• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    mně je to osobně milá Aether celkem jedno kdy, podřídím se ráda.. neboť myšlenka JÍT v této sympatické sestavě mi přišla opravdu lákavá..:)) domluvte se spíš vy dva s R. a já doklušu..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    No, já doufám, že tu ve středu nebudeme mít zase nějaký meeting, předevčírem jsem končila až po šesté a to mám pracovní dobu do tří... a to jsem měla štěstí, že to nebylo déle...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    řekla bych, že ano, ale poptáme se..zkusím se nějak regulerně vyprostit z pracovních procesů, jinak přestřihám šňůrky v serverraumu, abych z té výstavy vůbec něco měla..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Já doufám budu moci dříve. Ta výstava je předpokládám tam nahoře, jak se tam jde tím bočním vchodem?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Já se tedy přiženu asi kolem čtvrt na šest. dříve jednoznačně nemám šanci. najdu si vás v útrobách knihovny. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    proc ne? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Tak znovu: výstava kdy a v kolik? co středa? :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: :) Ja se proste vzdycky musim zacist... nekdy se to povede az treba napotreti;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Já snesu asi romantiku i ve stylu Evobraunovském i Lottegoetheovském... ačkoliv zrovna Goethe deptal chudáky jako Kleist docela slušně..:(
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    :) :)) wollte ich dir nicht direkt unterstellen...)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Mann-Recycling-Anlage? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether::)) dann k
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Wenn ich aber zu h
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: man muss halt ab und zu mal zusammenbeissen, aber es geht..jo, kann man..
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Wir sollten wenigstens unsere Phantasiegebilde vertuschen... indem diese auf deutsch in die Welt wie die Katze ausgelassen werden..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    ehm... ja to pak nejak promazu...

Vcera vecer jsem se mimochodem pustila do \'Lotte in Weimar\', ale fakt nevim, jestli to zkousnu, asi po peti strankach jsem usnula...
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    Nádhera! To se nám/vám ty reálie Německa rozjely :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: To bude tim pocasim dneska... ja jsem rano napsala jednomu cloveku do posty vetu, ktere jsem sama asi za hodinu nerozumnela...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    No nazdar, když po sobě čtu nesouvislé a nesouvisející kusy vět vyprodukované zpoza drsných tržních vztahů.. miserabel, blamabel..:(((
    AETHER
    AETHER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam