• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: jojo, to je ono...:-)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    V Eventu se na to moc netvářili, o jízdárně nic nevím. To je ta budova za tou bývalou ledárnou (taková ta kobka bez elektřiny, bylo tam i pár ročníků Play Fastu)?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: ještě mě napadl Event nebo Flošna /nemyslím Koupaliště ale ten prostor jízdárny za ním/....
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: byl jsem tam jen na otvíračce...a tvůj dojem je správný. Navíc se tam nekouří. Ale město tento prostor nabízelo k pronájmu za jediným účelem a to je zřízení rockového klubu pro středoškolskou mládež. Otevřený je to asi dva roky a ještě se tam žádná akce nekonala :-)).
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    PSYCHOUSEK: Tak jsem volal provozní a vypadá to docela zajímavě. :) Asi se tam rovnou zajedu podívat.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    MIGUELX: Díky! Springfield mě už napadl, ale z fotek jsem nabyl možná mylného dojmu, že to je dost snobárna. Nikdy jsem tam osobně nebyl, tak se možná pletu. Máš s tím klubem nějaké zkušenosti?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    :-)http://www.spclub.cz/index.php?akce=akce
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PSYCHOUSEK: No vida. Ja jsem si zrovna rikaval, ze do Kozinky by - narozdil treba od hnusnyho plesnivyho Diabla - lidi na pívo chodit mohli.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    NINE_OF_NINE: Byl to hnus, tak jsem pil jen z kelímku. Pak jsem ale zjistil, že i ty recykluje "vymýváním", tak jsem radši seděl na suchu. Punk je sice dobrý, ale ne v této podobě. :D Jinak Strojovna byla super, ale je už přes rok zavřená.

ERIXON: Díky moc, poptám se. :)

DOCKINEZ: CHOBOT: Standa mi říkal, že tam nechodili lidi normálně na pivo, jen na koncerty. Z toho údajně nebyl schopný generovat zisk, tak to ukončil.

ERIXON: V létě se tomu moc nevěnoval, ale je fakt, že to je pro kluby nejhorší období. Samozřejmě tím ale nejde omlouvat laxní přístup k chodu podniku.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    DOCKINEZ: Standovi jsem volal minuly patek kdyz jsem se pidil po muzice v HK - pry se to s Kalouskem v zadech delat neda. muj osobni nazor nicmene je ten, ze se na to pres prazdniny proste vysral a nechal tomu spadnout remen (FB neaktualizovanej, o webu ani nemluve atd). a najednou jeje on se taky musi zaplatit z neceho najem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale, mezilidsky vztahy...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    a co bylo se 4kou?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Kozinky je škoda, taky by mě zajímalo, co se stalo. Doufám, že to zas nebyla nějaká podobná aféra jako se Čtyřkou
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PSYCHOUSEK: Ajajaj, to je mizerie. Nebavil ses se Standou o duvodech?
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    NINE_OF_NINE: strojovna cca rok zavreno. Hradecka klasika, nic tu nevydrzi.

PSYCHOUSEK: zkus U Bajeru v Predmericich, pekne velke podium a uchazejici sal. Hostinsky Ruda sice pro akci nehne brvou, s nekolika urgencemi vylepi plakat na okno, ale jinak cajk.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PSYCHOUSEK: Diky, u Cikana si uz pivo asi nedam :D
    Napada me RC strojovna ktera sousedi s restauraci Severka, ale jestli funguje netusim.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    to je hroznej marast, kdyz to tak clovek cte ((
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Zdravím,

možná jste si všimli, že sem občas dávám pozvánky na koncerty, které pořádám. Bohužel se stala věc tuze nemilá a klub Kozinka, který se jevil jako jeden z posledních metalu otevřených, velmi nečekaně a náhle skončil. Obracím se tedy na vás s dotazem, jestli někoho nenapadá místo, kde by se takto zaměřené akce daly dělat dál.

Požadavky jsou prosté:

- rozumný a spolehlivý majitel
    - zastřešený prostor s elektřinou, optimálně s pódiem
    - lokalita Hradec Králové, nutná dobrá dopravní obslužnost

Jen pro jistotu vyfiltruju tyto možnosti:

- U Bejka (Mana Mana) chce majitel zaručit vyšší účast, když jsem tam minule měl (včetně kapel) cca 100 lidí, zdálo se mu to málo a prohlásil, že nemá zájem o další spolupráci.
    - V Khamoru (El Diablo) jsem dělal akci v zimě a byl to jeden průser za druhým. Mimo jiné zvyšovali ceny piva v průběhu večera atd.
    - V CC Lucie má metal zákaz, Šonka (majitel) by z toho dostal infarkt.
    - Cikán by byl dobrý, ale minule na mě byla majitelka doslova nasraná, protože přišlo víc lidí, než jsem očekával (?!). Navíc celý večer vymývala půllitry v jednom dřezu, do kterého lila i zbytky piv. Ani jednou v něm nevyměnila vodu. Vrcholem byla rozlévaná kofola za 40 Kč.
    - U Novotných se na představu metalového večera netvářili moc přívětivě. Ke všemu je to dost z ruky.
    - Malý sál Střelnice by byl ideální, ale majitel chce plnou tržbu z baru + 600 Kč / hodinu.
    - AC je tvrdším žánrům uzavřené.
    - U Letců neprošel ani punk...

Budu rád za jakýkoliv tip. Předem díky za pomoc!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    BARUSSS: Jejda, chceš zatím jen trvalý pobyt nebo rovnou do závěti? ;)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Platí už tento čtvrtek hraní deskovek od 17.00 v KDH Poutník? Abych tam ve čtvrtek nejezdil zbytečně :) A je nějak limitován počet příchozích? Zajímá mě, jestli by nevadilo přijít i ve čtyřech, pěti lidech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam