• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    DUDE
    DUDE --- ---
    wenca - ciwe ty nam proflakavas nas pankoskanzen na netu tststs :)))
    hele jako tam se furt neco deje zajimavyho - mam vyfocenyho tejpka jak tam spi na baru polozenej...cyklista olda mi tam pravidelne bali zenu...vobcas tam i tancujem .)
    no ted v nedeli sme tam slavili narozky, ze nevim jak sem se dostal domu...
    jo a jinak je to hospoda na hovno a nikdo tam nechodte .-)
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja tam byl byl jen parkrat na koncertech a jako chci zajit castejs, zalibilo se mi tam. a maruska je nejlepsi :-))

KCE: http://www.pilsnerpubs.net/pivnice/u-mroze/
    SHELL
    SHELL --- ---
    WENCA: to je moje skoro domaci hospa:]
    KCE
    KCE --- ---
    heh:)
    a kde to je, ze bych taky nekdy zavital za netradicnimi zazitky?;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    NASA: A nejaky vtipny storky? :) Ja minulej patek sedel na sudu od piva, pac uz nebyly zidle. :)) Taky jsme si jednou objednali asi tri rumy, Maruska nam prinesla flasku tuzemaka, at prej se napijem na hulvata a dame ji dvacku. :DD
    Bejvaj dost zajimavy lidi, zejo. :))
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja
    WENCA
    WENCA --- ---
    Btw, kdo z vas tu zna legendarni hospu U Mroze? :D
    WENCA
    WENCA --- ---
    VAUGHT: Dik a jakze se ta skola jmenuje? :) Maj web?
    WENCA
    WENCA --- ---
    Jaka je dobra jazykovka v Plzni? Myslim pro nekoho kdo pracuje a chtel by tam chodit po praci, 1-2x tydne. Francouzstina, nemcina. Dik.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    pokud by mel nekdo zajem pracovat jako grafik/webovej grafik, koder, programator pro web (php, javascript, ...). Pracovni pomer, zivnostak, brigada .... zalezi na domluve :)
    prosim posta
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    teda dvd co tam splodil alkac mi prijde celkem feer, asi tam chodite na spatnou produkci :D
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    No, nazor na serikovku sdilim.. Samej zmrd tam a vypada to tam jak v telocvicne.

Myslel sem ze uz rozbiju hubu nejakymu typkovi, co mi na fastfoodech vynadal, ze tancim.. :-D
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    tak Wohnout a Gaia Mesiah je celkem dobra muzika jen Serikovka si nezaslouzi zadnou hudebni produkci. Bohuzel celej sal v Serikovce ma naprosto otresne vlastnosti, tak vsechno musi byt STRASNE MOC NAHLAS, coz uz jsem si nekolikrat odnesel poskozenim sluchu.
    KCE
    KCE --- ---
    REDTIME: tak kazdy ma jiny hudebni vkus, ne?;)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    VAUGHT: tak to bude neco naprosto, ale naprosto desneho! Doufam, ze serikovka brzo vyhori, exploduje nebo cela radeji imploduje.
    WENCA
    WENCA --- ---
    31.3. sou v Lampe LVMEN!!!

Se poseru, poseru. Uz aby byl konec mesice. :))
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    STARAKRYSA: tak nejak ;)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    panejo psycko je z5 in da plzen :)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    Jedna slečna se mi ozvala, jestli nevím o nějakém volném pokoji u někoho na bytě ... max. by mohla platit 2000 Kc a bydlela by tam se svým přítelem, který by tedy zřejmě taky platil max. 2000 , je jedno v jaké části Plzně ... nevíte někdo o něčem?
    slečna je studentkou filozofie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam