• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    MUXX
    MUXX --- ---
    Hlavni produktak vzkazuje, ze jestli nekomu prijde p10 rukojet moc ostra, tak si ma vzit jemnej smirgl papir a vyhladit si hrany. Je to takto vymyslene uz od zacatku napriklad pro testy s rukou od oleje. Zjemnit se to tak da kdykoli, ale pokud by to bylo od vyroby jemny, tak se to zdrsnuje spatne.
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Shadow2, prvni ze specialni edice osmdesati 'custom made'
    MUXX
    MUXX --- ---
    Byl jsem dneska ve fabrice na prohlidce.

    MUXX
    MUXX --- ---
    MCFLY: Je to prvni seriove vyrobena cz75
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GILHAD: A to stačí ukázat členskou kartičku a prohlásit, že jsi členem sportovního klubu? Nebo je to i nějaké další papírování?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Já si zrovna taky zaregistroval pušku, kam si nejlépe v Praze a okolí jít nastřelit mířidla na 50 a trochu ji zajet? Takový to první rande ..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Taxem prave registroval pusku samonabijeci pro sberatelstvi, sport a obranu (vcetne noseni) - UK 59 - jako clen lexu jsem platil jen 100,- Kc kolek :)
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    MUXX: CZ 75 druhé generace

    NELLI
    NELLI --- ---
    MUXX: pistole
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kdo uhodne co je na obrazku :)

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak to tak čtu, tak jen se slzou v oku vzpomínám na našeho komisaře jménem Jordán Kaliský. Žádné prasárny, vystupování profesionální, super komisař.
    2ND
    2ND --- ---
    IRONIC: ale mezitim ti mohlo neco do hlavne vlizt, umrit to tam, vyhhnit a ztvrdnout ! :)
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    SHADDIE: nám Kaupe na briefingu výslovně řekl, že po sborce nekontrolujeme, zda je nabitá, ale kontrolujeme správnou činnost závěru a spoustě. Což je i logický že po sborce a kontrole chodu závěru vypustím bicí mechanismus jak v SA tak pak i DA režimu. Kontrolu komory po sborce neprovádím, když jsem na počátku sborky kontroloval samotnou hlaveň.
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    SHADDIE: Ty vole, to bych mu prodal nějakej uber rezavej krám :-)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    PIVECEK: Nebyl to Kaupe? To by na něj sedělo...vyhodil mě, když jsem po rozborce složil zbraň a pak ji nezkontroloval, zda je nabitá :D Když nedávno přišel na krám kupovat u nás berettu, měl jsem chuť mu z ní ukrást úderník :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    2ND: Nejaky Barnabas, nebo tak nejak se jmenoval, uz jsem to zapomnel. Ale zjistim :) Udajne to tam podobnym zpusobem pokosil plosne.
    2ND
    2ND --- ---
    PIVECEK: jestli to nebyl ten blbecek co me vyhodil, kdyz jsem nevedel co znamena prikaz "do zbrane zbran", nebo co to povidal :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    BAAL: Kamarada vcera vyhodil od zkousek komisar za to, ze dostal jinou malorazku, se kterou predtim trenoval a rozebirala se jinak (spoust dopredu misto dozadu). Tak se ho jen zeptal, jestli mu muze rict jak u teto konkretni malorazky postupovat dal, jinak mel vsechno v pohode, a on mu rek, ze je to jeho vina, mel si zjistit, se kterou zbrani se budou delat ZK a vyhazov. Kdyz mi to volal, tak uz jsem turoval auto, ze ho pujdu na Suchdol zprcat, ale kamos to vysrabil a uz se tam nechtel vracet.. Ty policajti z toho byli taky nestastni..
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHADDIE: Hmm, budu se muset podivat, Collierovy revolvery totiz pekne odflakli v Panu vlku :-)))
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    FINSON: Na něj byl i Lambert krátkej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam