• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    ALWA
    ALWA --- ---
    RIVA: Celej svět je tak 10 let hodně divnej. Hyperkorektnost, neoliberalismus, jako by přišel dlouhý temný čas svačiny kolektivní duše (kred. D.Adams). Jakoby člověk nevěděl, co dál. Nejsem politolog, ale myslím, že Ti dobře rozumím a j dnoznacne souhlasím.
    RIVA
    RIVA --- ---
    ALWA: Samozrejme se taky nechci hadat a zasirat tady GORGOvi klub kecama :) Jen bych rad upresnil ze neoliberalismus je podle meho nazoru filosofickou pateri zapadniho sveta. Jedna se umensovani moci narodnich statu ve prospech nadnarodnich firem a neziskovych organizaci, tzv. Stakeholderu. Presne tenhle druh "kapitalismu" tlaci prave ten Harari (filosoficky reprezentant Davosu).

    Ja osobne se priklanim ke skole kapitalismu Franklina D. Roosevelta ci J. F. Kennedyho, kteri se zasazovali o ochranu domaci produkce a budovani infrastruktury, ktera od te doby jenom chatra prave kvuli neoliberalni politice uprednostnovani kratkodobych zisku nad investicemi do budoucnosti.

    Rusaky a UA tady resit nebudu, to je recept na pruser :)
    ALWA
    ALWA --- ---
    RIVA: Nikoho necituju. Ani se nepru. Nevyhnutelnost kapitalismu vidim jako evolucni cestu. Nehajim ji. Ani nepropaguju. Ja si jen o Putinovi myslim, ze je to zamindrakovanej mstivej skret a ze takovy by nemuseli v ramci blaha planety trcet na takovych postech. Podzemni hokejovy hriste, soukromej pristup ze skaly k mori, , regulerne z platu prezidenta. K tomu musis chodit s trochu sklopenou hlavou. IMHO. Neoliberalismus je kolektivni Narcistni zraneni a msta za "neuspech" Evroske Unie. Jsou rozpinavy a neptaj se. Alles IMHO sammozrejme. Ke pri mam daleko. Je mi stejne sympaticky nazor, ze potrebuji pevnou ruku. Kde je Libye p oKaddafim? Zlatej gaus ale infrastruktura.
    RIVA
    RIVA --- ---
    ALWA: 1) Ta nevyhnutelnost kapitalismu, to předpokládám cituješ Yuvala Harariho?
    2) Moderní rusové podle mého názoru kapitalismus chápou a svým vlastním způsobem provozují velice dobře. Co neprovozují je neoliberalismus.
    ALWA
    ALWA --- ---
    GORG: Jenže maji pravdu. Genom bych nechal genomem, ale proč se nezajímají o politiku (Rusové)? Kapitalismus je imho evolučně nevyhnutelný. Proč nejdou se zbytkem světa?
    GORG
    GORG --- ---
    Někteří čeští novináři dokonce nám na Twitteru sdělili, že Rusové nejsou lidé. Že mají něco v genomu, co z nich nedělá lidské bytosti. Když Ukrajinec, kterýmu vybombardovali barák o Rusech řekne, že jsou to zvířata, tak to docela chápu, ale když Češi tady v klidu a bezpečí mluví o genomu Rusů a že to nejsou lidské bytosti, kde je najednou ten soud za výroky porušující zákon? I za menší prohřešky údajně tu stíhají lidi, ale označit celý národ jako zdegenerovaný nebo jinak podřadný je jakoby v pohodě. Ještě je to i obhajované.
    Přitom označit celý národ, že nejsou lidi, je ukázková štvavé podněcování nenávisti - dehumanizační kampaň.

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ze-bych-zaloval-Nemcovou-Radsi-ne-sel-bych-sedet-ja-Michal-Kraft-se-rozjel-jak-nikdy-707978
    Senátorku Němcovou, pana Lukačoviče a pana Černého jste uvedl jako příklady lidí, kteří mají, podle vás, větší práva než vy. Z čeho tak usuzujete?

    Výroky, které jsem zmínil, tedy výroky o zdegenerovaných etnikách, genotypu sviní, či o etnikách, která ctěný autor považuje za zvířata, která se lidem podobají, jsou výroky, které byly zveřejněny na twitterových účtech paní Němcové a pana Lukačoviče, pan Černý pak svoji tezi uvedl v rozhovoru pro iDnes. A protože za uvedené výroky nebyli potrestáni ani oni, ani ti, kteří, v reakci na uvedené výroky veřejně uvedli své vlastní teorie podobného typu, tak mi nezbývá než soudit, že pro tyto občany zákony platí jinak než pro mě, což ostatně potvrdil i Ústavní soud. Jak už jsem uvedl: v textech, za které jsem byl odsouzen, se nic takto expresivního a ani fakticky obdobného neobjevuje.


    https://twitter.com/AlexandrMitrofa/status/1500061262788669442
    Alexandr Mitrofanov
    @AlexandrMitrofa
    K četným soucitným, ale neinformovaným spoluobčanům:
    Chápu vaši snahu vidět ve většinovém obyvatelstvu v Rusku (podotýkám v Rusku, netýká se Rusů venku) své bratry a sestry, kteří jen šlápli vedle a může se to napravit.
    Ne.
    Je to jiná civilizace. Je barbarská. Chce vás zničit.

    Mitrofanov: Rusové kývnou na jakékoliv barbarství. Demokracie u nich nikdy nebude | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://zahranicni.hn.cz/c1-67043490-mitrofanov-rusove-kyvnou-na-jakekoliv-barbarstvi-demokracie-u-nich-nikdy-nebude
    „V gigantickém nelidském Rusku nebude pokus o demokracii nikdy úspěšný. Je to pro ně cizí slovo. Sto let se z ruské společnosti násilím vyndávaly její lepší části a to poslední lepší, co v ní zbylo, teď prchá. Tihle lidé pak mohou fungovat jinak, ale až poté, co ten jed z krve dostanou,“ říká novinář Alexandr Mitrofanov, který se narodil v Sovětském svazu.
    Pavel Novotný
    @PavelNovotnak
    Ta Buča se se mnou táhne celý den a potáhne už furt. Nesnesu jakékoli utrpení dítěte. Člověk bojuje proti předsudkům, ale sám se v jednom definitivně utvrdil.

    Rusko by mělo být zničeno. Bezohledně zničeno. Nebudou jiní. Nikdy se nezmění. Není to Putinem. Mají to v sobě. Sorry.

    Jsou Rusové taky lidi? Nenechme si vnutit Putinův pohled na svět – A2larm
    https://a2larm.cz/2022/03/jsou-rusove-taky-lidi/
    Alexandr Mitrofanov, komentátor Práva, nás na Twitteru blahosklonně poučil, že pokud chceme vidět v Rusech a Ruskách lidi, tak se pleteme. Rusko je prý barbarská civilizace, která nás chce zničit. Jisté je, že pokud nás Putinova válka donutí uvažovat o lidech žijících jinde jako o barbarech, pak nás ve výsledku skutečně zničí.

    naštěstí tohle přecejenom už některým přijde jako silné kafe

    Stydíš se psát o podřadných genech? Vytáhni zeměpis. Za ruskou tyranii ale zima nemůže - VOXPOT
    https://www.voxpot.cz/stydis-se-psat-o-podradnych-genech-vytahni-zemepis-za-ruskou-tyranii-ale-zima-nemuze
    Některé se snaží o solidní analýzu, jiné se nechávají hněvem unášet až k označování Rusů za zvířata.

    Majitel Seznamu Ivo Lukačovič tak na Twitteru píše: „To nejsou lidé. To jsou zvířecí hordy z Asie. Lidem se akorát podobají, když je obléknete do ruských vojenských uniforem.“ Komentátor Alexandr Mitrofanov na stejnou adresu následně přidává, že „nepokládá za lidi bytosti, v nichž zjevně převažují zvířecí prvky.“ Starosta Pavel Novotný v návaznosti na dění v Buči tweetuje, že by Rusko mělo být „bezohledně zničeno,“ protože to, co se děje, není Putinem a nikdy se to nezmění, protože to Rusové „mají v sobě.“

    Zloba vůči agresorovi je pochopitelná, dehumanizace lidí na základě národnosti však patří spíš do repertoáru režimů, jako je ten Putinův.

    ...

    V zajetí školního atlasu
    Plošnou dehumanizaci na základě genetiky, národnosti, barvy nebo jazyka už naštěstí považujeme za nepřípustnou. Zároveň se tu ale vynořuje staronový trend: kde dřív zněly prosté předsudky, objevuje se o něco vědečtěji znějící geografický determinismus. Určující úlohu v chování obyvatelstva podle něj místo třeba genů hrají geografické podmínky konkrétní země.

    Právě o geografický determinismus se opírá komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk ve svém nedělním textu „Zanechte všech nadějí, Rusko nikdy jiné nebude. Je to zákon geografie.“ Volně se v něm odkazuje na knihu Pomsta geografie amerického spisovatele Roberta D. Kaplana.

    Problém geografického determinismu je v tom, že jím lze i bez velkého přemýšlení a bez studia událostí vysvětlit cokoli. Člověk do něj může stejně jako například do rasové teorie vložit libovolné předsudky a tvářit se u toho, že se neopustil hranice vědeckosti. Honzejk takto například o geografický determinismus opřel hned titulní tezi – ať se bude kdokoli jakkoli snažit, Rusko vždy zůstane stejné.

    Ve svém textu cituje i historika Patricka Marche, podle kterého Rusové mají „podřízenou povahu“ vinou toho, že jim „tatarské jařmo“ před pěti stovkami let vštípilo toleranci k tyranii a lhostejnost k obětem. Život obecně má v Rusku proto podle Honzejka nízkou cenu, stejně jako individuální svoboda – což v jeho argumentaci vyplývá z dvousetletého období tatarské nadvlády pět set let nazpátek. Důsledkem je prý bezohlednost ruské armády a jen omezená ochota Rusů protestovat proti válce v sousední zemi.

    Jinde v textu se zase dočteme, že trvalým rysem Rusů je krutost, kterou způsobilo chladné podnebí. V něm podle Honzejka můžeme hledat příčinu ruského bombardování škol a nemocnic. Honzejk už nevysvětluje, proč mají ve stejně chladné Skandinávii nebo Kanadě lidské životy i individuální rozhodování cenu naopak nebývale vysokou.


    Ještě před sto lety by se řeklo, že tyto vlastnosti Rusům vštípilo mísení slovanských a tatarských genů. Tento postoj, který se už dávno ukázal jako nevědecký, je už díkybohu nepřípustný i v českých médiích. Používat s úplně stejným výsledkem geografii nicméně stále můžeme, protože zatím nebyla dostatečně diskreditována silou podobnou hitlerovskému Německu.

    Můžeme si jen přát, aby s dřívějším či pozdějším pádem Putinova režimu padl i tento způsob vysvětlování charakteristik lidí a států. Proč právě s Putinovým režimem? Právě ten má totiž přístupy založené na geografickém determinismu v oblibě. Jako součást geopolitiky jej používá například ultrakonzervativní ideolog Alexandr Dugin, vojenští velitelé jako Valerij Gerasimov a zaznívá i přímo z úst Vladimira Putina.

    ..

    Tyhle hlášky o zvířatech si vybavuju zejména z doby, když se v médiích objevovaly zprávy z Buče, kde přitom doteď moc nevíme, co se tam vlastně stalo.Ale ta emoce, co to umí v lidech vybičovat... a potřebujou to nějak uvolnit nějakým silným vyjádřením.. je asi důvod, proč volí tak silná slova. Oni si předpokládám reálně nemyslí, že Rusové nejsou lidské bytosti, ale tak nějak v nich sílí odpor k Rusku a všemu ruskému.

    Ten Černý se pro ten iDnes.cz vyjádřil taky, že je proti koncertům ruských kapel. Že ty odmítají provozovat. Ne že by prý měli něco proti těm ruským hudebníkům, ale že by pak na takový koncert zřejmě přišli i proputinovští Rusové.

    Jakože národy mají asi svoje charakteristické tendence dané kulturou, minulostí.. ale takhle si ujíždět až nějaké řeči o krvi, genech, zvířatech a že je nutné je vyhladit.. to je za čarou a kupodivu není stíhané oproti jiným věc, viz. ten Kraft o svém soudu. Opět doklad asymetrie.

    Takové hlášky můžou být myšlené s nadsázkou, ale dehumanizují nepřítele.. to vždy vedlok tragédiím. Hlavně pokud se někdo pokouší národy charakterizovat rádoby vědecky. O tom byl žejo nacismus a eugenika obecně. Že jsou Rusové nějací kvůli chladnějšímu počasí může člověk plácnout někde v hospodě, ale vydávat to za nějaká moudra na internetu vyznívá dost hloupě. A tam už je reálné riziko podněcování nenávisti ke skupině obyvatel.
    GORG
    GORG --- ---
    Rusove obvinuji Ukrajince, ze pouzivaji civilisty jako lidske stity.
    Ukrajinci obvinuji Rusy, ze pouzivaji civilisty jako lidske stity.

    Dve velmi podobna tvrzeni, aby cert vyznal, co kdo vlastne dela.... kde je videt ohromna asymetrie, jak se na Zapade a u nas s takovou informaci pracuje

    Ukrajinské děti byly u Kyjeva používány jako "lidské štíty", tvrdí svědci | 2. 4. 2022 | Britské listy
    https://blisty.cz/art/107668-ukrajinske-deti-byly-u-kyjeva-pouzivany-jako-lidske-stity-tvrdi-svedci.html
    Děsivá svědectví vypovídají o tom, že ruští vojáci umisťují děti na tanky, aby chránily jejich vozidla při přesunu.

    Ukrajina obvinila Rusko, že při přeskupování svých sil používá děti jako "lidské štíty".

    ...

    Ukrajinská generální prokuratura dává dohromady spis se svědectvími o tom, že Rusové při ústupu z okolí ukrajinského hlavního města a dalších míst využívají místní děti k tomu, aby se vyhnuli palbě.

    Kočárky s nemluvňaty byly údajně umístěny před tanky ve vesnici Nový Bykiv, poblíž obklíčeného města Černihiv, 160 km severně od Kyjeva.

    Dále říkají svědci, že v řadě ohnisek konfliktu po celé zemi byly děti brány jako rukojmí, aby se zajistilo, že místní obyvatelé nepředají ukrajinským silám souřadnice pohybu nepřítele.

    "Případy využívání dětí jako lidských štítů jsou zaznamenány v Sumské, Kyjevské, Černihovské a Záporožské oblasti [regionu]," uvedla ukrajinská ombudsmanka pro lidská práva Ljudmila Denisová.

    Plukovník Oleksandr Motuzyanyk, mluvčí ukrajinského ministerstva obrany, uvedl, že případy vyšetřuje ukrajinská generální prokuratura. Uvedl, že: "Nepřátelé používají ukrajinské děti jako živý štít při přesunu svých konvojů, při přesunu svých vozidel.

    "Ruští vojáci používali ukrajinské děti jako rukojmí, dávají je na svá nákladní auta. Dělají to, aby ochránili svá vozidla při přesunu.

    clanek zrejme cerpa odtud

    Ukrainian children used as ‘human shields’ near Kyiv, say witness reports | Ukraine | The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2022/apr/02/ukrainian-children-used-as-human-shields-near-kyiv-say-witness-reports

    kdyz jsem zkusil vygooglovat, na cem ta tvrzeni stoji, cele je to zjevne jen o tvrzeni vojenske rozvedky ministerstva obrany UA

    Enemy uses Ukrainian children as a human shield when moving their convoys
    https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3445644-enemy-uses-ukrainian-children-as-a-human-shield-when-moving-their-convoys.html
    Russian troops are using Ukrainian children as human shields when relocating their military convoys.
    That’s according to the Directorate General of Intelligence of the Ministry of Defense of Ukraine, Ukrinform reports.

    "There are many cases where the invaders use Ukrainian children as a human shield. According to locals in the village of Novy Bykiv (Chernihiv Region), Russian soldiers took local children hostage and put them in their trucks. The purpose of these actions is to ensure safety for a military convoy during relocation," the statement reads.

    In addition, according to intelligence, the enemy uses children as hostages – to ensure that locals will not give out the coordinates of relocations to Ukrainian defenders.

    Cases of children being used as cover have been recorded in Sumy, Kyiv, Chernihiv, and Zaporizhia regions.

    Články v médiích jsou napsané fatalistickým způsobem vyznívajícím, že snad novináři mluvili s nějakými svědky, ale ve skutečnosti to stojí jen na vyjádření té vojenské rozvědky.
    Jak řekl Šándor, když se něco tajná služba rozhodne zveřejnit médiím, vždy je za tím nějaký zpravodajský cíl, a že by byl opatrný takovým informacím důvěřovat.

    Přesto tyhle informace byly brány jako hotová věc. Není je potřeba ověřovat. A naopak, když něco podobného tvrdí RuSSáci, je to brané za absurdní komické tvrzení, které nelze nejenže brát v úvahu, ale dokonce ani připustit takovou možnost.

    Tohle mi nepřijde jen u téhle věci ale obecně, jak je tendence hned skákat k závěrům, když se objeví nějaká zpráva, která vlastně nemá pořádně žádné zdroje. Ono je i pak zpětně jedno, jak to vlastně bylo... zpráva už se zachytí v povědomí jako hotová věc.

    Mě napadá třeba... pokud Rusové systematicky používali děti jako živé štíty a umisťovali je takhle viditelně na tanky a náklaďáky... neobjevila by se nějaká fotka? Ať už od těch údajných nejmenovaných civilních svědků nebo od ukrajinských vojáků, kteří proto na ně nemohli střílet?

    Nebo aspoň nějaké konkrétní svědectví... dost zpráv se konzumuje prostě pro ten emoční náboj, ale hlouběji se nepátrá.


    V případě Rusů byla opačná obvinění naopak Ukrajinců z používání civilistů na lidské štíty také nedoloženým tvrzením, ale ten asymetrický přístup k tomu samému tvrzení, je zjevný.

    A nakonec se podle zprávy OSN ukazuje, že asi měli Rusové v tomhle pravdu

    Senioři jako lidské štíty. Ukrajinci zaujali pozice a způsobili tragédii - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-seniori-jako-lidske-stity-ukrajinci-zaujali-pozice-a-zpusobili-tragedii-208539

    Také se tam píše, že Ukrajinci unášeli proruské "kolaboranty" včetně různých novinářů, blogerů, a některé i mučili.

    Když člověk nakoukne do komentářů k článku, tak to samozřejmě je obhajováno s tím, že by se nic takového nestalo, kdyby Rusko nezaútočilo na Ukrajinu. Nebo že se možná snažili Ukrajinci seniory v domovu bránit před Rusy.

    Asi se bude hůř tady prokazovat, co se vlastně na Ukrajině děje, ale asymetrický zaujatý přístup myslím jde prokázat krásně.
    ALWA
    ALWA --- ---
    Ve Virech a pandemiii auditku jsem to schytal :)))))
    Covid 19 – Genové pseudovakcíny nejsou řešením - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/ScLys/covid-19--genove-pseudovakciny-nejsou-resenim
    GORG
    GORG --- ---
    leaknute zadani kampane

    "působí na emoce"... to je přesně opět ta chyba ... zas chtějí cílit emoce ne racio.. rozum. asi není čím

    RIVA
    RIVA --- ---
    Evidence of mRNA jabz reverse transcribing onto people's DNA
    https://mobile.twitter.com/P_McCulloughMD/status/1545464447027888130

    Well done fucktards, you just genetically modified yourselves because of a fucking cold 🙄
    RIVA
    RIVA --- ---
    Israel Adesanya at UFC press conference speaks about Ghislaine Maxwell.
    https://youtu.be/SIrWl6tEyIk
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Symbolic Pics of the Month 07/22 | The Vigilant Citizen
    https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-07-22/

    // vyzivne cervencove vydani :)
    GORG
    GORG --- ---
    Georgia Guidestones Blown Up, then Demolished- INSIDE JOB? They Dug For Time Capsule!
    https://www.youtube.com/watch?v=EybJZCJFQ1M
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Sorry, brainfarts včera večer :)

    Quickening je když se k něčemu schyluje a věci začínají nabírat obrátky.

    Quickening - Definition, Meaning & Synonyms | Vocabulary.com
    https://www.vocabulary.com/dictionary/quickening
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: co????
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: A quickening...?
    GORG
    GORG --- ---
    Německo drtí energetická krize. Pár kilometrů od českých hranic je teplá voda jen na příděl - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/nemecko-drti-energeticka-krize-tepla-voda-nekde-jen-na-pridel-zaviraji-se-koupaliste-112432
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    tak nejdřív Georgia stone a teď Abe...
    GORG
    GORG --- ---
    https://youtu.be/bFqtz0BVYzY

    dohledal jsem ho po shlednuti tohodle dost zajimaveho dokumentu, kde vlastne ani profesor Women studies neni schopny definovat prostou otazku "Co je zena?" :)
    Kazdopadne zminujou tam v urcity moment toho Moneyho a je to dost sokujici, co se clovek dovida

    John Money - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/John_Money
    John William Money (8 July 1921 – 7 July 2006) was a New Zealand psychologist, sexologist and author known for his research into sexual identity and biology of gender. He was controversial for his conduct towards vulnerable patients.[citation needed] He was one of the first researchers to publish theories on the influence of societal constructs of gender on individual formation of gender identity. Money introduced the terms gender identity, gender role and sexual orientation and popularised the term paraphilia.[1][2] He spent a considerable amount of his career in the United States.

    A 1997 academic study criticized Money's work in many respects, particularly in regard to the involuntary sex-reassignment of the child David Reimer.[3]

    Money's writing has been translated into many languages and includes around 2,000 articles, books, chapters and reviews. He received around 65 honors, awards and degrees in his lifetime.[1] He was also a patron of many famous New Zealand artists, such as Rita Angus and Theo Schoon.[4]

    ...

    During his professional life, Money was respected as an expert on sexual behavior, especially known for his views that gender was learned rather than innate. However, it was later revealed that his most famous case of David Reimer, born Bruce Reimer, was fundamentally flawed.[23] In 1966, a botched circumcision left eight-month-old Reimer without a penis. Money persuaded the baby's parents that sex reassignment surgery would be in Reimer's best interest. At the age of 22 months, Reimer underwent an orchiectomy, in which his testicles were surgically removed. He was reassigned to be raised as female and his name changed from Bruce to Brenda. Money further recommended hormone treatment, to which the parents agreed. Money then recommended a surgical procedure to create an artificial vagina, which the parents refused. Money published a number of papers reporting the reassignment as successful.

    During subsequent appointments with Reimer and Reimer's twin brother Brian, Money forced the two to rehearse sexual acts, with David playing the bottom role as his brother "[pressed] his crotch against" David's buttocks. Money also forced the two children to strip for "genital inspections", occasionally taking photos. Money justified these criminal acts by claiming that "childhood 'sexual rehearsal play'" was important for a "healthy adult gender identity".[24]

    For several years, Money reported on Reimer's progress as the "John/Joan case", describing apparently successful female gender development and using this case to support the feasibility of sex reassignment and surgical reconstruction even in non-intersex cases. Notes by a former student at Money's laboratory state that, during the yearly follow-up visits, Reimer's parents routinely lied to staff about the success of the procedure.[failed verification] When Money learned about this, he continued to misrepresent the results as a success for decades. By the time this was discovered, the idea of a purely socially constructed gender identity and infant Intersex medical interventions became accepted medical and sociological standard.[25]

    At 14 years old and in extreme psychological agony, Reimer was finally told the truth by his parents. He chose to begin calling himself David, and he underwent surgical procedures to revert the female bodily modifications.[26]

    David Reimer's case came to international attention in 1997 when he told his story to Milton Diamond, an academic sexologist, who persuaded Reimer to allow him to report the outcome in order to dissuade physicians from treating other infants similarly.[27] Soon after, Reimer went public with his story, and John Colapinto published a widely disseminated and influential account in Rolling Stone magazine in December 1997.[28] This was later expanded into The New York Times best-selling biography As Nature Made Him: The Boy Who Was Raised as a Girl (2000),[29] in which Colapinto described how—contrary to Money's reports—when living as Brenda, Reimer did not identify as a girl. He was ostracized and bullied by peers (who dubbed him "cavewoman"),[30][31] and neither frilly dresses[32] nor female hormones made him feel female.

    On 1 July 2002, Brian was found dead from an overdose of antidepressants.
    On 4 May 2004, after suffering years of severe depression, financial instability, and marital troubles,[33] David committed suicide by shooting himself in the head with a sawed-off shotgun at the age of 38. Reimer's parents have stated that Money's methodology was responsible for the deaths of both of their sons.[34]

    Money argued that media response to Diamond's exposé was due to right-wing media bias and "the antifeminist movement." He said his detractors believed "masculinity and femininity are built into the genes so women should get back to the mattress and the kitchen".[35] However, intersex activists also criticized Money, stating that the unreported failure had led to the surgical reassignment of thousands of infants as a matter of policy.[36] Privately, Money was mortified by the case, colleagues said, and as a rule did not discuss it.[37]

    // tenhle clovek stal zjevne u zrodu cele te debaty o genderu (i chirurgicke a hormonalni praxe), ale fascinujici je, jak mu tolerovali nasili, ktere delal na detech. Jednak toho Davida Reimera, kterej si prosel nejakou zmrsenou obrizkou ci co, tak mu nakukali, ze je holka. Nakonec spachal sebevrazdu.

    no a pak tohodle

    Zejmena jeho experimentovani se sexualitou na detech, a to i ve veku kojencu... v tabulce si zapsal, kolik orgasmu se mu u nich podarilo vyvolat podle veku. Do toho vmanipuloval rodice, kteri pak zneuzivali svoje deti.. a u toho koukali na hodinky, aby pocitali jejich orgasmy

    Alfred Kinsey: The Story Behind The Father Of The Sexual Revolution
    https://allthatsinteresting.com/alfred-kinsey-report

    "kontroverze"??


    Alfred Kinsey - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Kinsey
    ...
    The early 2000s saw a renewed interest in Kinsey. In 2003 Theatre of NOTE produced the Steve Morgan Haskell play titled Fucking Wasps which followed Kinsey's life from childhood until death. Matt Sesow's paintings adorned the theater along with David Bickford playing piano live. Written and directed by Steve Morgan Haskell, Fucking Wasps received many accolades, including a Playwriting of the Year nomination from Backstage West. Premiering in 2003, the musical Dr. Sex focuses on the relationship between Kinsey, his wife, and their shared lover Wally Matthews (based on Clyde Martin). The play had a score by Larry Bortniker, a book by Bortniker and Sally Deering, and won seven Jeff Awards. It was produced off-Broadway in 2005. The 2004 biographical film Kinsey, written and directed by Bill Condon, stars Liam Neeson as the scientist and Laura Linney as his wife. In 2004 T. Coraghessan Boyle's novel about Kinsey, The Inner Circle, was published. The following year, PBS produced the documentary Kinsey in cooperation with the Kinsey Institute, which allowed access to many of its files. Mr. Sex, a BBC radio play by Steve Coombes concerning Kinsey and his work, won the 2005 Imison Award.[59]

    In 2012, Kinsey was inducted into the Legacy Walk in Chicago, an outdoor public display which celebrates LGBT history and people.[60]

    In June 2019, Kinsey was one of the inaugural fifty American "pioneers, trailblazers, and heroes" inducted on the National LGBTQ Wall of Honor within the Stonewall National Monument (SNM) in New York City's Stonewall Inn.[61][62] The SNM is the first U.S. national monument dedicated to LGBTQ rights and history,[63] and the wall's unveiling was timed to take place during the 50th anniversary of the Stonewall riots.[64]


    Proste novi nacisti maji proste duhu jako symbol fakt zjevne. A podobne jako nacky nesmime kritizovat. A jeho vedu. Hrdina LGBTQ? I potom, co i jeho vyzkum co se tyce akademickeho pohledu, byl zfalsovany... viz. ty linky... prostitutky prezentoval ve studii jako manzelky atd. A ted ma svuj institut po nem pojmenovany.. cloveka spolupracujiho s pedofily, co nutily deti do sexu i v predskolnim veku. takhle vypada #BelieveScience u me .. nekdo neco takhle vyzkouma, a bere se to za slovo svate. ted uz je doslova a do pismene popirat sexualni jinou identitu deti trestny cin. Chlapi za to jdou do vezeni. Nastesti ne v CR zatim.

    Secret History: Kinsey's Paedophiles | Istoria secreta: Pedofilii lui Kinsey
    https://www.youtube.com/watch?v=W6J7qLv-2hA


    "Sometimes crying and screaming. Especially with the younger children." Alfred Kinsey

    masturboval deti udajne az do 2 mesice .. to jsou nemluvnata.. a hodil si to do tabulky. nevim no.. a nazaklade toho vyvodil dnes uctivanou mantru, ze uz male deti jsou schopne vnimat plne svou sexualitu, a proto jsou schopne se rozhodnout zmenit pohlavi. tenhle dokument jsem radeji jen nakoukl.. na to nemam nervy. ale neco nam to rika o LGBTQ+-. To prece neni o tom, ze by mi vadilo, ze nekdo chce byt jine pohlavi nebo mimozemstan, nebo parni lokomotiva... v tom dokumentu What is woman vystupuje taky preoperovana zena na muze, ktera tam misty i breci, ze ji tohle znicilo zivot... zneuzili jeji nejistotu jako dite propagandou o transgender a nevratnymi zmenami. Proste ta propaganda, arogance.. ta neskonala arogance a nasili, vnucovani vsem, zakony kolem toho vznikajici. Ale asi chapu, proc je to pro nektere ta kritika nepochopitelna... proste je to psychoza.. stejne jako byl komunismus masovou psychozou a jiny rezimy. Kdo to kritizuje, je spolecensky nepritel, a jsou snahy o jeho osobni likvidaci. Obvinuji je z transfobie apod. nebo rusofilstvi, napric tematy.. Ten dokument What is woman je na jednu stranu komickej ale i dost desivej.. tohle neni jen nejaka vlnka. V USA uz je to imho dokonceny pochod institucemi.

    Ani neni divu, ze Kinsey spolupracoval i byvaly nacistou, ktery behem 2. svetove valky zneuzival deti.


    related

    Tucker: This is an intimidation campaign against 'Libs of TikTok'
    https://www.youtube.com/watch?v=q-nMlMU48wI


    https://www.washingtonpost.com/technology/2022/04/19/libs-of-tiktok-right-wing-media/

    Elon Musk defends 'Libs of TikTok' over Twitter death threats
    https://nypost.com/2022/06/14/elon-musk-defends-libs-of-tiktok-over-twitter-death-threats/

    opet jsou videt ty nacisticky praktiky.. opet proste nekdo neunesl.. dokonce media.. ze nekdo jen prepostuje tiktok videa v puvodni podobe. kde vidime, ze tihle mladi LGBTQ+- ucitele przni mentalne deti svou propagandou ve tride.

    a stejne argumenty jako mel Money ... Libs of TikTok je prej right wing propaganda machine.
    GORG
    GORG --- ---
    Georgia Guidestones monument is destroyed after explosion
    https://www.nbcnews.com/news/us-news/georgia-monument-called-satanic-gubernatorial-candidate-destroyed-expl-rcna37039
    A Georgia monument that drew curious visitors and was derided by a gubernatorial candidate as satanic was destroyed Wednesday after authorities said someone detonated an explosive device at the site.

    The Georgia Guidestones, a granite monument adorned with a message about the conservation of humanity, was demolished for safety reasons after the 4 a.m. explosion in Elbert County, the Georgia Bureau of Investigation said in a statement.

    The agency released surveillance video showing the explosion and a silver sedan leaving the scene shortly after the detonation.

    No motive has been identified and the agency has only said that “unknown individuals” detonated the device.

    The monument — dubbed “America’s Stonehenge” — stood at 19 feet and contained a 10-part message in 12 languages, according to the tourism site Explore Georgia.

    Image: Law enforcement officials walk around the damaged Georgia Guidestones monument near Elberton, Ga., on July 6, 2022.
    Law enforcement officials walk around the damaged Georgia Guidestones monument near Elberton, Ga., on July 6, 2022.Rose Scoggins / The Elberton Star via AP
    Christopher Kubas, executive vice president of the Elberton Granite Association, which helped maintain the site, said that it drew more than 20,000 visitors annually, NBC affiliate WYFF of Greenville, South Carolina, reported.

    The message called for keeping the earth's population under 500 million "in perpetual balance with nature," a "living new language" and to "guide reproduction wisely," among other things, according to the Elbert County Chamber of Commerce.

    An account of the site's origins on the chamber's website says that it was funded by an anonymous "small group of loyal Americans who believe in God" and lived outside of Georgia.

    The group wanted to leave a message for future generations, according to the account.

    Speaking Wednesday, Kubas said that some found the message offensive and that the monument had previously been spray painted, WYFF reported.

    A former gubernatorial candidate, Republican Kandiss Taylor, had pledged to turn the monument "to dust" were she to have been elected. Taylor placed third in the state's May 24 primary after winning 3.4 percent of the vote.

    In a video Wednesday, she said she believed God had struck down the monument, which she referred to in a tweet as "Satanic Guidestones."

    "Until I see a video that shows me anything but what looked like lightning or the hand of God moving on a situation, I'm going to believe it was God," she said. "If it was vandalism, then there's cameras everywhere."

    “Those people should be brought to justice,” she said, adding that she didn’t support demolishing the structure via means “outside of our legal system.”

    The monument was located in Elbert County, in the northeastern part of Georgia across the Savannah River from South Carolina.



    https://edition.cnn.com/2022/07/07/us/georgia-guidestones-explosion/index.html
    For safety reasons, the structure has been "completely demolished," the GBI said.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam