• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    no vida, jsem rad ze nejsem sam, kdo mu tady trochu tu povest dava do rovnovahy :-) jinak co pise QUBASS mohu jen podepsat.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Mně rovněž zvučil několikrát akce, co jsem pořádal a v poměru cena/kvalita jsem byl vždy spokojen, nikdy se nevylil, dokonce dělal záznamy z koncertu a zadarmo je rozdával, jednou přijel do klubu omylem o den dřív, když byl zrovna filmový klub a když už tam byl, tak jim nazvučil film a žádný prachy navíc nechtěl. Byl jsem na dost koncertech co zvučil, některé stály dost za hovno, jiné ne, ožralý jsem ho nikdy při zvučení neviděl, většinou až potom, ale zrovna ho nehlídám. Rovněž mám zkušenost že je nanejvýš vstřícný a pro vše se "nadchne". Ale tím nechci říkat, že to co se zde říká není pravda, jen předávám moji zkušenost a já poslední koncert s Kocíkem dělal asi před 6 lety a od té doby už jen chodím na akce, které občas zvučí, někdy jsem se zvukem spokojen někdy ne, ono to dost záleží i na samotné kapele, na prostoru atp.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    vzpomínám si, že sem jednou potřeboval nutně pučit crossover, nebo tak něco, tak mu volám a on, že mě ho klidně pučí, ale musím pro něj přijet do fakultky, že tam má auto a potřebuje odvést věci a sebe, protože pil :o) (zvučil půlení mediků, nebo jak se tomu říká)
    kazašskému popfolkmetalu sem se ve favoritu taky nevyhnul a obdařen historkami o balalajkách a elektrických lokomotivách sem pak vesele kráčel domů i s crossem
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Kocik by mel kandidovat v pristich komunalnich volbach, zvitezit a stat se Primatorem.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    kocík mě už několikrát pomohl, je to hodnej a vstřícnej člověk...dokáže toho spoustu opravit (navíc ho to baví, nebo mě to tak připadá) a několikrát mě naprosto grátis pučil pár věcí do PA...pravda je, že chlastá, ale aspoň to není suchar a dá se s ním pokecat
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    ano a nemluve o cene, nekteri nevedi co uz by si za to rekli... jinak ZDN58- to byl Honza Juricek, to je docela rutiner nahodou bych rek, zvuci i profi kapely, symfonak... asi nemel den :/
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    zas je to nejlevnejsi zvukar siroko daleko, myslim ze mnoho akci by bez nej zustalo nenazvucenych (a "radsi nic nez kocika" moc neberu ;)). holt ty ostatni veci (chlast, rezavej zvuk z PA) k tomu za ty prachy patrej. sleduju ale za nekolik let mirny pokrok, jak v chlastu tak ve zvuku :) me osobne vzdycky v ramci svych moznosti pomohl. a jsou tu horsi zvukari, treba ten mamlas ktery nas vloni zvucil na divadelnaku. to radsi kocika leziciho pod pultem nez tamtoho fotbalistu.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: to není nasranost, to je pouhé jednoduché konstatování :)
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: hm, tak takhle nadratovanyho jsem ho teda (nastesti) nezazil. nicmene v tomto pripade samozrejme chapu tvoji nasranost, k tomu neni co dodat.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: mám opačné zkušenosti- zvuk šílený a navíc přemrštěný. taky díky němu jsme několika při akcích museli přemlouvat policajty a chodit se omlouvat sousedům, pže přes několikeré upozornění pouštěl hudbu nahlas po 22.hodině a nejlíp přes naši puštěnou! menší aparaturu, která hluk nenadělá. navíc se kymácí vožralej a haleká jak kokot a na každý druhý akci usne na pultu s lahváčem v ruce. "kazí vzhled"- toť už pouze poslední kapka
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    DARTHFADER: no jasny, ja jsem jenom uvedl svoji zkusenost s timto panem a ta je naprosto ok. jak je to jinde netusim, ale kdyz si ho bere treba Raduza i na ksefty mimo Central taky to o necem svedci.
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ERIXON: zvukar by IMHO mel snad zvucit vsechno, pokud neni special jen pro kapelu se kterou jezdi ale dela zvukare v nakym prostoru ...
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: co to je kazi vzhled? :-) ja se ho musim trochu zastat, nas (rock revival) nazvucil vzdycky v pohode, preci jen uz to ma zmakly za ty roky a i s celkovym levelem hlasitosti je to ok (nepocitam ulety pri zvukovce, kdy mu to proste neda a kazassky-popfolkmetal tam na plnou savli pustit musi :) ). pocita se i ochota, a vstricnost k zapujcce aparatu jen na zpev pokud hrajeme v mensich prostorach. kez by se takhle slusne a ferove choval kazdy zvukar. tot me zkusenosti z praxe - tedy veskrze pozitivni. no a ze vypada jak skaut ze 60tek je ciste jeho vec- lidi prisli na kapelu ne na zvukare.
    FOXY
    FOXY --- ---
    RESTINPEACE: já teda upřímně říkám, že Kocík by zvučit neměl vůbec. a kazí vzhled
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: narazis na to, ze by Kocik mel zacit poradne hulit? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE|34328941: Kez by pravidlo "kvalitni skunk => kvalitni zvuk" platilo obecne :-)
    MENU
    MENU --- ---
    restinpeace: 17.11. bude otevřen bar v patře hl. budovy (kompletní sortiment) před i po produkci (after party)
    foxy: lístky snad budou i na místě ovšem nelze garantovat množství
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: zvukar totiz pred koncertem kouril ty skunky, co tam pak vonely u vchodu do salu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam