• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ: proč ne....vše dovoleno :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BARUSSS: že bych navlekl kocoura do kšírů a vyrazili jsme na procházku? :-)

EUCHENIE: rozlucka? Zkuste treba Bar No 1, tam se o vas urcite dobre postaraji :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    RESTINPEACE: mysli si co chces a porad!:)
    jinak prej stripbar prej nee..rikala prej nevesta, skoda!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    EUCHENIE: jestli chcete do stripbaru pro zensky, tak jste pipiny!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    čus, chci poprosit o radu - kámoška bude mít rozlučku se svobodou v HK, tak plánujem, kam jít. Jedna možnost je tour de bar, ale chci se zeptat, je v hk nějakej strip bar pro ženský? nebo i bez stripu, napadaj vás nějaký podniky vhodný pro tenhle typ večírku?
    Jinak jsme celkem normální, ne žádný pipiny, ale mužem do pipi baru, když jde o rozlučku.) okolo 30let nám je
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: no, ptal jsem se ale ja a namisto odpovedi Ano/Ne se mne ptas, zda je to pro mne "tak strasne dulezite", do cehoz s odpustenim nikomu nic neni.

Dava ti to smysl? Mne moc ne.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Kdo by s námi vyrazil na společné venčení ?

BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Jsem dost zvědavé na to Cross café :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    K_OLOU_CH: Boromeum
    K_OLOU_CH
    K_OLOU_CH --- ---
    Nevíte o nějaký stylový kavárrně? Nejlépe trochu zastrčená s romantickým vzevřením :-D (třeba na rande a tak)
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: ptám se slušně a naprosto upřímně, protože u nás ten rozdíl je úplně minimální- cca 3-4 sec extrakce a 10 ml rozdíl. rozdíl v teplotě prakticky není. rozdíl by to byl, kdybysme dělali tzv. české presso- tzn. plný šálek 60-90 ml, pak by chuť, teplota a objem byly úplně jinde. klidně přijď- udělm ti ristretto a espresso a můžeš porovnat rozdíl. to k hloupým otázkám
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ: hmmm to zní skvěle.. Myslíš, že skutečnědodržují tu jejich ideu, na které je restaurace postavena a používají jen české suroviny a suroviny od farmářů ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V utery jsem navstivil Localis. Predkrm tatarak z cerveny repy s cerstvym syrem, hlavni chod pecena zimni zelenina s gratinovanym kozim syrem.

Spokojenost naprosta, doporucuju.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    26.4. Planety + Esazlesa + Laundered Syrup – Klub čp 4 | Tichofobie
    http://www.tichofobie.net/26-4-planety-esazlesa-laundered-syrup-klub-c-p-4/357/
    ACE
    ACE --- ---
    CHOBOT: pak by se jednalo o falsovani dukazu a pojistny podvod a je na pojistovne, aby si na to prisla.

ale jinak prestipnuty zamek je dukaz, ze kolo bylo fyzicky zabezpeceno a k jeho ukradnuti pachatel tuto zabranu musel prekonat
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ACE: O pojišťováctví vim prd, ale k čemu přeštíplej zámek? I kdyby žádnej nezbyl, tak zámek koupí a přeštípne dodatečně doma ne?
    ACE
    ACE --- ---
    rekl bych ze tyhle drazsi a unikatni kousky rovnou odvazeji nekam mimo kraj, ve frcu by tohle zadnej bazarnik nevzal, prilis horky.

zbyl ti po nem aspon prestipnutej zamek? pokud ne, pojistovna ti spis nic neda
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    SCHWITA: to je jasné, že se nepřetrhnou. Jde o papír pro pojišťovnu... Nebo pokud se ho podaří nalézt v nějakém bazaru, tak se to s tím dá vyřešit. Takže si obejdi bazary, koukni na aukro a http://www.cyklobazar.cz/ je to docela atypické kolo, good luck.

TOOMIX: jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hlavně se po něm podívej i v Perníkově
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ESELVIRA: Dakujem. Na policii som uz bola. Protokol, blocky, vsetko mam. Kolo som mala este zvlast poistene. Tak uvidime, co poistovna. Stale dufam, ze ho niekde este najdem.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Hradecká policie řeší krádeže kol maximálním nasazením, helikoptéry, psovodi, etc ... do toho bych taky určitě šel! Mně ukradli v hk kolo 2x a vždy to bylo vyřešeno. S neúspěchem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam