdy říkali pravdu. Jestli je odpověď ne, tak člověk nemusí automaticky nějaké špagetové monstrum u hranic znepokojovat.
Já si teda už od BUKu za BUKem všiml, že Bellingcat je jediný zdroj masmédií kolem Ruska, a co si budeme povídat, je to jenom blogísek od bývalého blogera z Holandska, kterej dělal to samý, co děláme tady my. Akorát koukám, že teď se ta sajta pěkně naboptnala, má financování i od EU a tak, takže už to není blogísek ale spíš něco jako infowars.net.
Eliot Ward Higgins (born January 1979),[1] who previously wrote under the pseudonym Brown Moses,is a British citizen journalist and former blogger, known for using open sources and social media for investigations.ČT24 a jiná média nám tedy pak pouštěla Youtube klipy jako důkazy, jak někam jede BUK.. a audio záznam nějakého toho arcipovstalce ruskýho, kde měl oslavovat sestřelení letadla. To nebyly zas zrovna přesvědčivé důkazy.. Prostě konspirační teorie, co si člověk může takhle skládat jako on.
Chceš slyšet audiozáznam Davida Rockefellera, jak při proslovu v CFR děkuje masmédiím, že udržují jeho činnost po celá desetiletí v tajnosti, protože by jinak nemohl dělat to, co dělá? :-)
Trochu mi chybí nějaký David Rockefeller v ruské verzi, nějaký ruský NWO, protože celá ta vize Ruska, že chce obnovit Sovětský svaz stojí na neprokázaných tvrzeních. Co se týče našeho NWO, tak jsou přímo knihy dostupné přímo od zakladatele Al Kaidy atd. "Velká šachovnice". Je nějaký ruský Brzezinski? :)
Jestli kolem Ruska něco takového taky existuje, tak to nějak selhávají média to nějak poskytnout, a místo toho nám říkají, co si Putin myslí, ale raději ani nepouštěj, co on říká. Nevím tedy vůbec, na čem se ta představa ruské invaze do Evropy zakládá. Zrovna Krym je hodně specifická situace, kde mně to spíš vypadá , jak říká Klaus na vynucený tah. A Rusko zřejmě cvičí poblíž, kdyby náhodou se Ukrajina pokusila Krym převzít zpět vojensky. A asi by byli blázni, kdyby takovou eventualitu neuvážili, ne?