• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ABGD: mě moč nijak "nepáchne" piju/mažu si na potřebný místa klidně na záchodě třeba v čajovně si natřu na víčka a čelo a jak se hned projasní zrak...

co se týče zápachu docela záleží na stravě, takže tohle samo nedělám když jsem snědl sýr a česnek :) to je potom zápach...

každopádně zelenina rýže pohanka to si pak můžeš lejt třeba na hlavu a nebudeš smerdět jako nemitý člověk v mhd.
    taková moč nemá ani žádnou pachuť a po jednom napití protéka už jen křišťálově čistý pramen,....
    KAI
    KAI --- ---
    KORINKOWICZ: na to by asi nejlip odpovedel coroz, ten tu uz ale neni, tak pretlumocim :)
    Pry je to v poho, ale je lepsi nekombinovat to primo v jeden den - co se tyka uriny s alokoholem. co se koureni tyce, tak to pry na chuti neni poznat a na lecivosti taky spis ne, ale kdo vi. nicmene rikal, ze ochutnat ji den po kalbe ma taky necodo sebe ;)
    Ja za sebe rikam - poprve ji zkus nejak vylepsit-ten den a den pred tim jist nejaky fajn veci, zeleninu, ovoce, ryze, brambory, ne nic smazenyho, nechlastat a hodne pit vodu nebo neco, je pak ridsi a neni na chut tak silna. muzes ji i naredit vodou :) muzes k ni prvne jen cuchat, aby ses s ni seznamil a zvykl si na ni - chut je te vuni casto podobna ;)
    A hlavne - odvahu! :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KORINKOWICZ: léčivý účinek bude určitě, otázka je jak moc třeba piješ kouříš, jak moc a jak bouřlivě se tělo začne čistit ( tak asi je lepší NEzačínat po příchodu z knajpi) ale dát si před tím aspoň den dva pauzu a pak to vyzkoušet, i když pro Hcčkáře se dá začít kdykoliv... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    napište si na láhev s vodou např.Láska,nebo obdobně něco pozitivního.Voda si vytvoří novou krystalickou mřížku.Potom budete mít urinu,že se rozpustíte ve světle ;)
    KAI
    KAI --- ---
    ATOMINATOR: jj, odzkouseno i s LSD ;)
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    zkuste někdo vodu z pyramidi...tomu říkám síla..ale křištál taky nebyl špatný..:)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: :), ale pomalu
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: Ups...:-))
    KOSTRABO
    KOSTRABO --- ---
    receptik na urinovy caj pro odvazne mixovace :)
    potrebujeme: cerstvou urinu (spise cistsi a "vodnatejsi") a pokud mozno dobry zeleny caj.
    Postup: urinou zalejeme listky a nechame louhovat dle libosti. Možno vyzkouset nekolik nalevu.. Dobre rano ;)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: to nedelej, kremen se ve vode rozpousti !
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    nechaval sem pres noc v misce s vodou krizovy dordze a bylo to malem jak voda s medem potom :-))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KAI: to je dobrá cena i kontra price v obchodě za nějakou jinou a ještě k tomu radioaktvibní vodu...
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    a bez veškerejch sr... - no nekup to ;)
    KAI
    KAI --- ---
    litr za pet kacek
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    pí píčku vodu, nebo čůránky
    a nebo vodu, z místní studánky. ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kolik stojí 2 pěti litráky pí-čky?
    KAI
    KAI --- ---
    ARAGONIT: mno, konkretne mi ta voda hlavne chutna vic nez z kohoutku a libi se mi, jak ji odebiram...mam 2 petilitrovy flasky a nosim je stridave do brnenskyho pi-centra, kde mi je nechavaji plnit, takze nevyhazuju furt pet lahve. Piju obcas i kohoutkovou vodu, kdyz mi pi dojde a obcas svoje flasky naplnim nekde ve studance, takze (ma oblibena filozofie vseho ;) kombunuju vlastne vsechno dle libosti :) no a piti pi vody mi vylozene cini poteseni :))
    COROZ
    COROZ --- ---
    bude dost vysvetlit obvodni ze zkousim urinoterapii, ale pokusim se.
    antibiotika sice nechci, ale ten penicilin neberu ani tak kvuli sobe, jako kvuli "vam", mam to v deržce, jsem bacilonosic na coz doplaci moje nejblizsi okoli! :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam