• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    NOA: nevim jestli brecim na spravnym hrobe, ale kdyztak muzes predat zodpovednym osobam
    vcera jsem do kavarny zavital na kafe, bylo dobry a jsem rad, ze tenhle prostor opet funguje, ALE:
    Na to, ze se schovavate za novy nazev Art Cafe, tak se tam vubec nic nezmenilo. Je mi jedno, ze obsluha na baru bali jointy, ale sere me, ze to tam vypada jak podivnej mix prumernyho ceskyho obyvaku a nemecky loznice s vuni fialek. Nenapadlo vas vyhazet vsechny ty kosicky, vazicky, prouteny zavesy, silonovy (!) ubrusy, prazdny flasky z baru a dalsi picoviny a trochu zapracovat na tom at je to tam utulny? To nevyzaduje zadnou investici, jenom nekolik paru rukou, jedno odpoledne prace, spetku kreativity a primerene smyslu pro design. Ja jsem se zatim do niceho podobneho nepustil, ale kdybych to delal, tak si dam zalezet na tom, ze kdyz host prijde, tak si rekne "doprdelewooow!" a to v Art Cafe fakt neni.
    Preju vam hodne stesti, ale jestli s tim nic neudelate, tak vam preju spis at vas to moc nestoji.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    NOA: thumbs up!
    NOA
    NOA --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Huh, neni sestyho sobota?

Ale jako jinac to vyzera dobre, treba se urvu :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---

sobota 6.10.
    hudební klub č.p. 4, Hradec králové
    support Goodbye blues
    start 20:00

» 6.10. – Poino (uk) v Hradci Králové Tichofobie
    http://www.tichofobie.net/6-10-poino-uk-v-hradci-kralove/138/

připravujeme:
    26.10. - Auxes
    TEJ
    TEJ --- ---
    TOOMIX: diky za tipy, treba priste :) tentokrat to bylo v Drakovi zase jednou nejprijemnejsi ze vseho, co jsem vcera navstivila :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TEJ: Ozzies, Station...
    TEJ
    TEJ --- ---
    jsem po dlouhe dobe v sobotu v hradci a vazne nevim, kam jit pit a tancit...to tady vazne uz neni ani pes, co by chcipnul nebo spatne hledam? diky za tipy...
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    neplanuje nekdo z HK jet v nedeli na Refused do Prahy? beru auto (vyjezd z HK cca kolem 19:00 , nazpet budeme vyjizdet cca po pulnoci) a snazim se ho zaplnit :)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    FOXY: Díky za tip. :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    PSYCHOUSEK: "zamlada" jsme občas pořádali akce na biřičce v hospodě a taky v sokolovně na novým HK, bus č.1, 2 a noční linka, jinak docela z ruky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    DOCKINEZ: to by tam nesměl točit to pívo tak hnusný, že i voda z průměrnýho kolejního hajzlu přijde člověku jako nápoj bohů. To neni narážka na toho rebela nebo co to tam měl - jestli mu pivo jelo zrezlýma trubkama, nebo jestli vykupoval za levno sudy s výplachem z podlahy nevim, ale nedalo se to pít.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    Na pivovarský flošně sme chtěli dělat techno, takže na magistrát s žádostí o povolení výstavy obrazů s hudebním doprovodem a i tak byla paní dost proti. Navíc je to tam opravdu ve špatném stavu, některé zdi jsou zbořené, což je jeden z důvodů, proč magistrát nakonec nedá souhlas s konáním akce.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Metal ve Springfieldu by byla dobra komedie. Kdyz jsme tam hrali kratce po otevreni a ptali se majitele na dramaturgii, tak vubec nevedel co to je (snad si myslel, ze to je neco do kuchyne). posleze jsem tam byl jednou na Jazz Q bylo to dost o nicem, neni to proste vubec koncipovane jako rockovy klub (to "podium" je vysmech)) .
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    MIGUELX: Jen pro jistotu - je to tohle? http://mapy.cz/s/5gEO
    Jinak se dnes půjdu podívat do toho Springfieldu. Jsem na to hodně zvědavý, protože umístění je naprosto ideální.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: jojo, to je ono...:-)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    V Eventu se na to moc netvářili, o jízdárně nic nevím. To je ta budova za tou bývalou ledárnou (taková ta kobka bez elektřiny, bylo tam i pár ročníků Play Fastu)?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: ještě mě napadl Event nebo Flošna /nemyslím Koupaliště ale ten prostor jízdárny za ním/....
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: byl jsem tam jen na otvíračce...a tvůj dojem je správný. Navíc se tam nekouří. Ale město tento prostor nabízelo k pronájmu za jediným účelem a to je zřízení rockového klubu pro středoškolskou mládež. Otevřený je to asi dva roky a ještě se tam žádná akce nekonala :-)).
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    PSYCHOUSEK: Tak jsem volal provozní a vypadá to docela zajímavě. :) Asi se tam rovnou zajedu podívat.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    MIGUELX: Díky! Springfield mě už napadl, ale z fotek jsem nabyl možná mylného dojmu, že to je dost snobárna. Nikdy jsem tam osobně nebyl, tak se možná pletu. Máš s tím klubem nějaké zkušenosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam