DARTHFADER: Nerozhodli, tak Ragstone rovnou ukončili (true story). :)
TUhle akci v podstatě domluvila kamarádka, která ještě s jedním dalším děvčetem plánovala oslavu narozek a chtěla abysme jí zahráli. Očekávala velkou účast tak sme řekli že to rovnou uděláme jako veřejnou akci právě tady v díře. Všechno bylo domluvený a den předem ještě potvrzený od (toho času už bejvalýho, což sme nevěděli) provozního.
Přijel jsem tam s věcma a barman na mě vybalil šarm svojí krásný a přátelský osobnosti. "Počkej co že to sem nesete? Oslava tady je nahlášená, ale já tady mám svýho DJe, přijede Ferbas, takže já bych ty věci zas radši odnesl do auta."
Následoval telefonát se starym Horou, kterej mi řekl že provozního Ragstone vykopl začátkem tejdne a že ten mu o tý akci nic neřekl (asi malá pomsta, i když se teda pomstil spíš nám). A že Ferbase může odvolat a když mu dáme 500 Kč za pronájem zvuku, můžem si to tam odehrát - což je samozřejmě úplná píčovina.
Abych to zkrátil, Ferbas přijel, dohodli sme se, akce byla, ale bylo to o nervy. Hora byl uplně v klidu, ale ten barman (kterej to tam asi teĎ má na starosti) za náma furt chodil ať hrajem "víc pro lidi", protože v 10 večer neni nikdo na parketu, ať zapnem všechny ty cirkusácký světla a co hodinu vyhrožoval že na to sere a že volá Ferbasovi aby přijel. Přitom tam měl minimálně 60 lidí co chlastali jak dánové a od půlnoci krásně rozjetou párty.
Od teď to teda asi zase bude klub (Music club Bystřička) a 60 lidí naráz v jeden večer už tam podle mě v životě neuviděj. :D