• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    nezajdeme? :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    :)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    aha.. já jednoduše kopíruji.. :) Ctrl C a Ctrl V.. mirákulum compjutárum..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: Ne, jsi genialni, vubec jsem netusila, ze to jde... bude to tim, ze za dvojteckou neni mezera:http://test.cz
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: jsem trochu natuplá, asi že jsem nedala www.?:) přesně nevím, ale do konce srpna myslím..
    AETHER
    AETHER --- ---
    Na te vystave jsem nebyla, ale zni to zajimave. Jak dlouho bude? Tu bych urcite docela rada \'dala\';)

Rot: Jak se Ti podarilo vlozit link, ktery se zapomnel tvarit jako link???
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Retal: kdepak, dlela jsem v Regensburgu, pak 3 roky ve Vídni, poté rok na osmělení ve Znojmě a od té doby v Praze..:) Nového..prázdniny jsou mrtvá doba, nicméně pár zajímavých věcí v Kunsthalle.. Kunst und Krieg, zmapování výtvarných podob druhé.. co se týče politiky ráda kouknu na profil.at ale zrovna ho nějak rekonstruují..:))

Jinak zajímavá fotovýstava v Městské knihovně na Mariánském:http://kultura.centrum.cz/akce.phtml?akceID=26800&location=k1&date%5B%5D=2003-07-22&date%5B%5D=2003-07-23&typ=7
    nebyli jste někdo?
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: ja tak leda czenglish, ale alespon to k necemu je...
    RETAL
    RETAL --- ---
    Aether: dyk já vim, to byl vic :-)
    Rotwein: Z.Preisner je neoromantický skladatel balancující na pomezí kýče...ale nějaké mp3 mám stejně :)
    Mimochodem copak je nového v Německu? Už ani ten Spiegel nestíhám... ty jsi, Rotwein, tam?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    také myslím, za celý den se nahovoříme...:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Rot: Dekuji, zni to opravdu zajimave:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    RETAL: tady nemusis nemecky;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Pravdou je, že předposudky dělají divy, v pozitivním i v negativním smyslu, samozřejmě existuje spousta lépe natočených, technicky i jinak zvládnutých filmů, myslela jsem spíš na něco, co je jen pro mě:)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Sollten wir es auf deutsch beurteilen, kein Problem, meine G
    RETAL
    RETAL --- ---
    Ehhh....tedy: ich habe ihn gesehen, aber blablabla...no tak dobře, tak teda česky ;-)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Já ho viděl, ale všichni mi jej předem tak vychválili, že jsem pak byl spíše zklamaný. Každopádně jako hudebníkovi se mi moc líbilo zakomponování hudby do celého filmu!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    http://www.filmklub.cz/film.phtml/Dvoj%ED+%9Eivot+Veroniky

viděla jsem mnohokrát a mohu kdykoliv znovu..mráz běhá stále:)

AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Ten film neznam, snad jsem o nem dokonce ani neslysela, coz je v mem pripade ponekud podivne? ;-/
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Mám stejnou zkušenost, bylo to v Regensburgu a už je to dobrých deset let, dodnes si pamatuji větu mého tehdejšího průvodce komentujícího moje veselé poskakování: \"Ty totiž vůbec NEVÍŠ na co jdeš..:))
    Životní film je ovšem Dvojí život Veroniky, inu holka..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    RETAL: Napodobne. Poprve jsem na ten film sla po probdele noci a myslela jsem si, ze tam asi usnu, ale ackoliv jsem to cele vnimala jako ve snu, neusnula jsem ani na okamzik, ta unava jen zostrila me vnimani... a pokazde, kdyz ten film vidim, objevim tam neco noveho, nadhera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam