MATHEA: v tomhle směru sem docela vzdělanej...
Knihomol je příjemná restaurace, ale po obměně jídelního lístku (asi před 4 měsíci) se těžko vybírá jídlo, který by splnilo očekávání převládájí těstoviny, noky atp. pořádný kus masa nedoporučuju objednávat zde. Cana za jídlo +/- do kila
Hrad...od doby co se změnil majitel a je tam komplet nová obsluha, tak hrůza největší...tudle hospodu mám pod prdelí a chodim tam na pivo (špička) ale jídlo a obsluha je příšerná. byl sem tam v pátek a objednávka zněla tatarák, česnečku a šopák a čekal sem 45 minut (v hospodě bylo 10 lidí a 4 měli objednané jídlo předemnou) a o topinky k tataráků sem musel poprosit extra a navíc jedna z nich byla udělaná jenom z jedný strany - fail !!! ale meníčka tam sou v klidu, česká kuchyně, občas mívaj exotičtější masa (v neděli byla konina) cena +/- 80 vočí
Černý kůň - zase nový majitel, plánuje se tam velká rekonstrukce, ale za současnýho stavu, kdy i přinést meníčko jim trvá 40 minut a jídlo není nic extra a nechají si za něj zaplatit 80 vočí...hrůza
Sportbar - stejnej majitel jako černý kůň a tady sem byl jenom jednou na zahrádce, ale už nikdy v životě !!! víc radši psát nebudu.
Mexita - menší restaurace ve sklepě, podle názvu je to mexicko-italská restaurace a za sebe dávám deset z deseti. Kuchař je kámoš a je svolnej udělat cokoliv. Takže když si nevyberete z jídeláku a nebo bude konkrétní přání např. jak upravit maso, tak vždy, ochotně vše udělá k naprostý spokojenosti. cena jídla tak 150,- Kč
Staročeská (vedle mexity) - nikdy sem nebyl, ale z vyprávění kamarádů je tam poměr cena/množství/chuť dost nepříznivá. Ale vaří tam moje bejvalá sousedka a nevěřim, že by jídlo bylo vyloženě špatný.
Čínská restaurace na náměstí - nebudu říkat nic...nejsem příznivce této kuchyně.
Pod radnicí (nebo pod věží, nemůžu si vzpomenout) - příjemná obsluha (servírka měla veliké prsa!!) cena tak 120 korun, ale jídlo neurazí, ale ani nijak nenadchne, ale mám z toho dojem takové tiché restaurace, kam moc lidí nechodí
Okresní dům - je to u grandu směrem k muzeu. Ještě sem tam nebyl, ale dva týdny tam vaří můj dobrej kámoš a podle meníček se to rísuje jako trochu snobská restaurace (meníčka od 99,- do 119,-). I tak nějak to tam vypadá. Pokaždý když jdu kolem tak je tam prázdno
Duran je stará klasika...deset z deseti, tady se nedá nic vytknout. Leda to, že není v centru (a i to je myslim nakonec výhoda)
Potrefená husa - všechno tam musí být perfektní, pivo, jídlo. Maj tam na to pravidla (vedoucí tam dělá jak jinak než kamarád), ale osobně mě tam pivo nechutná, a jídla tam sou na mě takový nicneříkající. Nedokážu si kloudně vybrat. Ale maj tam nejlepší naloženej hermelín co sem zatím v HK měl. cena jídel tak 120 vočí
U Lva - moc tam nechodím, ale jídlo sem tam dával třikrát a pokaždý s výhradama. Tatarák mě přinesli jenom s vajíčkem, cibulí, pepřem, solí a červenou paprikou...o zbytek sem musel prosit až v kuchyni (servírka nechápala co chci), pivo je tam dobrý.
U ferdinanda - je to vedle schodiště na náměstí, dřív fortna. Na mě né moc dobře působící restaurace (chodil sem tam jako mladej soploš na pivo), ceny za jídla +/- 100 kč, ale jídlo chutnalo.
Inflagranti - příjemná restaurace s příjemnou obsluhou. Krásný prostředí. Tady doporučuju si dát maso !!! Mají krásný způsob servírování, např. medailonky napíchnuté na jehle, která visí na jakési šibenici a pod ní kalíšek s alkoholem, který před vámi zapálí a koukáte jak se ta panenka dodělává před váma. Sem mě maminka vzala když sem udělal maturitu :o) cena jídel tak 150,- Kč, ale opravdu to stojí za to.
napadá mě ještě víc hospod a restaurací, ale nebudu to tady zasírat...