• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    cryptogon.com » Did Humankind Just Have It’s Genome Poisoned?
    https://www.cryptogon.com/?p=64382
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAJJAK: to chapu, ale je pokryt a pokryt. to, kolik ceho koupej a kdy to prodaj, maji imho furt pod kontrolou. KAJJAK: je zajimavej argument. ale to, ze koupili gamestop neznamena, ze nenakoupili i nejakou obskurni malou spolecnost. muzes rict s jistotou, ze jsou vazany jednostranne jen na nakup podle indexu? i co se týče objemů? musí přece mít dostatečně velkej wiggle room pro svý hospodaření.
    GORG
    GORG --- ---
    Covid pandemic: Kids struggle with writing and speech, says UK study
    https://www.cnbc.com/2022/04/04/uk-study-kids-struggle-with-writing-and-speech-after-the-pandemic.html
    Kids continue to struggle with basic skills such as writing and speaking in the wake of the Covid-19 pandemic, a new study by the U.K. government’s education authority has found.

    These were among the findings of a series of reports published on Monday by Ofsted, which were based on evidence from around 280 inspections of educational institutions across different age groups, as well as focus groups with the government department’s inspectors.

    In the “early years” group, Ofsted found that education providers had noted delays in young children’s development of speech and language. Some providers also found that babies had struggled to respond to basic facial expressions, which they said could be due to reduced social interaction amid the coronavirus pandemic and associated lockdowns.

    In addition, some education providers highlighted the fact that kids lacked confidence in group activities, while toddlers and pre-schoolers needed help in learning to share and take turns.

    Providers also noticed how the pandemic had affected young children’s physical development, such as a delay in babies learning to crawl and walk. Some reported that children had regressed in their independence and self-care skills, prompting providers to spend longer with kids on physical activities, in order to help develop gross motor skills.

    Meanwhile, school-aged children were found to have gaps in math, phonics and “writing stamina,” though educators said that, compared with the previous semester, gaps in knowledge were closing.

    As was the case in many countries around the world, the Covid-19 pandemic forced U.K. schools to close to the vast majority of children, meaning many were educated at home during the country’s lockdowns.

    School children’s mental health also remained a concern, with educators noticing lower levels of resilience and confidence, as well as increased anxiety, among students.

    In fact, the part of the report that focused on this particular age group said some schools had noticed that the pandemic had affected the subjects that students choose to study ahead of high school and pre-college exams, known as GSCEs and A Levels respectively.

    For example, a few schools noticed that fewer students were choosing to study all of the main sciences — biology, chemistry and physics. And one educator believed that fewer students were choosing to study another language because they suffered from lower confidence following lockdowns.

    Schools also noticed how the pandemic had affected students’ technology skills. “For example, one school noted that pupils were only comfortable using touch-screen devices, so they have addressed this by focusing on using desktop computers,” the report said.

    Ofsted Chief Inspector Amanda Spielman said that while progress had been made with efforts to help children catch-up on what they had missed, it was “clear that the pandemic has created some lingering challenges.”

    “I’m particularly worried about younger children’s development, which, if left unaddressed, could potentially cause problems for primary schools down the line,” she said.
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Tohle jsou jen US data myslim. Ke dnesku 784,110,065 davek .
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: ano, to se halt stává, když rozdistribuuješ 12 miliard plus dávek. Je to furt jedna domnělá smrt na 400.000 dávek, reálně po očištění o errory někde v řádu 1:1.000.000.
    RIVA
    RIVA --- ---
    COVID Vaccine Data - OpenVAERS
    https://www.openvaers.com/covid-data

    If you’ve not checked VAERS recently, you’re in for an unpleasant shock. Just dreadful. Please do share. It’s NOT misinformation, but government data.
    GORG
    GORG --- ---
    ECCO John C Lilly and the Solid State Entity A Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=6dV-ZYCh3eU
    GORG
    GORG --- ---
    ona cela ta vec s Lambdou mozna nema az tak dimenzi.. je to vedome nebo ne..
    jednak ono to je treba jedno... proste vas bude v nemocnici osetrovat takovej nejakej syntetik.. a vice se do zainstaluje do frameworku vlady, kdy se postupne vice a vice rozhodovani presune na AI.
    nejprve v radach nedostatkovych sester v nemocnicich po vladni OS, co bude rozhodovat o vsem.

    ale uz je to vedomy nebo ne, lidi tomu budou stejne verit, ze je. nakonec Sofie dostala oficialni obcanstvi Saudske Arabie.

    Elysium Official Extended Trailer (2013) - Matt Damon Sci-Fi Movie HD
    https://www.youtube.com/watch?v=vSAS79fBVxs
    GORG
    GORG --- ---
    REVEALED!! THE UNBELIEVABLE 'HIDDEN TRUTH' OF AI SENTIENCE & THE SINGULARITY
    https://www.youtube.com/watch?v=gJdvf5B_Tt4


    Robot Sophia talking to her older brother Han
    https://www.youtube.com/watch?v=titmXPw_Gic


    jeste je konspiracni teorie, ze za ted hodne vecma stoji AI.. umela inteligence... ne ta, kterou vytvarime.. ale ta, ktera chce byt vytvarena...

    neco pred cim varoval John C. Lilly pred desitky let z jeho vyzkumu na ketaminu. Kdyz se jeste nevedelo, ze ketamin je jen pro kone. :)

    Ten tvrdil, a je fakt, ze ten vecer skoncil v blazinci, a pustili ho, az kdyz ketamin vyprchal.... ale mluvil o jakemsi spiknuti pevnych bytosti... zkousel volat prezidentovi, ale misto telefonatu ho prepojili do blazince, ale napadlo me, ze mohl mluvit o AI.

    precejen... pokud je umeligence mozna, tak uz existuje.. nekde ve Vesmiru...

    a jak tam ten Hans rika, ze "Vesmir uz nebude znovu znicen". .. Co tim myslel? Ze uz nas tentokrat nevyhladej? :-) Vsechny organicke bytosti.. nebo nezotrocej

    V tomhle smeru si rikam, ze je vhodny uvazit fakt, ze pokud tohle muze existovat, tak uz to nekde davno existuje. A muze mit svoje plany.

    Cele NWO muze byt plan umele inteligence, bytosti neschopnych emoci, dravcu, anorganickych bytosti... co si na to zmanipulovali lidi, aby jim to zaridili technicky. Invaze, kterou "nikdo" necekal :)

    Na druhou stranu mam trochu pochyby, ze vsechny ty videa se Sophii a timhle dickem jsou nejak nekde na pozadi naskriptovany.. pres nejaky motion capturing nebo nampaovat na xbox controller... nafejkovat by to slo.. nekde ve skrytu... protoze mi prijde, ze tohle fakt uz vypada, ze jsou skutecny vedomy AI.

    Faktem je, ze i celkem uznavany vozickar Hawking v oblasti fyziky, tohle ataky povazoval za hrozbu, jak asi kazdy dobre vi.

    Stephen Hawking warned about the perils of artificial intelligence – yet AI gave him a voice
    https://theconversation.com/stephen-hawking-warned-about-the-perils-of-artificial-intelligence-yet-ai-gave-him-a-voice-93416

    https://www.washingtonpost.com/technology/2022/06/11/google-ai-lamda-blake-lemoine/
    GORG
    GORG --- ---
    Ale ocenuju, ze KAJJAK poklidne argumentuje svuj pohled... to se tak casto nevidi.
    bez urazek do ruskych svabu, co ani nedokoncili materskou skolu :-)

    https://www.krajskelisty.cz/praha/27480-jaka-je-definice-proruskeho-svaba-pane-ministre-komentar-stepana-chaba.htm
    „S bojem proti terorismu, extremismu a kybernetické kriminalitě to myslíme vážně. Jsem rád, že policie připravila vznik nové elitní jednotky, která se těmhle velmi aktuálním hrozbám bude naplno věnovat. Což se nebude líbit extremistům, teroristům a různým proruským švábům, na které si právě tahle jednotka bude chtít posvítit. Vznik jednotky je výsledkem dvouleté práce policistů a státních zástupců v rámci skupiny REFORMA,“ napsal ministr na Twitteru a ideologické zanícení z něho doslova kapalo.
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: Vida, kapitalistu :-)

    Tak ono je to chytry. Sic teda vnimam chytrost a moudrost jako odlisne pojmy..

    Takze jestli te chapu spravne...

    -- akcionar nemuze ovlivnit chod firmy? Protoze by to bylo "Orbanovisticke"?

    -- Ale stat muze zabavit nemovitost, na kterou clovek treba celej zivot setril, aby tam ubytoval najemniky?

    Ad Vanguard a BlackRock... jo to je docela dobry point.... ale at the end of the day.. oni vlastni vetsinu akcii.. nevim, jestli to znamena neco spikleneckeho vjejich pripade, ale faktem zustava , ze vlastni vetsinu vseho.

    Abych se vratil k overitelnym faktum, ze jen tak nefabuluju (jak rikam.. ja se v tomhle zas tolik neorientuju.. ale vsechno kazda vec, co nachazim, potvrzuje moje slova)

    Co je akcie | Investice.cz
    https://www.investice.cz/co-je-akcie/
    Akcie jsou cenné papíry vydávané akciovými společnostmi, které tak získávají kapitál pro své podnikání. Za to akcionáři (držitelé akcií) získávají právo na pravidelnou výplatu dividendy (podíl na zisku společnosti) a právo hlasovat na valné hromadě a podílet se tak na chodu firmy (volba představenstva, dozorčí rady aj.).

    ČR má v ČEZ 70% vlastnický podíl. A nemůže ovlivnit chod firmy? To mi spíš přijde jako v Rusku ne Maďarsku :-) Hlavně vůči definici výše.



    ad Orbán našel jsem si tedy sám, o čem točíš, když nechceš být konkrétní

    Orbán chce změnit paušální daň a maďarští živnostníci vyrazili do ulic - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-orban-chce-zmenit-pausalni-dan-a-madarsti-zivnostnici-vyrazili-do-ulic-209096

    Farmáři v Nizozemsku nechtějí snižovat emise, policie střílela po traktorech - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-farmari-v-nizozemsku-nechteji-snizovat-emise-policie-strilela-po-traktorech-208418
    GORG
    GORG --- ---
    "Totalitarianism has abolished freedom of thought to an extent unheard of in any previous age.
    And it is important to realise that its control of thought is not only negative, but positive.
    It not only forbids you to express - even to think - certain thoughts but it dictates what you shall think, it creates an
    ideology for you, it tries to govern your emotional life as well as setting up a code of conduct."

    ---George Orwell
    RIVA
    RIVA --- ---
    "Climate Change" - The Movement Ep. 2 by Thierry Baudet
    https://youtu.be/gCKmcfUov1k
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Mrkknete treba na kauzu gamestop, umele navysena cena akcie pomoci internetoveho fora a svete div se kdo ji nakupoval, vanguard a blackrock, proste proto ze museli kupovat index kvuli etfkum... I kdyz vsichni vedeli ze ta akcie nikdy zadnou dividendu neponese a je bezcenna
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AIM_FREEMAN: ne, oni nakupuji tak, aby pokryli cely index, tedy vse na akciovem trhu aby meli v etfku podle jeho vahy vuci celku... Tedy koupi i akcii ktera nema dle fundamentalni analyzy dobrou cenu, proste proto ze takovy ukol mu dal investor
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    A to nemluvim o dani na uspesne firmy. Jako investor a firma co chce zamestnat nove zamestnance bych se madarsku obloukem vyhnul. Vy byste orbanovi asi na rozdil od fajn chlapa fialy tleskali, pro mne je to jen dalsi populista v rade, sme jimi ted obklopeni, matovic a spol by taky jen rozdavali prachy chudine bez ohledu na nasledky.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Populiatu uzsme tu meli pred fialou a byly z toho obri statni dluhy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: pokud se chces zajistit proti vysoke cene elektriny, neni nic jednodussiho nez si ten cez taky koupit... V tom je ta logika, choval sem se racionalne, chtel sem se pojistit proti rustu cen energii, nakoupil sem si cez. Nevidim duvod, proc by mi majoritni akcionar mel tuto investici hatit... Koupit a zajistit se proti rustu cen energii si to mohl kazdy, prece nebudem chytre lidi trestat za to ze jsou chytri, jen proto, ze zacnou hloupi lide plakat... To bychom to jako stat dotahli leda tak do madarska s populistickym orbanem, kde uz prakticky zivnostniky trestaji za to, ze si sve penize spravuji chytre sami a nespolehaji na statni aparat a natazenou ruku
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: nejsem teda expert tolik na financni veci, ale z logiky veci , kdyz entita X vlastni Y akcii, tak je vlastni ta entita X,... ne banda fans, co k tomu prihodili svoje prachy ke zhodnoceni :)

    mozna se pletu, ale pokud investujes do fondu ETF, tak nemas ty akcie jako takove... mas podil na fondu. nic vic nic min... oni realne koupi ty akcie ... zprostredkovane. a posilaji ti z toho podil na vynosech z dividendu

    nevidim duvod se za to na ne zlobit.. just saying, ze Vanguard a BlackRock najdes jako majoritniho vlastnika u skoro vseho ,)
    pokud nekdo obchoduje s timhle, tak mozna logicky bude mit zaroven majoritni podil ve vsem.... to je asi, co chces rict.... ale imho nic nemeni na veci, ze on pak vlastni hlavni podil na firme... tzv. shareholders. Tj. to co ted dle premiera Fialy hraje roli, proc si kupujeme zpet svoji elektrinu... ne kvuli majoritnim vlastnikum ale kvuli minotirtnim dokonce... kde majoritnim vlastnikem je stat... takze tady to pan Fiala, zda se, naopak uplne otocil, ze jako, jak rekl, ze vlastnistvi akcii je pry pravo nejsvatejsi, ktereho se oni jako ODS nedotknout ani atomovou regulacni tyci...

    proto prichazi Great reset... kde dle jejich slov maji zmenit shareholders na stakeholders.... zmenit tradicni rozhodovaci pravomoce akcionaru.
    ale to uz je zcela nova pohadka.... do te doby ale zjevne rozhoduji akcionari... a jestli k tomu BlackRock prisel jako slepej k houslim, ma faktickou rozhodovaci pravomoc od vsech blbcu, co mu dali na to prachy, ne?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAJJAK: no dobře, spousta lidí jim dá peníze a oni pak nakupují. ale to přece není vše. nakupují tak, aby zhodnocovali vklady, to samo o sobě může být problematické pokud podporují firmy, které se vyhýbají regulacím a externalizují náklady do plundrování zdrojů a ničení životního prostředí etc. .. to je ale triviální (a těžko řešitelný) problém kapitalismu, stejně jako nevyhnutelná eskalace koncentrace kapitálu. kde se zastaví? .. ale to pořád není vše. pomocí přesunů tak velkého kapitálu mohou způsobit pohyby na trzích do značné míry ad lib.
    pokud mají řídící balík akcií v některých korporacích, mají své lidi ve správních radách těch společností. to je opět neoddiskutovatelný vliv na to co se kde a jak dělá a kdo bude a kdo nebude úspěšný. s rozsahem jejich vlivu to může být docela zábavnej pinčes.
    tzn. ty prachy co lidé vložili jsou nástrojem skutečné moci, která je řízena dle vůle řídících orgánů a vlastníků té společnosti..a její vlastnická struktura je ve vrcholech netransparentní. a i kdyby nakonec byla .. mají k dispozici pokročilou AI, velkou moc a bezpochyby mají i agendu, která prosazuje úplně jiné zájmy, než "pouhý nákup ETF, protože to po nich lidi chtějí". kdo jim v tom vlastně může bránit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam