• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ: hmmm to zní skvěle.. Myslíš, že skutečnědodržují tu jejich ideu, na které je restaurace postavena a používají jen české suroviny a suroviny od farmářů ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V utery jsem navstivil Localis. Predkrm tatarak z cerveny repy s cerstvym syrem, hlavni chod pecena zimni zelenina s gratinovanym kozim syrem.

Spokojenost naprosta, doporucuju.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    26.4. Planety + Esazlesa + Laundered Syrup – Klub čp 4 | Tichofobie
    http://www.tichofobie.net/26-4-planety-esazlesa-laundered-syrup-klub-c-p-4/357/
    ACE
    ACE --- ---
    CHOBOT: pak by se jednalo o falsovani dukazu a pojistny podvod a je na pojistovne, aby si na to prisla.

ale jinak prestipnuty zamek je dukaz, ze kolo bylo fyzicky zabezpeceno a k jeho ukradnuti pachatel tuto zabranu musel prekonat
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ACE: O pojišťováctví vim prd, ale k čemu přeštíplej zámek? I kdyby žádnej nezbyl, tak zámek koupí a přeštípne dodatečně doma ne?
    ACE
    ACE --- ---
    rekl bych ze tyhle drazsi a unikatni kousky rovnou odvazeji nekam mimo kraj, ve frcu by tohle zadnej bazarnik nevzal, prilis horky.

zbyl ti po nem aspon prestipnutej zamek? pokud ne, pojistovna ti spis nic neda
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    SCHWITA: to je jasné, že se nepřetrhnou. Jde o papír pro pojišťovnu... Nebo pokud se ho podaří nalézt v nějakém bazaru, tak se to s tím dá vyřešit. Takže si obejdi bazary, koukni na aukro a http://www.cyklobazar.cz/ je to docela atypické kolo, good luck.

TOOMIX: jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hlavně se po něm podívej i v Perníkově
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ESELVIRA: Dakujem. Na policii som uz bola. Protokol, blocky, vsetko mam. Kolo som mala este zvlast poistene. Tak uvidime, co poistovna. Stale dufam, ze ho niekde este najdem.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Hradecká policie řeší krádeže kol maximálním nasazením, helikoptéry, psovodi, etc ... do toho bych taky určitě šel! Mně ukradli v hk kolo 2x a vždy to bylo vyřešeno. S neúspěchem.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CERTICA: zkušenosti? Nahlásit na policii a pokud ho nenajdou a případ uzavřou, tak to nahlaš na FIM, jsou na takovéhle případy pojištění. Předpokládám, že doklad o koupi ještě máš.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    nuz, chcela som Vas poprosit o pomoc. Podobne komenty ste si mohli odpustit. Myslim, ze ma to sakra mrzi aj bez toho. A ano, tak mi treba, naivne som si myslela, ze pod kamerami ho nikto neukradne. Kazdy mrzak zlodej ma viac info o tom, co je funkcna kamera a co nie, ako ja. A v celku je to chore, ze si clovek nemoze ani len kupit kolo a radovat sa z neho a ist na nom normalne do prace. Mesiac som ho mala v byte. Ale kolo nie je na to, aby nan clovek cumel v byte.
    No kazdopadne uz ho ukradli, tak sa to snazim riesit. Dufala som, ze tu budete mat nejake napady, kde hladat alebo vlastne skusenosti.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    CERTICA: vázat tohle ke stojanu v hk může jenom naivní kráva ... bez urážky. wake up!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CERTICA: s tímhle a po HK? blázne
    ACE
    ACE --- ---
    kdyby tu nekoho zajimal dnb & techhouse tak v patek u berana: http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/906886_397292073712430_1378710077_o.jpg
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: myslela som, ze je pod kamerami...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CERTICA: jo, na fake kamery ještě před starou FIM jsem už taky narazila, docela nepříjemné zjištění. Nicméně to tenkrát byl favorit a ne spešl...
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: nechavat specialized bez dozoru? too bad...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Dnes (15.4.) mi pred novou budovou FIM medzi 10:45 a 12:10 ukradli toto kolo. Ak by niekto vedel poskytnut lubovolne informacie - od napadu, kde hladat az po info o tom, ze ho niekde videl, bola by som velmi vdacna. Dakujem.
    PS: Bola som na nom 2x vonku :( Doma som ho mala v byte a pred skolou ma ani nenapadlo, ze by ho mohli cmajznut. Myslela som si, ze je nan priamo namierena kamera. Je to len atrapa kamery :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam