• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    VAUGHT: perovy micky sou vyborny ale jen asi na pul hodiny, sou drahy atd...nylon rulez:)))))))))))))))))))))
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    VAUGHT: skvas me neba:))badec je lepsii :))))
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    cauz, nepinkate nekdo badminton ?.)
    WENCA
    WENCA --- ---
    Omylem jsem si objednal dvakrat CD Deverova chyba - Club 59. Takze jestli o to CD ma nekdo z Plzne zajem, tak mu ho rad prenecham. Je to fajn muzika, 2 basy mit bici. :) Kdyztak posta.
    VOP
    VOP --- ---
    pristi sobota.. breakz.. spacedysko 3000.. acid.. bulgaria meeting memorial.. dorazte..

DUDE
    DUDE --- ---
    NASA: tak vcerejsi mrozovani s utajenym DJem hodne dobry - sme si i trsli :)))
    skoda ze sem musel vstavat do prace...
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: tak jsem vcera zabrousil, piiivo bylo vyborny, ani jsem nemohl odejit :-))
    DUDE
    DUDE --- ---
    SHELL: shell - cece to fakt nevim - pac tam celkem uspesne stamgastim, taky kdyz to mam za rohem, kam jinam .)
    SHELL
    SHELL --- ---
    DUDE: jak to, ze jsem te tam jeste nepotkal?
    DUDE
    DUDE --- ---
    wenca - ciwe ty nam proflakavas nas pankoskanzen na netu tststs :)))
    hele jako tam se furt neco deje zajimavyho - mam vyfocenyho tejpka jak tam spi na baru polozenej...cyklista olda mi tam pravidelne bali zenu...vobcas tam i tancujem .)
    no ted v nedeli sme tam slavili narozky, ze nevim jak sem se dostal domu...
    jo a jinak je to hospoda na hovno a nikdo tam nechodte .-)
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja tam byl byl jen parkrat na koncertech a jako chci zajit castejs, zalibilo se mi tam. a maruska je nejlepsi :-))

KCE: http://www.pilsnerpubs.net/pivnice/u-mroze/
    SHELL
    SHELL --- ---
    WENCA: to je moje skoro domaci hospa:]
    KCE
    KCE --- ---
    heh:)
    a kde to je, ze bych taky nekdy zavital za netradicnimi zazitky?;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    NASA: A nejaky vtipny storky? :) Ja minulej patek sedel na sudu od piva, pac uz nebyly zidle. :)) Taky jsme si jednou objednali asi tri rumy, Maruska nam prinesla flasku tuzemaka, at prej se napijem na hulvata a dame ji dvacku. :DD
    Bejvaj dost zajimavy lidi, zejo. :))
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja
    WENCA
    WENCA --- ---
    Btw, kdo z vas tu zna legendarni hospu U Mroze? :D
    WENCA
    WENCA --- ---
    VAUGHT: Dik a jakze se ta skola jmenuje? :) Maj web?
    WENCA
    WENCA --- ---
    Jaka je dobra jazykovka v Plzni? Myslim pro nekoho kdo pracuje a chtel by tam chodit po praci, 1-2x tydne. Francouzstina, nemcina. Dik.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    pokud by mel nekdo zajem pracovat jako grafik/webovej grafik, koder, programator pro web (php, javascript, ...). Pracovni pomer, zivnostak, brigada .... zalezi na domluve :)
    prosim posta
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    teda dvd co tam splodil alkac mi prijde celkem feer, asi tam chodite na spatnou produkci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam