• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham
    COROZ
    COROZ --- ---
    akorat se tedchystam brat penicilin kvuli nejakemu zasranemu hemolytickemu streptokokovi, tak to asi dohromady nepude, to je mi lito ! :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    COROZ: jj skrze moč, když ji chceme využívat, denně, je docela rychle jasný co je a není pro tělo dobrý a co ho jak ovlivňuje (viz chuť po alkoholu, z mé skušenosti po mase, sýrech apod...)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: ale ne, me ta prace bavi, piju urinu tak jednou dvakrat denne, zjistil jsem ze je dost slana a ze celkem malo doplnuju tekutiny.. zacal jsem si vlastni moci dost vazit a co se nestalo - vidim jakej neporadek v tele piti alkoholu vyvolava.. i ta urina je pak nepouzitelna :-/ je fakt trosku moc.. ale zase ma dobre definfekcni ucinky, coz se na chate nekde u lesa bez kartacku a zubni pasty muze hodit.... takze asi zas tak nepouzitelna nebude.. ale kdo vi..
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    KAI:
    vážně?!:)
    Hmm tak to je super..máš nějaké osobní konkrétní zkušenosti?Jako třeba jestli to nějak pomohlo a tak...?A to jsi ji kupuješ po láhvích nebo máš na to koupený ten přístroj?
    KAI
    KAI --- ---
    ARAGONIT: jo, pi-vodu piju doma skoro porad...mnam
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    no,jo..moč je asi hezká věc..ale chtěl bych najít ještě i jiné metody..např.pyramidy a voda z nich je něco neuveřitelného...a nezkoušeli jste třeba pí-vodu nebo podobně upravenou vodu?
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Hm, to zní taky logicky :-) .. Na potírání by to ale vadit nemuselo..jedná se o pití/celkoé užití, nebo nebylo uvedeno?
    ABGD
    ABGD --- ---
    měli by se dodržovat pohlaví - nekřížit (vysvětleno to bylo tak že tam sou odlišné hormony)
    MILIS
    MILIS --- ---
    vim vim ;))))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Myslim ze nemocny od zdraveho na tom jen vydela. Opacne do toho nejdu. :-) U nekterych lidi, si myslim, clovek muze mit temer jistotu, ze jejich moc bude leciva. Třeba superman a tak ;))) Víš, jak to myslim..
    MILIS
    MILIS --- ---
    no vida... tak ted uz z casti ano ;)
    z deti a nemluvnat mne to snad ani nenapaddlo, vsak logicke to je.. to ano...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    MILIS: Například Malachov to doporučuje v případě, že za a)dotyčný má nemoc v oblasti močových cest a dárce je zdravý.
    b)velmi doporučuje pít dětskou moč, natožpak nemluvňat.

Což je obojí logické.
    MILIS
    MILIS --- ---
    tabris.. co ja vim, neni dobre pit cizi moc ;))) (jen info pro kamaradku;)
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: aha, diky za vysvetleni. to je teda fucking work..
    blbej vtip: co treba neopren? :-) .. nebo nejak se zamotat uplne..zkousels neco (vymyslet)?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    já nasazuju když je třeba (nachlazení, +jiná nemoc) + dávám na významější a příznivý dny, taky dávám a když vidím že zrovna ze mě de krásná čistá soma a mám po ruce svoji nádobku tak by mi bylo líto to jen tak spláchnout :) jinak potírám klidně i kdekoliv na wc. (škola/práce/kdekoliv ..)
    v podstatě vynechávám jen když musím sníst něco co už semi pít pak nechce.
    ale pil jsem i po masu... ( abych věděl/každopádně dávám přednost svým klasickým zeleninovým polívkám :)
    KAI
    KAI --- ---
    hele, a jak casto a nakolik dlouhodobe pijete? jakoze furt (lungpa, kostabo)? nebo je v poho a staci nasadit, kdyz je kvuli necemu potreba? (ted zrovna to zminovane nachlazeni...)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: no, kdyz uz si to nakousnul, jde o to ze strava a lifestyle je v poho, zacal jsem chodit do prace kde se denne stykam s dost silnymi organickymi rozpoustedly, tiskarskymi barvami a potravinarskymi laky, obcas i s nejakou dost neprirozenou aminokyselinou a obcas mi prasi primo do huby prach z multivitaminovych tablet, proste tuna sracek na me leze a kuzi se uz asi nechce nebo uz dal nemuze tak si to resi ekzemem.. no ja chci bejt zdravej hezkej kluk tak to resim jak to jde. zacal jsem s tim natiranim uriny na kuzi, to pomaha, ale telo dalo jasne najevo ze neni odstranena pricina tak se ekzemy stehuji z mista namisto i kdyz primarne z jednoho mista zmizi.
    Ze hulim, chlastam, kourim je vec jina, ale to neomezim. k doktorovi se mi zatim nechce, jde jen o centimetrovy ekzemky ktery ani nesvedi, krome kazivosti zubu jsem stoprocentne zdravej clovek, tak bych si to rad podrzel..

LUNGPA: neska jsem dal prvni tri dousky, stredniho proudu, jak mi poradila kai... ona pred chvili dala taky tri dousky.. no dejou se veci :-))))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    kuci z vitarianu rikali ze to, co pili, bylo priserne slany (na ne). je to hodne slany, nebo to nejak odsolili?
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    me se pro ocisteni (krome pustu a klystyru) maximalne osvedcila kombinace medunkove kombuchy a brassicu ( http://www.brassic.sk/brassic.html ), ne ovsem dohromady, dobra je aspon 2hodinova prestavka..
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Nejlepší způsob jak tělo vyléčit je přestat do něj vnášet toxiny a nechat ho vlastnímy sebeléčebnými mechanismy, ať se uzdraví.
    Urinoterapie je skvělý způsob, jak jeho sebeléčbu podpořit a urychlit.

COROZ: Jestli znáš/neznáš Lepicol, tak si ho imho pořiď a dej si kůřičku. Je to levný a účinný. Většina chorob začíná znečištěním tlustého střeva.

Sorry za OT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam