• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Sehr geehrte Frau Germann,

ich möchte mich zuerst für mein letztes Schreiben bzgl. Mitteilung der Ust.-Id.-Nr. entschuldigen, da ich heute die Originalbelege der Anzahlungsrechnung und Auftragsbestätigung bereits erhalten habe. Die Ust.-Id.-Nr. ist daraus eindeutig ersichtlich.

Mit freundlichen Grüßen
    xxxxxx

Ta x jsou na tom nejlepší..:)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Muzu pozadat o preklad? Deeeekuji

-------------------------------------------------------
    Vážená paní Germann,

omlouvám se za předchozí zprávu, týkající se sdělení DIČ. Dnes jsem obdržela originály dokumentů Anzahlungsrechnung und Auftragsbestätigung a z nich je DIČ vaší firmy patrné.

S pozdravem
    xxxxx

-------------------------------------------------------------
    NECECH
    NECECH --- ---
    BLOWUP: Znam! Desna skladba - pred par lety furt hucela z kazdeho nemeckeho radia dokola... Ärzte mivaji obvykle lepsi (myslim: vtipnejsi) texty.
    AETHER
    AETHER --- ---
    BLOWUP: neznam, lec pobavil:) v jistych ohledech je to az moc pravdivy text...

pripomnelo mi to Nohavicovu pisen o zenach, kterou jsme zpivali na horach nekdy pred deseti lety pri kytare:)

http://vlk.aktualne.cz/zpevnik/nohavica_jaromir/pisen_o_zenach/

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    jinak jsem tu videl odkaz na nejaky texty... a vzpomnel jsem si na jedno varovani, ktere by kazda zpusobne vychovana divka nemela brat na lehkou vahu :-) Ale tady to nejspis stejne budete znat.

http://www.langeneggers.ch/Songs/maenner.htm
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    na Matterhorn te za par prdu dotlaci horskej vudce... v lete je tam vicemene fronta odshora az dolu... obcas tam jsou fakt excesy, tlusty americani v sneakers, japonky v suknich a tak. Je to prumysl, s romantikou to nema nic spolecnyho. Vsichni maji pocit, ze nezavisle na vybaveni a kondici maji za svy penize pravo na to aby je ten vudce proste nahoru dostal.
    AETHER
    AETHER --- ---
    BLOWUP: ;)) no jako taky bych asi nelezla na Matterhorn:) nemam na to vybaveni ani kondicku:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ale jo... na pohled je to pekny a obcas tam zajet taky. Ja mam ale kamarady, ktery si nedovedou predstavit jinej zpusob traveni volnyho casu nez se tam nekde pinozit po svejch, a na to jsem takrikajic "zunehmend faul"
    AETHER
    AETHER --- ---
    BLOWUP: heled, ja dokud jsem bydlela na Sumave, tak mi to taky neprislo nijak extra... ale Praha a Alpy, to jsou dudy a nebe
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    hory? tim myslis takovy to jak se tam musi furt chodit do kopce a z kopce? :-) ty vidim z okna, ale jinak si na ne moc nepotrpim :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    BLOWUP: vsak ja kdyz uz, tak kvuli horam:) a nerikej dvakrat;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AETHER: tak se tu nekdy stav :-) ale kvuli vinu bych sem nejezdil. Vino tu ma statem chraneny monopol a vyznacuje se tim, ze stoji vic a chutna hur nezli srovnatelne ze spanelska, italie, kalifornie, chile nebo francie... i kdyz u toho posledniho ne vzdycky :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: jo a u nas na katedre! je tam nova knihovnice (uz ne pani Flieglova) a je fakt skvela, prezencne Ti to urcite pusti;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: spíš nějaká rakouská knihovna... někam zaběhnu. Stejně dík.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: nevim, ale pochybuji - co Goethe Institut?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Nevíte náhodou,zda existuje někde v internetovém vesmíru přístupný plný text Bernhardovy hry - Ritter, Dene, Voss?
    Nevlastním knihu a nutně tam potřebuji něco najít....:(
    PONKIE
    PONKIE --- ---
    Ok, díky.
    AETHER
    AETHER --- ---
    PONKIE: to jsem chtela vedet, a myslim, ze je to rozumne rozmezi, poptam se
    PONKIE
    PONKIE --- ---
    Jednou týdně je málo.. :( S odhadem ceny je to pro mně obtížné, nevím jaká je obvyklá v Praze. Řekněme že tak 200 až 300 za hodinu mi přijde ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam