• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANNIKA: já nejradši hupsnu u Tyla do Labe cestou z hospody, to je luxus
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ANNIKA: nejčastěji právě ten Opaťák, občas ale i Stříbrňák (jestli se tomu tak vůbec říká)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MATHEA: Tak on v tomhle vedru byl myslím i ten rozdíl 4 dnů docela velký... :o) Taky záleží jaký písák - třeba Borovinka je teplá v okolí nejdřív - ale na mě moc špinavá.

Kam se ještě kolem HK chodíte koupat?
    FRETI
    FRETI --- ---
    hojte, hej omlouvám se všem, vím, že se to sem asi moc nehodí, ale stále sháníme bydlení pro tuto psí slečnu, momentálně je u žamberka, tak mě napadlo, jestli byste neporadili, kde info šířit a mohl by se někdo najít :) díky moc!

MATHEA
    MATHEA --- ---
    ANNIKA: tak to smekam, ja do pisaku vlezla 4 dny zpatky a nemohla se ani nadechnout:))
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Dnes vyzkoušen Opaťák a je v pohodě koupatelný. Jupí! :o)
    HSK
    HSK --- ---
    OLTSKUL: tohle je warm up party , festival je 7.-9.6.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    HSK: uz?
    HSK
    HSK --- ---
    Příští pátek v Hořicích
    Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire
    ACE
    ACE --- ---
    AREX: kampan na otevreni rozsireneho futura
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ahoj, zmenme temu :)
    Neviete nahodou o niecom na carodejky v HK?
    Nasla som zaujimave zatial len toto: http://www.letcarodejnic.cz/
    Vdaka za tipy :)
    AREX
    AREX --- ---
    NINE_OF_NINE: Asi mas recht, domena je na ne zaregistrovana. Tak to mi za to nestoji, abych se o pulnoci hnal na velky namesti :)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AREX: Tipuju ne reklamni kampan jednoho ze zakazniku:
    http://www.proboston.net/ (kokotsky web flash only)
    AREX
    AREX --- ---
    Zdar. Nevite nekdo o co jde ?

http://www.blizkabudoucnost.cz/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ANNIKA: tak ono se nekdy stane, kor u utulkovejch psu, ze tam clovek bojuje se separacni uzkosti, jejimz projevem bohuzel stekani a vyti a kvileni bejva.. nicmene s tim ve vetsine pripadu jde pomerne uspesne neco udelat a co by melo bejt jaksi hodne dulezitym bodem, je obehnuti sousedu s vysvetlenim, omluvou a prosbou o trpelivost. Ale to je jen vsuvka z myho kynologickyho pohledu, nic to nemeni na tom, ze pak je spousta idiotu, ktery jsou schopny v psovi tu separacku vypestovat a nadale neresit, natoz komunikovat se sousedy a snazit se jim vyjit vtric.
    Za projimadlovy navnady hlasuju vsema deseti:) Bohuzel skutecnost, ze je to vina tech lidi, si uvedomuje malokdo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Everest je super, jejich jehneci vindaloo je kvalitou o nekolik svetelnych let pred maharadzou. Navic si tam clovek i v patek vecer bez problemu sedne, pohoda.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Nezapomeň na argentinskou vlajku;o) Číšník byl někde na pomezí slušnosti a otrávenosti, Itálie mě taky překvapila. Interiér mi nevadil, ale poměr cena výkon mi přišel bídný.

Příští je na ředě indický Everest, tam jsem slyšela samou chválu:o) Vlastně jsme chtěli jít tam, ale jaksi nikdo nečekal, že bude mít v neděli zavřeno:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Mexita je jedno velke zklamani. Kdyz pominu zparchantely koncept mixu "napul italie, napul mexiko", nebyl jsem spokojen ani s jidlem, ani s nekompetentni a protivnou obsluhou. Korunu vsi te mizerii nasazuje potemnely interier ve sklepe - nic proti intimču, ale ja na jidlo docela rad vidim.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HANOCRI: Souhlasim beze zbytku.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Kulinární koutek:

Co říkáte na Mexitu? Měla jsem dobré reerence, byli jsme v neděli a docela zklamání - česnečka z kostky a s minimem česneku, hlavní jídlo takové nijaké - prostě někdo vzal krevety, chvíl oválel v pánvi se žampiónama z konzervy, zapatlal chilli a voilá! Dobrota na světě. Ochutnala jsem tři jídla, nechutnalo mi ani jedno. A bylo mi pak asi tři hodiny docela blbě. Měli jen špatnej den, nebo máte podobnou zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam