• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    zkuste někdo vodu z pyramidi...tomu říkám síla..ale křištál taky nebyl špatný..:)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: :), ale pomalu
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: Ups...:-))
    KOSTRABO
    KOSTRABO --- ---
    receptik na urinovy caj pro odvazne mixovace :)
    potrebujeme: cerstvou urinu (spise cistsi a "vodnatejsi") a pokud mozno dobry zeleny caj.
    Postup: urinou zalejeme listky a nechame louhovat dle libosti. Možno vyzkouset nekolik nalevu.. Dobre rano ;)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: to nedelej, kremen se ve vode rozpousti !
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    nechaval sem pres noc v misce s vodou krizovy dordze a bylo to malem jak voda s medem potom :-))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KAI: to je dobrá cena i kontra price v obchodě za nějakou jinou a ještě k tomu radioaktvibní vodu...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    a bez veškerejch sr... - no nekup to ;)
    KAI
    KAI --- ---
    litr za pet kacek
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    pí píčku vodu, nebo čůránky
    a nebo vodu, z místní studánky. ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik stojí 2 pěti litráky pí-čky?
    KAI
    KAI --- ---
    ARAGONIT: mno, konkretne mi ta voda hlavne chutna vic nez z kohoutku a libi se mi, jak ji odebiram...mam 2 petilitrovy flasky a nosim je stridave do brnenskyho pi-centra, kde mi je nechavaji plnit, takze nevyhazuju furt pet lahve. Piju obcas i kohoutkovou vodu, kdyz mi pi dojde a obcas svoje flasky naplnim nekde ve studance, takze (ma oblibena filozofie vseho ;) kombunuju vlastne vsechno dle libosti :) no a piti pi vody mi vylozene cini poteseni :))
    COROZ
    COROZ --- ---
    bude dost vysvetlit obvodni ze zkousim urinoterapii, ale pokusim se.
    antibiotika sice nechci, ale ten penicilin neberu ani tak kvuli sobe, jako kvuli "vam", mam to v deržce, jsem bacilonosic na coz doplaci moje nejblizsi okoli! :-/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    při těchto příležitostech se máme radit se svým osobním lékařem, tak můžeš vyzkoušet co ti na to řeknou když se zeptáš, jestli jsou to profíkové tak ti odpoví, jestli je to zaskočí tak fuck medicine corporation.
    COROZ
    COROZ --- ---
    akorat se tedchystam brat penicilin kvuli nejakemu zasranemu hemolytickemu streptokokovi, tak to asi dohromady nepude, to je mi lito ! :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    COROZ: jj skrze moč, když ji chceme využívat, denně, je docela rychle jasný co je a není pro tělo dobrý a co ho jak ovlivňuje (viz chuť po alkoholu, z mé skušenosti po mase, sýrech apod...)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: ale ne, me ta prace bavi, piju urinu tak jednou dvakrat denne, zjistil jsem ze je dost slana a ze celkem malo doplnuju tekutiny.. zacal jsem si vlastni moci dost vazit a co se nestalo - vidim jakej neporadek v tele piti alkoholu vyvolava.. i ta urina je pak nepouzitelna :-/ je fakt trosku moc.. ale zase ma dobre definfekcni ucinky, coz se na chate nekde u lesa bez kartacku a zubni pasty muze hodit.... takze asi zas tak nepouzitelna nebude.. ale kdo vi..
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    KAI:
    vážně?!:)
    Hmm tak to je super..máš nějaké osobní konkrétní zkušenosti?Jako třeba jestli to nějak pomohlo a tak...?A to jsi ji kupuješ po láhvích nebo máš na to koupený ten přístroj?
    KAI
    KAI --- ---
    ARAGONIT: jo, pi-vodu piju doma skoro porad...mnam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam