• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    NECECH
    NECECH --- ---
    ZUZKAOU: Sireni takovych materialu je v Nemecku prisne zakazano, takze me neprekvapuje, ze se ti to nedari najit.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Netušíte někde, jak získat celý Hitlerův projev 12. září v Norimberku ( o útlaku sudetských němců), který by byl delší než přiložený úryvek?

Ideálně český či anglický překlad, ale klidně i v originálu. Potřebuju s ním pracovat v jednom pořadu o sudetech a nějak se mi ho nedaří najít. Nepotřebuju ho elektornicky, stačí odkaz na nějako knihu, ideálně dostupnou v ČR. Nebo myslíte že by šel najít v archivu v novinách?

04 - Hitler proti Československu - Projev A. Hitlera na sjezdu nacistické strany v Norimberku.mp3 (1945600 B)
    VERTEIDIGER
    VERTEIDIGER --- ---
    Lepší je odjet pryč, ale tento příspěvek je zcela neduležitý, ale mám ho ověřen nedávno jsem byl v Heiligenkreuzu poblíž Vídně a paráda dobře jsem tam valil ty moje chybný věty.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ahoj, ješte dotaz, rad bych se zacal ucit nemecky, chtel bych sehnat neco do 300 - 400,- za 2 hodky tydne.Ma tu nekdo zkusenosti s jazykovymi skolami v praze?Dik!
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    BLOWUP: Jo dobrý, dík:)Mě by i docela zajímalo, jestli někdo tu knihu četl;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DAWYT: tak nevim, ale ja bych asi zkusil spis Amazon.de
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    Ahoj asi to bude OT, tak se předem omlouvam! Shanim nejakou knihu o Tantře v němčině.Neznáte nějakého německého autora?Nebo kvalitní německý překlad?Budu vděčen za každou radu.Děkuji!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Ja bych to nechal s chybama, aby mel pak ten lektor vetsi Erfolgserlebnis :-)
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ...Ich moechte hiermit meine Teilnahme bestaetigen...

Freundliche Gruesse/Mit freundlichen Gruessen aus Prag,
    XY
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    HUSOKACHNA: a Teilnahme
    AETHER
    AETHER --- ---
    HUSOKACHNA: a asi Sehr geehrter Herr Echtermeyer
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    TUILE: diky tuile
    TUILE
    TUILE --- ---
    freuen sich je spojeny s predlozkou auf (4.pad), kurs je der. kdzy nepouyivas diakritiku, je yvzkem psat ya prehlaskovavanz pismenko e (ä = ae).
    takze: ich freue mich auf den Sprachkurs...
    bestaetigen
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    je to spravne, nechci psat chyby:

Sehr geeherter Echtermeyer,
    Ich freue mich fur die Sprachkurs im Kassel. Ich will somit meine Teilname bestatigen.

Freundliche Grube aus Prag,
    XY
    NECECH
    NECECH --- ---
    DIE_LINKE_SPUR: Linke können wir hier eh nicht leiden. Versuch mal eine deutsche Internetseite - da findest du sicher auch was auf Deutsch!
    DIE_LINKE_SPUR
    DIE_LINKE_SPUR --- ---
    aso schuldigung
    DIE_LINKE_SPUR
    DIE_LINKE_SPUR --- ---
    killt mich, oder gebt mir UTFSE aber ich hab hier keinen thread auf deutch gefunden :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    to je takovej disclaimer, kterej v nemecku pouziva kazdej na ruznejch aukcich. Ma to pravni duvody, nemcouri se totiz jinak navzajem zaluji kdyz to chybi. Takze i kdyz prodavaji neco uplne novyho, pisou k tomu ze to je "vyslovne pouzite" aby je nikdo nemohl popohanet kvuli nejakejm nablblejm pravnim zarukam.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ENTENTYKY: pise, ze je inzeruje jako pouzite... a ano, je to ta prvni veta
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a presne? je to ta prvni veta, ze? (protoze jako pouzite nevypadaji, co se obsahu tyce, tak to moc nechapu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam