• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    DRIZDIK: jestli jsi schopny za 2s rozlozit a slozit svoji zbran, pak jasne, proc ne. ja to tak rozhodne nemam. o tom, co na strelnici vypada jako projev blazna, bych se tady nerad rozepisoval :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    OMNISLASH: To je asi vážně jednodušší si hodit rozborku, když už budu kvůli šťourání v hlavni vybijet, tak to za +2s rozhodím a nebudu vypadat jak blázen co strká do zbraně kus dřeva
    NELLI
    NELLI --- ---
    OMNISLASH: tak bavíme se samozřejmě hypoteticky, jak už tu padlo, podobný typ závady je dost vzácný.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NELLI: bez potizi bys zjistil i jen plast. popravde zalezi jen na prumeru toho "nastroje", kdyz je prumerem blize vyvrtu, bude to jeste jednodussi a jeste jistejsi. ano, nezjistim tim, zda mi nechybi kus komory, to mas pravdu. taky tim nezjistim, zda mi treba nekdo nepozorovane nevymenil hlaven za plastovou panenku :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    OMNISLASH: to nerozporuji, ale podíváním do hlavně mám 100% jistotu, že je hlaveň v pořádku, a to i v případech, kdy v hlavni nic nepřebejvá, ale naopak chybí. Špejle je imho dobrá akorát proti průchodnosti a vůči velkým předmětům (typicky zaseklý střele).
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NELLI: spise na strelnici radeji strilim a rozborku / sborku delam doma :) a klidne se s tebou vsadim, ze ikdyz mozna zvladnes rozborku / sborku jako drak, ja to tou spejli vzdycky checknu radove rychleji :)
    BAAL: jasne. az na prvni pripad hned ze zacatku, kdyz jsem to opravdu radeji rozebral, vzdy bleskove overeno zminenou metodou. strela mi nikdy v hlavni nezustala, ale nevidim duvod, pokud mam pocit, ze neco neni ok, nedat tomu ty ctyri sekundy a proverit to. stejne tak ale nevidim duvod zbytecne to natahovat rozborkou / sborkou
    BAAL
    BAAL --- ---
    OMNISLASH: A ted realne tobe se to nekdy stalo? Ja teda musim zaklepat ze ne a to jsem zbrani par uz mel a strilel z nich kde co
    NELLI
    NELLI --- ---
    OMNISLASH: děláš, jako kdyby rozborka a sborka trvala jak oprava lakatoše ;)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    protoze se to tema pravidelne vraci jako kometa - neni jednodussi si proste do furtalu s kverem pribalit spejli / drevenou kulatinku vhodneho prumeru / mosaznou tycinku / obycejnou slamku / cokoliv v podobnem duchu a pri pocitu, ze "tentokrat byl ten zpetny raz o fous mensi nez obvykle" proste zkusit timto specializovanym nastrojem, zda je hlaven bez zasekle strely / plaste a dobre pruchozi? trva to okamzik a nemusim pokazde rozebirat na strelnici uprostred vlastni nedostrilene sady kver
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    MCD: kdyz jsem delal zkousky na traktor, bylo tam par osmnactiletych kluku, co si celali C na nakladak.
    Prisel tam svinak, co jim za jizdy rekl, at zastavi tuhle vedle, ze si jenom k tomu neco reknou. A on tam byl zakaz. Zrejme cekal, ze mu budou odporovat vzhledem ke znacce a nejak nebral ohled na to, ze rozklepanej mladas ho bude brat jako takovou autoritu, ze se nekoukne a zastavi. Oba za to vyhodil.
    Nikdy jsem nic podobnyho nezazil a co jsem se ptal mezi ostatnimi sofery, tak taky nikdo. Vetsina komisaru dopredu rekne, ze zadny svinarny nebudou a ze chce videt oriemtaci v provozu a bezpecnou jizdu.
    Verim, ze i ve zbranich jsou komisari, co se vyzivaji v tom, ze maji v tu chvili nad nekym urcitou moc.
    NJAL
    NJAL --- ---
    MCD: To je pravda. Na zkouskach bych klidne cekal 30 vterin i po vypusteni kohoutu, kdyby to komisar povazoval za spravne :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCD: 1) Hele do zrcatek koukam porad, ono je dobre vedet kolik mista je za Tebou. Zvlast kdyz vim ze moje pneu a brzdy brzdi lepe nez cesky prumer.

    2) Na slabou ranu bych sel vyndat hlaven a podivat se dovnitr. To cloveku muze usetrit hromadu penez a komplikaci se shanenim a papirovanim. Samozrejme pokud by mi neslo o zivot. Ze se tim neucim ty spravne tacticool navyky je mi tak nejak burt, jsem sberatel, ne vojak.
    MCD
    MCD --- ---
    ZEPHEER LAUNCHER Děkuji, děkuji a
    NJAL: děkuji :-) Hele, tohle beru tak, že před těžkéma járama jsem taky při jízdě na řidičák čuměl do zrcátek daleko ostentativněji, než je to ve skutečnosti potřeba...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Tak jako manipulace pod tlakem by se trénovat měla. Ale proč zrovna u zkoušek?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Pred 14ti dny v Brne v BH Magnum uplne v poho. Zadny pasti ani chytaky. Komisar chtel rozborku, cvicnou strelbu + zavadu a slo se na strelbu. Bylo nas 20. Bral to po dvou v poradi podle prihlaseni ke zkousce. Byl jsem mezi poslednima a byl jsem tam presne 3hodiny.
    Na pisemne vypadli 3 lidi. Chudak byl typek co se v pulce spletl a napsal odpovedi v tabulce posunuty o radek. Doted nechapu jak se mu to povedlo.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Já jak to čtu, úplně cítím zpětně, jak jsem se u zkoušek potil sám.
    A jakože ano, zbraně jsou zbraně a je třeba umět zvládat nejrůznější vyfikundace, ale někdy mi ty narafičené "pastičky" a slovíčkaření u zkoušek přijdou trapné.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCD: Gratulace pane! :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    MCD: Pekne. I kdyz mi na slabe rane prijde zbytecne cekat 30 vterin.
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    NELLI: Neprozrazuj level 2 :-) Ať se má na co těšit...
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZEPHEER: netřeba pořizovat velkej trezor, bohatě postačí, když vymění vstupní dveře do bytu za trezorové a na okna dá mříže ;)
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    MCD: Tak mezi námi vítám dalšího chudáka, který si bude muset pořídit velký trezor :-)
    Nyní tě čeká měsíc muk, než dostaneš papíry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam