• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KORINKOWICZ: léčivý účinek bude určitě, otázka je jak moc třeba piješ kouříš, jak moc a jak bouřlivě se tělo začne čistit ( tak asi je lepší NEzačínat po příchodu z knajpi) ale dát si před tím aspoň den dva pauzu a pak to vyzkoušet, i když pro Hcčkáře se dá začít kdykoliv... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    napište si na láhev s vodou např.Láska,nebo obdobně něco pozitivního.Voda si vytvoří novou krystalickou mřížku.Potom budete mít urinu,že se rozpustíte ve světle ;)
    KAI
    KAI --- ---
    ATOMINATOR: jj, odzkouseno i s LSD ;)
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    zkuste někdo vodu z pyramidi...tomu říkám síla..ale křištál taky nebyl špatný..:)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: :), ale pomalu
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: Ups...:-))
    KOSTRABO
    KOSTRABO --- ---
    receptik na urinovy caj pro odvazne mixovace :)
    potrebujeme: cerstvou urinu (spise cistsi a "vodnatejsi") a pokud mozno dobry zeleny caj.
    Postup: urinou zalejeme listky a nechame louhovat dle libosti. Možno vyzkouset nekolik nalevu.. Dobre rano ;)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: to nedelej, kremen se ve vode rozpousti !
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    nechaval sem pres noc v misce s vodou krizovy dordze a bylo to malem jak voda s medem potom :-))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KAI: to je dobrá cena i kontra price v obchodě za nějakou jinou a ještě k tomu radioaktvibní vodu...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    a bez veškerejch sr... - no nekup to ;)
    KAI
    KAI --- ---
    litr za pet kacek
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    pí píčku vodu, nebo čůránky
    a nebo vodu, z místní studánky. ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik stojí 2 pěti litráky pí-čky?
    KAI
    KAI --- ---
    ARAGONIT: mno, konkretne mi ta voda hlavne chutna vic nez z kohoutku a libi se mi, jak ji odebiram...mam 2 petilitrovy flasky a nosim je stridave do brnenskyho pi-centra, kde mi je nechavaji plnit, takze nevyhazuju furt pet lahve. Piju obcas i kohoutkovou vodu, kdyz mi pi dojde a obcas svoje flasky naplnim nekde ve studance, takze (ma oblibena filozofie vseho ;) kombunuju vlastne vsechno dle libosti :) no a piti pi vody mi vylozene cini poteseni :))
    COROZ
    COROZ --- ---
    bude dost vysvetlit obvodni ze zkousim urinoterapii, ale pokusim se.
    antibiotika sice nechci, ale ten penicilin neberu ani tak kvuli sobe, jako kvuli "vam", mam to v deržce, jsem bacilonosic na coz doplaci moje nejblizsi okoli! :-/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    při těchto příležitostech se máme radit se svým osobním lékařem, tak můžeš vyzkoušet co ti na to řeknou když se zeptáš, jestli jsou to profíkové tak ti odpoví, jestli je to zaskočí tak fuck medicine corporation.
    COROZ
    COROZ --- ---
    akorat se tedchystam brat penicilin kvuli nejakemu zasranemu hemolytickemu streptokokovi, tak to asi dohromady nepude, to je mi lito ! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam